gönderen hasretsevda tarih 26 Ara 2010, 22:56
elimdeki notları 94de Özer hoca ya vermiştim bir kısmını...sonrasında 95de okuldan mezun olunca bu konuda ki çalışmalarım devam etti..2006 yılıydı sanıyorum İsmet Topçuya da yolladım aynı notların bir kısmını...Türk muziği içinde zaten o arayış bendeki anlamda çok seslilik yönünden daha baskın sürdü..şu anda Amerikalı bir kontrbass çalan jazzcı fakat Türk Halk muziğine gönül vermiş bir muzisyen ile çalışmaktayım...kasım ayında Cumhuriyet Universitesinde verdiğimiz konserde yine bu notlara dayalı komalı sistemde yazılmış armonik çok sesli düzenleme denemelerini kullandım..Amerikalı arkadaşımın jazz ve kontrbas ile ilgili olması bir çok yonden bana avantaj sagladı..kontrbası yaylada kullandıgı için koma sorunu yaşamıyoruz...en azından aynı parallelikte düşünce birliğine varmış hissediyorum kendimi..birlikte Melbourne-İzmir-istanbul-Los Angeles muzisyenlerinden oluşan ortak bir çalışmaya girdik ve bunun ana fikrinde yine türk muziği çok seslilik duyumları ön planda..KOMALI PİANO yu belki bu çalışmada sampler ses olarak türk muziği ses skalasında kullanmayı düşünüyorum...ama buna gerekte kalmayabilir çünkü albümde perdesiz gitarda ve türk sazları özellikle baglama da da bir hayli ön planda...
En son hasretsevda tarafından 26 Ara 2010, 23:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.