Değerli dostlar;
Şu anda Akltüel ve Güncel bir site olan Gencebay'ın resmi sitesini, zaman zaman girip takip ediyorsunuzdur...
Site ilk açıldığında, bir çok sevinen arkadaşımız olmuştu. Tabii ki, Konu Gencebay olunca sevindirici haberler hepimizin hoşuna gidiyor...
''Çok güzel, çok güzel'' diye sevinen dostlar kaç kez girip çıkıyor bilmiyorum. Ya da mesaj bölümünden mesaj atanlar cevap alıyormu onu da bilmiyorum. Ben o sitenin kurulmasından mutlu olduğumu ama çabuk vazgeçileceğini yazmıştım...
Şimdi, siteye giriyorum ve bakıyorum, !!! Tamamen stabil ve hareketten yoksun bir site olarak karşımda duruyor. !!! ...
Bu mu resmi site !... Böyle mi olur resmi site !...
Hayretler içinde kalıyorum, bir radikal ve özgün Orhanabi.net üyesi olarak...
Evet bakıyorum;
Basında Gencebay bölümüne, ibare şu: '' Çok Yakında'' yani, hiç bir şey yok... İyi de basında orda burda Gencebay şunu yapacak bunu yapacak haberleri gezip duruyor. Resmi siteden takip etmek en doğru iş değil midir?. Evet de, hiç bir şey yok... Geçelim...
Albümler bölümüne giriyorsunuz, ne güzel bütün albümler var ve dinleyebiliyorsunuz. Ama, Radikal ve Özgün anlayışta değil. Neden?... Çünkü, bestenin müzik girişleri pas geçilmiş, direk Gencebay'ın okumaya başladığı yerden devreye giriyor. Bu Gencebay'a saygısızlık, bunu kendisi görmüyor mu? Eğer kendisi böyle istemişse yazık ! Üstelik Gencebay sesinden önce müziği ile ünlenmişken !!!.
İletişim bölümüne giriyorsunuz. Ve bir mesaj yazıyorsunuz... Belki bir çok mesaj atıyorsunuz. Cevap yok... Siteyi yapıp herkes gitmiş... Kimse yok. Ayıp değil midir onca mesaj yazana...
Daha çok var, ne yazayım. Resmi site işte hayırlı olsun...
Gencebay'dan bir haber müzik severler içinde dahi itici bence...Önce müziği duyup şaşırmalılar ki, devam edip ilgi uyansın.
Bir de ayrıca, siteyi bilgisayarda ''sık kullanılanlar''a ekleyemiyorsunuz. Haydaaa !
Yani; Üstad siteyi heykel niyetine kurdurmuş. Bırakmış.
Valla iyi ki orhanabi.net ve ailesi olan bizler varız. Bence gerisi teferruat... Böyle biline...
Bir de sitemizde besteleri ve filmleri dinlenip izlenebilse, oy oy oy !!! dilinizi ısırın nazar değmesin.
Uyan artık Üstad, bu ülkede internet kullamayan ünlü sanatçı bir sen kaldın.
- Resmi sitenin şu anki durumu hakkında görüşlerinizi bilmek isterim doğrusu...
Saygılarımla
levon10

(0%)

News