Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Re: Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

İleti idam_mahkumu 13 Kas 2007, 19:04

Ben Taksim de bir eylem düzenleyelim diyorum :) Elimizde sazlar, afişler, pankartlar... Gencebay'ın evine doğru yürüyelim :)

Medyaya alay konusu oluruz be :) Gencebay bizim hakkımızda "fanatikler işte..." deyip, geçer :)
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 19:09

idam_mahkumu yazdı:Ben Taksim de bir eylem düzenleyelim diyorum :) Elimizde sazlar, afişler, pankartlar... Gencebay'ın evine doğru yürüyelim :)

Medyaya alay konusu oluruz be :) Gencebay bizim hakkımızda "fanatikler işte..." deyip, geçer :)

o öyle deyip geçtiği için medyada onu böyle ezip geçiyor zaten.gencebay bizim için bişey demeden önce kendi içler acısı durumuna baksın...
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 19:12

Taksim degil de, evet evine gitmek ya da dogrudan Popstar.. Evine gitsek, Ömer zamaninda Gencebay ile bir telefon görüsmesi yapmis, bizim bu konu hakkindaki rahatsizligimizi bizzat dile getirmisti, ama Gencebay takmamisti.. Simdi evine gitsek ayni tepkiyi almayacagimiz ne malum? Belki de artik disimizi göstermenin vakti geldi de geçiyor bile.. Dünya aleme, bizlerin bu durumdan rahatsiz oldugumuzu bildirmek, medeni biçimde bir protesto gerçeklestirmek, insanlara Gencebay ile digerleri arasinda ciddi farklar oldugunu hatirlatmak... Evine de gitmeyelim demiyorum, kesinlikle gidilsin, kapisi çalinsin, ve bu rahatsizlik dile getirilsin, ama bununla kalmamali... Sesimizi, halk arasinda bazi insanlarin Gencebay´in ugradigi saygisizliktan rahatsiz oldugunu duyurmasi adina Popstar´da bir protesto kesinlikle gereklidir...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 19:20

SerdarYilmaz yazdı:Taksim degil de, evet evine gitmek ya da dogrudan Popstar.. Evine gitsek, Ömer zamaninda Gencebay ile bir telefon görüsmesi yapmis, bizim bu konu hakkindaki rahatsizligimizi bizzat dile getirmisti, ama Gencebay takmamisti.. Simdi evine gitsek ayni tepkiyi almayacagimiz ne malum? Belki de artik disimizi göstermenin vakti geldi de geçiyor bile.. Dünya aleme, bizlerin bu durumdan rahatsiz oldugumuzu bildirmek, medeni biçimde bir protesto gerçeklestirmek, insanlara Gencebay ile digerleri arasinda ciddi farklar oldugunu hatirlatmak... Evine de gitmeyelim demiyorum, kesinlikle gidilsin, kapisi çalinsin, ve bu rahatsizlik dile getirilsin, ama bununla kalmamali... Sesimizi, halk arasinda bazi insanlarin Gencebay´in ugradigi saygisizliktan rahatsiz oldugunu duyurmasi adina Popstar´da bir protesto kesinlikle gereklidir...

bence bu kesinlikle yapılmalı.bülent'in ve armağan'ın yaptığı terbiyesizlikler yanlarına kar kalmamalı.herkes haddini bilmeli.bilmiyorsa bildirilmeli.oraya gidilip seviyeli bir protesto yapılabilir pankartla.veya star tv'ye mail, telefon,faks olabilir.ama önemli olan gencebay'a ulaşmak.işte kontak zorluğu çekiyoruz.en önemli nokta bu.sevmediğimiz ve beğenmediğimiz hakkı bulut ve daha nice isimler resmi internet sitelerinde herhangi bir normal üyeymiş gibi devamlı mesaj yazıyor.gencebay da bizden kaçmak istiyor.bu da bir gerçek.ben kendi kendimi intihar edeceğim,siz karışmayın diyor adeta..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 19:23

Maalesef öyle Basar. Gencebay kadar hayran kitlesiyle kopuk bir sanatçi az biliyorum ben... Evet, içine kapali bir insansin, ama insan bu kadar da mesafeli durmaz ki kardesim, sonuçta bu insanlar seni dinleyen, bir nevi seni o camiada yasatan insanlar..

Bilmiyorum, ama bu protesto- ve Gencebay´in evini ziyaret meselesi lafta kalmamali... Bir sekilde organize olabilmeliyiz...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 13 Kas 2007, 19:26

SerdarYilmaz yazdı:Maalesef öyle Basar. Gencebay kadar hayran kitlesiyle kopuk bir sanatçi az biliyorum ben... Evet, içine kapali bir insansin, ama insan bu kadar da mesafeli durmaz ki kardesim, sonuçta bu insanlar seni dinleyen, bir nevi seni o camiada yasatan insanlar..

Bilmiyorum, ama bu protesto- ve Gencebay´in evini ziyaret meselesi lafta kalmamali... Bir sekilde organize olabilmeliyiz...

Ah ben bir İstanbul'da olsam yapacağımı biliyorum amma... Gaziantep'deyiz kardeşim.. Antep nere, İstanbul nere...

Gencebay'a yeniden ulaşabilsem, bir rendavu isteyeceğim.. Şöyle aramızdan sesi gür üç beş arkadaş toplanır giderdik önce, arzu halimizi iletirdik, konuşurduk. Sonra gelecek ile ilgili projelerimden bahsederdim.. İstanbul'da bir Gencebay Kültür evi, Gencebay Müzesi, Gencebay Belgeseli, Gencebay Resmi Sitesinin Orhanabi.NET'e ve gerçek gönül dostlarına emanet edilmesi, Yılda bir gün meselâ 4 Ağustos'da İstanul'da Gencebay günü yapmak. Buluşmaya Gencebay'ında bizzat katılması, yılda bir gün 3-4 saatte olsa gönül dostlarına ayırması, çay, yemek ikramı olamsı. Sohbet edilmesi, Gönül dostlarının bir biri ile kaynaşması, dayanışması ve sorunların Gencebay'a yansıtılması, Gencebay'ın konuşması, bağlama çalması, böyle bir oturum.

Ve daha bir sürü şey... :)
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 19:30

Ya, kos koca Istanbul, Gencebay´i seven sayan insanlar toplanacak ve bir ortak karar alacak, ortak bir tepki biçimi seçecek, çok da zor birsey olmamali bu... Artik sabir mabir kalmadi, bu böyle gitmeyecek...
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti güler 13 Kas 2007, 20:11

Hümanist bir yapının büyük örneğini yaşıyoruz. devamında barışma fasıllarını göreceğiz, ve herşey normale dönecek.
DERTLER BENİM ÇİLE BENİM sözleri herşeyi anlatıyor. bu kadar acı duruma katlanmak kimsenin harcı değil.
bu olsa olsa gencebay'a münhasır bir durum....
o şahıs için birşey yazmak istemiyorum, kendimi zor firenliyorum....
Yanlış Yerde Zirve Olmaktansa,
Doğru Bir Yerde (Radikal gencebaycılık). Zerre Olmayı Tercih Ederim...

Anladımki susmak cüsse işiymiş,
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor,
Derin denizleri ise derin sevdalar......
Kullanıcı avatarı
güler
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti yaşamak_bu_değil 13 Kas 2007, 20:59

toplanıp gidelim :) bide akşam eylem yaptılar hesabı karakolluk olmayalımda :D Sevim Emre paketlemesin bizi :D:D şaka bi yana şöyle bi grup bi çiçekle evine gider, dertlerini dile getirir..... Orhan abide anlayışla karşılar muhakkak..... ama dediğim gibi hiç bi şeye gerek kalmayacak çok az kaldı..... artık evine gidip kutlamasını yaparız :)
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 13 Kas 2007, 21:54

yaşamak_bu_değil yazdı:toplanıp gidelim :) bide akşam eylem yaptılar hesabı karakolluk olmayalımda :D Sevim Emre paketlemesin bizi :D:D şaka bi yana şöyle bi grup bi çiçekle evine gider, dertlerini dile getirir..... Orhan abide anlayışla karşılar muhakkak..... ama dediğim gibi hiç bi şeye gerek kalmayacak çok az kaldı..... artık evine gidip kutlamasını yaparız :)

Nereden geliyor bu keyif dostum :) Ha, söyle nereden geliyor :?: Gencebay cephesinden gizli bir istihbarat mı aldın yoksa :D Maşallah :shock: Antenlerimiz sağlam :)

Bende umutluyum gerçi ama, inanın önümüzdeki Pop Star programına kilitlenmiş durumdayım... Çünkü Gencebay'ın o programa çıkıp çıkmaması, birçok şeyi belirleyecek... Çıkarsa programa, pek fazla birşey söyleyemem... Şayet büyük bir mucize yaşanırda, Gencebay çıkmazda yada tepkisini daha farklı bir yöntem ile dile getirecek olursa, bilinki haftaya bizim projelere başlıyacak :roll: 8-) :lol:

Ama gerçeği kabullenmek lazım, haftaya pazar yine Bülent Ersoy'un O PAK alnı, Orhan Babamız tarafından ÖPÜLECEK :ugeek: :|

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

ÖncekiSonraki

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir