gencebayın annesini ziyaret etmesi...

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Re: gencebayın annesini ziyaret etmesi...

İleti Murat Yaşar 21 Haz 2008, 16:41

topraktanbircan yazdı:
Murat Yaşar yazdı:
topraktanbircan yazdı:Çok karizma çıkmış.Kim inanır 64 yaşında olduğuna?

Kadir inanır.... :) :) :)

Ya başarcığım yoksun ortalıkta....Hoş şu sıralar bende dahil diğer kardeşlerimizde pek yokuzda..Sitenin bu kadar pasif olduğunu ilk kez görüyorum...Hııışşştttt...Uyanın millet...Canlandırın ,farklı konu,farklı tartışma alanları farklı mevzuat...
Başar,serdar,mustafa,adnan,nezihi abi,hayat kavgası,yılgör,gökhan, ve adını sayamadığım birçok değerli kardeşlerim....
Ömerin yokluğunda gerekli desteği en çok sizler vermelisiniz...Herşeyi devletten beklemeyin kardeşim,,,çalışın çalışın... ;) ;)

Murat abi,kesinlikle çok haklısın.Sık sık yazmayı çok istiyorum ama vakit bulamıyorum.Çok sıkışık durumdayım şu günlerde. Şartları zorlayarak yazıyorum.Düzlüğe bir çıkayım yine eskisi gibi bol bol yazacağım.

Bir de şu var.Gerçekten sen dahil diğer saydığın gönül dostları da çok etkin değil şu sıralar ve bu yüzden de üzerine yazacak çok konu çıkmıyor.Ama hepsinin eminim benim gibi mazeretleri var.Orhan abi.net'e hepimiz çok sıkı bağlarla bağlıyız.Bu aralar biraz durgun,evet.Ama eminim en kısa zamanda eski temposuna kavuşacak.

İnsanın sizler gibi dostu olduktan sonra elbetteki herşey düzelir be başarcığım...Sitedeki samimiyet,saygı ve sevgi bağları oldukça kuvvetlidir benden iyi bilirsiniz...Yalnız şuda bir gerçek ki gencebay veriyor bu kozu bize...Ne yapalım sürekli popstar mı konuşalım...Çıkar son albümü bak bakalım ortalık nasıl şenleniyor....
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti asakallı 21 Haz 2008, 17:19

Murat Yaşar yazdı:
topraktanbircan yazdı:
Murat Yaşar yazdı:
topraktanbircan yazdı:Çok karizma çıkmış.Kim inanır 64 yaşında olduğuna?

Kadir inanır.... :) :) :)

Ya başarcığım yoksun ortalıkta....Hoş şu sıralar bende dahil diğer kardeşlerimizde pek yokuzda..Sitenin bu kadar pasif olduğunu ilk kez görüyorum...Hııışşştttt...Uyanın millet...Canlandırın ,farklı konu,farklı tartışma alanları farklı mevzuat...
Başar,serdar,mustafa,adnan,nezihi abi,hayat kavgası,yılgör,gökhan, ve adını sayamadığım birçok değerli kardeşlerim....
Ömerin yokluğunda gerekli desteği en çok sizler vermelisiniz...Herşeyi devletten beklemeyin kardeşim,,,çalışın çalışın... ;) ;)

Murat abi,kesinlikle çok haklısın.Sık sık yazmayı çok istiyorum ama vakit bulamıyorum.Çok sıkışık durumdayım şu günlerde. Şartları zorlayarak yazıyorum.Düzlüğe bir çıkayım yine eskisi gibi bol bol yazacağım.

Bir de şu var.Gerçekten sen dahil diğer saydığın gönül dostları da çok etkin değil şu sıralar ve bu yüzden de üzerine yazacak çok konu çıkmıyor.Ama hepsinin eminim benim gibi mazeretleri var.Orhan abi.net'e hepimiz çok sıkı bağlarla bağlıyız.Bu aralar biraz durgun,evet.Ama eminim en kısa zamanda eski temposuna kavuşacak.

İnsanın sizler gibi dostu olduktan sonra elbetteki herşey düzelir be başarcığım...Sitedeki samimiyet,saygı ve sevgi bağları oldukça kuvvetlidir benden iyi bilirsiniz...Yalnız şuda bir gerçek ki gencebay veriyor bu kozu bize...Ne yapalım sürekli popstar mı konuşalım...Çıkar son albümü bak bakalım ortalık nasıl şenleniyor....

Selamun aleyküm Gönül Dostları,
ben 1 - 1,5 ay sonra tekrar aranızdayım

Evet çoktandır yoktum aranızda malum işler ve maddi sebebler aranızdan biraz uzak kalmama sebeb oldu
gerçi her zaman fırsat buldukça siteyi ziyaret ettim ama yazı yazamadım sadece okuyup çıktım yanlız bir şeyler yazmasınıda
özlemişim acıkcası sizleri özlemişim
İnşallah bundan sonra biraz daha fazla daha aktif olarak bulunacağım
Murat abi dediğin gibi eğer yeni albüm çıkarsa işte o zaman gör sitenin aktifliğini ;)
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Murat Yaşar 21 Haz 2008, 17:23

Adnan ikinci defadır cezalı duruma düştün....Neredesin be koçum...Birdaha bukadar ayrı kal çıkar yanına gelirim haberin olsunn ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti asakallı 21 Haz 2008, 17:24

Murat Yaşar yazdı:Adnan ikinci defadır cezalı duruma düştün....Neredesin be koçum...Birdaha bukadar ayrı kal çıkar yanına gelirim haberin olsunn ;)

Cezama razıyım Murat abi başımın üstünde yerin var ;)
cezala değil her zaman buyur gel abi
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Murat Yaşar 21 Haz 2008, 18:19

Eyvallah kardeşim benim....
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti muratali 26 Haz 2008, 17:49

aydın yazdı:Kenan Erçetingöz tatmin olmuştur herhalde babanın bu ziyaretinden.Hatırlarsanız çok duruyordu bu konunun üstünde

ben o erçetingöz'ün varya...
muratali
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti GözümSende 28 Haz 2008, 09:57

resimlerde bir sorun mu var? görmemiyorum da...
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

Önceki

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: adalı ve 5 misafir