ARABESQUE ALBÜMÜ 132 BİN SATINCA GENCEBAY'LA BİR ARAYA GELDİ

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Re: ARABESQUE ALBÜMÜ 132 BİN SATINCA GENCEBAY'LA BİR ARAYA GELDİ

Yeni mesajgönderen zamansız rüzgar tarih 17 Oca 2011, 02:17

SerdarYılmaz yazdı:Bir keresinde de bir üniversitenin (hangisiydi unuttum) "İtiraf ediyoruz, biz bu şarkıları seviyoruz" adi altindaki "arabeski sahiplenme/benimseme/kabullenme/sevme" girisimine istinaden "bu benim zafer günümdür" diye bir beyani olmustu.. Bunlar bir degil iki degil.. Adam kendi icinde celiski.. Bir bakiyorsun sert cikismalar, sonra bakiyorsun kendi müzigine yapilmis olan "arabesk" etiketini güclendirmek adina ne gibi girisimler varsa tepki koymak bir tarafa, destekci cikiyor adeta..

Yok kiramiyormus kimseyi, yok kiyamiyormus, onun icin tepki göstermiyormus.. Suya sabuna dokunmamazligin da böylesi.. Adam melek görüncegim diye ideallerini ve ideallerine inandirdigi insanlari silmekte, satmakta geri kalmayi bilmiyor ama..

Yahu bize ne demek düsüyor bu durumda? Ben savunamiyorum daha.. Birakin millet ne diyorsa desin müzigine.. Ve birakalim ne yapiyorsa yapsin.. Serdar Ortac'lar, Isin Karaca'lar, zartlar zurtlar.. Demek ki bunlar müstahak.. Su güzelim site yillardir bir (1) adet röportaj ayarlama gayretinde, yüzümüze bakan yok.. Ama bozuk plak misali dangalak dangalak sorulari siralayan gazeteler olunca hemen eve davet..

Birakin ya...

Berhudar Ol.

Esnaflar gibi Bu forumda Batar,İflas Eder,İstifa Eder..Çanlar Çalıyor.Kıyamet Gününe Gelmişiz Sanki.
Kullanıcı avatarı
zamansız rüzgar
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 47
Teşekkür aldi: 106
Uyarılar: (0%)
Level: 14
HP: 4 / 426
4 / 426
MP: 203 / 203
203 / 203
EXP: 229 / 257
229 / 257

Yeni mesajgönderen sadasada tarih 17 Oca 2011, 23:08

SerdarYılmaz yazdı:Bir keresinde de bir üniversitenin (hangisiydi unuttum) "İtiraf ediyoruz, biz bu şarkıları seviyoruz" adi altindaki "arabeski sahiplenme/benimseme/kabullenme/sevme" girisimine istinaden "bu benim zafer günümdür" diye bir beyani olmustu.. Bunlar bir degil iki degil.. Adam kendi icinde celiski.. Bir bakiyorsun sert cikismalar, sonra bakiyorsun kendi müzigine yapilmis olan "arabesk" etiketini güclendirmek adina ne gibi girisimler varsa tepki koymak bir tarafa, destekci cikiyor adeta..

Yok kiramiyormus kimseyi, yok kiyamiyormus, onun icin tepki göstermiyormus.. Suya sabuna dokunmamazligin da böylesi.. Adam melek görünecegim diye ideallerini ve ideallerine inandirdigi insanlari silmekte, satmakta geri kalmayi bilmiyor ama..

Yahu bize ne demek düsüyor bu durumda? Ben savunamiyorum daha.. Birakin millet ne diyorsa desin müzigine.. Ve birakalim ne yapiyorsa yapsin.. Serdar Ortac'lar, Isin Karaca'lar, zartlar zurtlar.. Demek ki bunlar müstahak.. Su güzelim site yillardir bir (1) adet röportaj ayarlama gayretinde, yüzümüze bakan yok.. Ama bozuk plak misali dangalak dangalak sorulari siralayan gazeteler olunca hemen eve davet..

Birakin ya...

Berhüdar ol..

"Su güzelim site yillardir bir (1) adet röportaj ayarlama gayretinde, yüzümüze bakan yok.. Ama bozuk plak misali dangalak dangalak sorulari siralayan gazeteler olunca hemen eve davet.." çok doğru
En Büyük Mutluluktur, Sevilip Sevmek..
Zor Değil Bir Gönülde Yer Bulabilmek..
Yaşamak Rüyasında Gerçeği Görmek..
Ne Güzel Sevgiliyle Dertlere Gülmek...!
Kullanıcı avatarı
sadasada
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 53
Teşekkür aldi: 20
Level: 11
HP: 2 / 272
2 / 272
MP: 130 / 130
130 / 130
EXP: 143 / 167
143 / 167

Yeni mesajgönderen AŞK_MEZARI tarih 19 Oca 2011, 14:12

bekliyelim görelim yargısız infaz olmasın belki başka bişeler vardır..
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
Kullanıcı avatarı
AŞK_MEZARI
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 159
Teşekkür aldi: 67
Level: 31
HP: 202 / 2536
202 / 2536
MP: 1211 / 1211