SerdarYılmaz yazdı:Bir keresinde de bir üniversitenin (hangisiydi unuttum) "İtiraf ediyoruz, biz bu şarkıları seviyoruz" adi altindaki "arabeski sahiplenme/benimseme/kabullenme/sevme" girisimine istinaden "bu benim zafer günümdür" diye bir beyani olmustu.. Bunlar bir degil iki degil.. Adam kendi icinde celiski.. Bir bakiyorsun sert cikismalar, sonra bakiyorsun kendi müzigine yapilmis olan "arabesk" etiketini güclendirmek adina ne gibi girisimler varsa tepki koymak bir tarafa, destekci cikiyor adeta..
Yok kiramiyormus kimseyi, yok kiyamiyormus, onun icin tepki göstermiyormus.. Suya sabuna dokunmamazligin da böylesi.. Adam melek görüncegim diye ideallerini ve ideallerine inandirdigi insanlari silmekte, satmakta geri kalmayi bilmiyor ama..
Yahu bize ne demek düsüyor bu durumda? Ben savunamiyorum daha.. Birakin millet ne diyorsa desin müzigine.. Ve birakalim ne yapiyorsa yapsin.. Serdar Ortac'lar, Isin Karaca'lar, zartlar zurtlar.. Demek ki bunlar müstahak.. Su güzelim site yillardir bir (1) adet röportaj ayarlama gayretinde, yüzümüze bakan yok.. Ama bozuk plak misali dangalak dangalak sorulari siralayan gazeteler olunca hemen eve davet..
Birakin ya...
Berhudar Ol.
Esnaflar gibi Bu forumda Batar,İflas Eder,İstifa Eder..Çanlar Çalıyor.Kıyamet Gününe Gelmişiz Sanki.

(0%)

News