Ferhan yazdı:Eğer Fatih Ataylı, Murat Bardakçı gibi çok bilmiş birisinin bu konudaki sözlerine, araştırıp soruşturmadan inanıyorsa, yazıklar olsun !!! Onu ciddi ve aydın zannedende kabahat. Demekki araştırarak doğru yazı yazan hiçbir gazeteci kalmamıştır. Ayrıca, bu tür müziği dinlediği için utanacak duruma gelmiş gibi bir ifade kullanması, sinirlerimi bozdu duğrusu. Terbiyemin dışına çıkacak laflar etmeden son olarak tekrar "YAZIKLAR OLSUN" diyorum.
yazıyı yazan muhterem kimdir??
muzikologmu_??_
muzisyenmi??
besteci mi??
enstrumanistmi??
orkestra şefi mi??
akademik bir muzikal alt yapısı varmıdır??
herhangi bir şarkı üretmişmidir??
muziği ne kadar araştırmıştır??
YOKSA SADECE DİNLEYİCİMİDİR??
para kazanma şekli benim bildiğim POLEMİK UZMANILIGINDANDIR..
MESLEĞİ GAZETECİLİK TİR..AMA MUZİK ELEŞTİRMENLİĞİ ASLA DEĞİLDİR...bu konu onun boyunu ve çapını epeyce aşan bir konu...muzik konusunda bazen yazılanları okuyunca da hakikaten gülüyorum....bu gibi boş işlerle uğraşan malesef çok da kişi var ve hiç bir şekilde muziğimize kültürümüze destekleri yok köstekleri çok...
araştırsınlar bakalım ne kadarı bunların muzikal manada bir deger taşır???milletin agzı torba değilki büzesin...40 Senedir bu mevzular var ama bu kadar da yozlaşmış değildi eskiye nazaran...yarın bir gün Banu Alkan da orkestra yonetiyorum ve kitap yazıyorum muzikal manada derse buna hiç şaşırmayacagım.....