''Eleştiriler Beni Üzdü."

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

''Eleştiriler Beni Üzdü."

Yeni mesajgönderen ilker37 tarih 02 Eki 2010, 12:36

Ramazan Ayı içerisinde AKP nin İftar Yemeğine Katılan Gencebay kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Kaynak: Linkleri sadece Üyeler görebilir.

Ayrılık Bile Ağlardı Ayrılığı Yaşasaydı.

Utanırdı Ettiğinden Felek Aşkı Tanısaydı...
Kullanıcı avatarı
ilker37
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 113
Teşekkür aldi: 15
Uyarılar: (0%)
Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 77 / 81
77 / 81

Re: ''Eleştiriler Beni Üzdü."

Yeni mesajgönderen kançiçeği tarih 03 Eki 2010, 04:49

PROGRAMI İZLERKEN BENDE RAHTSIZLIK DUYDUM İFTAR DAVETİNE KATILDIĞI İÇİN TEPKİ GÖRDÜ ORHAN ABİM.NEDEN GÖRDÜ BENCE ÇOK HAKSIZ BİR TEPKİYDİ BU BİR KERE ÜSTAD SİYASETCİ DEĞİL VEDE SİYASETİ SEVMEDİĞİNİ HER FIRSATTDA DİLE GETİRMEKDE DAVET GELMİŞ VEDE DAVETİN KARŞILIĞINI VERMİŞ BUNDA TEPKİ VERİLECEK NE VAR BENİM GÖZLEMLERİME GÖRE ORHAN GENCEBAYIN HER ATTIĞI ADIM OLAY OLUYOR BUDA ONUN NE DENLİ KAYLE ALINDIĞI VEDE SÖZ SAHİBİ OLDUĞUNU GÖZTERMEKTEDİR.
SEVİLİRKEN SEVERKEN,AĞLIYORKEN GÜLERKEN SON NEFESİ BİLE İNANIP VERİYORKEN
YALNIZ DEĞİLSİN.
Kullanıcı avatarı
kançiçeği
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 128
Teşekkür aldi: 115
Level: 22
HP: 55 / 1106
55 / 1106
MP: 528 / 528
528 / 528
EXP: 601 / 633
601 / 633

Yeni mesajgönderen m.özer tarih 03 Eki 2010, 08:38

Bu süreç daha doğrusu Gencebay'ın yanlış idare ettiği süreç,Gencebay'ın oluşturduğu platformda ki kitlelere zarar vermiştir.Gencebay'ın kendisine zarar vermiştir.Haberin altında ki yorumları okuyunca bunu çok rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.Bu yorumların doğru ya da haklı olup olmadığını sorgulamıyorum bile.Gencebay'a siyaset ve siyasetçiler hiç bir zaman yakışmamıştır ve yakışmayacaktır da.Çünkü sevenleri ve izleyenleri onu kırk yılı aşkın bir süredir böyle tanıdı.Ve bundan sonra da böyle tanımak istemesi çok doğaldır.Şimdi bizler yaşanılan süreçte Gencebay'ın hatası olmadığını,yanlış anlaşıldığını vb. şeyleri çevremize anlattık ve anlatmaya çalışıyoruz.Ancak kendimizin bile tam ikna olamadığı durumlarda başkalarının ikna olmasını beklemek çok iyimser bir bakış açısı olacaktır.Sonuç olarak Popstar gibi bu süreçte Gencebay'a onarılamayacak zararlar vermiştir.Tabi ki bizler gibi Gencebay'ı anlayarak sevenlerine de..
Kullanıcı avatarı
m.özer
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 213
Teşekkür aldi: 330
Level: 18
HP: 28 / 711
28 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339
EXP: 400 / 417
400 / 417

Yeni mesajgönderen OrhanabiNet[BOT] tarih 03 Eki 2010, 15:51

Siyasi polemik yaratabilecek haber daha fazla yoruma kapatılmıştır.

Keşke doğru dürüst bir tartışma kültürüne sahip olsak da buna gerek kalmasa. Medeni bir insan gibi davranmaktan aciz olanlar şimdi chat bölümünde siteyi "siyasi mesajlara göz yummakla veya bunları desteklemekle" suçluyorlar. Siyaset konuşmak ayıp veya kötü değildir, tam tersine bir medeniyet göstergesidir. İnsan özgür olabildiği ölçüde medenidir, ama bizim millete bazı özgürlükler bol geliyor. Biraz özgürlük bulduğumuzda yağı bol bulan Arap gibi onunla ne yapacağımızı şaşırıyoruz.
-- OrhanAbi.Net Admin Bot --
OrhanAbi.Net Admin Bot, ortak Yönetici hesabı olup hiçbir gerçek şahsı temsil etmemektedir.
AdminBot ÖM kabul etmemektedir.
ÖM gönderebileceğiniz yöneticiler: Linkleri sadece Üyeler görebilir., Linkleri sadece Üyeler görebilir., Linkleri sadece Üyeler görebilir., Linkleri sadece Üyeler görebilir.

:arrow: Forum Kurallarını Linkleri sadece Üyeler görebilir., Yardım Konularını Linkleri sadece Üyeler görebilir. okuyunuz.
Kullanıcı avatarı
OrhanabiNet[BOT]
Admin-Bot
Admin-Bot
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 10
Teşekkür aldi: 88
Level: 7
HP: 1 / 130
1 / 130