HACI BEKTAŞİ`NİN SÖZLERİ
İlk amacım albümümü bitirmek. Bu albümde çok farklı şeyler var. Güzel bestelerim var. Kendimi övmek istemiyorum ama herkes böyle olduğunu söylüyor.
Bu albüme Hacı Bektaşi`nin sözleriyle başlıyoruz. Sonra 20`li yaşlarda askerken yaptığım ve Kurtuluş Savaşı`nı düşünürken yaptığım bir bestem var. Benim böyle bestelerim vardır. Bir diğer bestem de `Vatan Sağolsun`. Şarkıları bu döneme getirmek için özel bir çaba göstermedim.
HER ŞEY MÜKEMMEL OLMALI
Bu zamana kadar hiç sahneye çıkmadım, çıkmam da aslında ama istediğim ortamı bulursam neden olmasın? Şu anda konuşuyoruz ama ilk kez çıkacağım için her şeyin en mükemmel olması lazım.
Bir reklam (Vodafone) filminde oynuyorum. Normalde çok seçiciyim ama baktım senaryo bana uyuyor, `varım` dedim. İki bölüm yaptık. İkincisi şubatta çekilecek. Çok güzel oldu. İkinci kez bir reklamda oynuyorum, büyük bir önemi var.
HELİKOPTERLE İNECEKTİM
Orhan Gencebay `sesi yetmediği için konser veremiyor` söylentilerine de yanıt verdi:
41 yıldır sanat hayatında olup sadece kendi bestelerini okuyan, dünyada böyle biri yoktur sanırım. Ben müzikte devrim yapan biri olarak anıldım her zaman. Sahnede ilk kez şarkı söyleyenler assolistlik yapıyor da, 6 yaşından beri müzisyen olan Orhan Gencebay mı yapamayacak? Bu düşünülemez bile!
BENZERİ DUBAI`DE OLMUŞ
Beni sahneye çıkartabilmek için kimseye yapılmayan tekliflerle geldiler. Aklımda kalan en dikkat çekici olanı şuydu; Haliç`te bir platform üzerinde konser verecektim ve gökyüzünde yüzlerce uçan toplarda benim filmlerim dönecek, ben de helikopterle inecektim. Benzeri bir Dubai`de yapılmış. Konseri izleyecek kişi bir-iki milyondan aşağı değildi. Bir kerelikti ve devamı gelmeyecekti, kaynak sorunu sebebiyle olmadı. Madem bir kez sahneye çıkıyorum, ülkemin her yerinde sevenlerime ulaşmak isterim.
---
Haber daha önce yayınlandı: Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Konu kilitlendi.
Kullanıcı uyarıldı.
-yönetim-

(0%)
News