Ferdi Tayfur: 'Felç değilim'

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Re: Ferdi Tayfur: 'Felç değilim'

Yeni mesajgönderen diriliş tarih 06 May 2011, 15:05

kançiçeği yazdı:
ufkumufuk yazdı:Herkesin düşündüğünü ve bildiğini dile getirmiş. Buna dobralık denir. Diğer isimlerle karıştırılmaması konusunda doğru yapmış. Orhan Gencebay'ın düşüncelerinin de farklı olduğunu sanmıyorum. Aradaki fark; Sevim Abla dile getirir, Orhan Baba kendine saklar.....

ÇOK DOĞRU KONU SADECE FERDİ TAYFUR DA DEĞİL. KENDİMCE TÜRKİYEDE ORHAN GENCEBAYLA AYNI KULVARA KOYULACAK BAŞKA İKİNCİ BİR İSİM MEVCUT DEĞİLDİR.

Aynen katılıyorum.Sevim emrenin isyanıydı belki de bu çünki gencebayın diğerleriyle aynı kefeye konulması ve o şahıslarında(ferdi,müslüm.....vb.) buna zamanla inanmaları bunun nedenidir.Bilemeyiz babamızın içinde ne fırtınalar isyanlar vardır ama o hep susmaktan kalp kırmamaktan yana olduğu için efendiliğini bozmuyor.Belkide sevim emre onun düşüncelerine tercüman oluyor.ASLINDA BİZ GİBİ GENCEBAY SEVENLERİNİN DUYGULARINA DÜŞÜNCELERİNE DE TERCÜMAN OLUYOR.
SEVGİNİN SIRRINA VARMAK İSTERSEN

BEDENSİZ SEVGİYİ KAVRAMAN LAZIM

O EŞSİZ DUYGUYLA YANMAK İSTERSEN

BİR KIVILCIM YETER İNANMAN LAZIM....
Kullanıcı avatarı
diriliş
Divane
Divane

Teşekkür etti: 69
Teşekkür aldi: 55
Uyarılar: (0%)
Level: 16
HP: 16 / 556
16 / 556
MP: 265 / 265
265 / 265
EXP: 324 / 331
324 / 331

diriliş isimli üyemize teşekkür edenler :
kançiçeği

Yeni mesajgönderen 49lukDIVAN tarih 06 May 2011, 19:01

Herşeye rağmen susmak sanattır. Orhan Genvebay Cahilin yanında her zaman kitap gibi olmasını bilmiştir. fakat aynı şeyi Sevim hanım için söylemek  zor...
"sevmek yaşamak demektir...
Sevmek; Tanrıdan bize hediye....."
Kullanıcı avatarı
49lukDIVAN
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 171
Teşekkür aldi: 135
Level: 25
HP: 104 / 1490
104 / 1490
MP: 711 / 711
711 / 711
EXP: 809 / 839
809 / 839

Yeni mesajgönderen mtayfur83 tarih 18 May 2011, 15:32

Ben küçüklüğümden beri Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur u çok sever ve dinlerim ayrıca koyu bir hayranlığım vardır. Öncelikle Ferdi abiye geçirmiş olduğu rahatsızlıktan ötürü Rabbimden acil şifalar dilerim.

Sevim Emre konusuna gelecek olursak; yapmış olduğu gereksiz ve saygısız konuşma gerçekten Gencebay cephesinde utanç verici ve cahilce bir eylemdir. Herşeye rağmen Ferdi Tayfur'un bu konuyu her zamanki gibi Gencebay ile olan derin dostluklarına bağlı olarak hoşgörü ile karşılaması bence çok klas bir durum... Dev isim Ferdi Tayfur dan beklenen bir hareket diyorum. Diğer bir konu ben asla Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay kıyaslaması yapmadım yapanada akıllı gözü ile bakmadım. Her ikiside kendi dallarında ayrı bir çığır farklı bir ekoldür benzeyen yada benzemeyen tarafları mevcuttur bunu oturupta çocuk gibi tartışmak konuşmaktansa yaptıkları eserleri keyifle dinlemeyi yeğlerim Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
mtayfur83
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 16
Teşekkür aldi: 2
Level: 4
HP: 0 / 61
0 / 61
MP: 29 / 29
29 / 29
EXP: 28 / 38
28 / 38

Yeni mesajgönderen mtayfur83 tarih 18 May 2011, 15:32

Ben küçüklüğümden beri Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur u çok sever ve dinlerim ayrıca koyu bir hayranlığım vardır. Öncelikle Ferdi abiye geçirmiş olduğu rahatsızlıktan ötürü Rabbimden acil şifalar dilerim.

Sevim Emre konusuna gelecek olursak; yapmış olduğu gereksiz ve saygısız konuşma gerçekten Gencebay cephesinde utanç verici ve cahilce bir eylemdir. Herşeye rağmen Ferdi Tayfur'un bu konuyu her zamanki gibi Gencebay ile olan derin dostluklarına bağlı olarak hoşgörü ile karşılaması bence çok klas bir durum... Dev isim Ferdi Tayfur dan beklenen bir hareket diyorum. Diğer bir konu ben asla Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay kıyaslaması yapmadım yapanada akıllı gözü ile bakmadım. Her ikiside kendi dallarında ayrı bir çığır farklı bir ekoldür benzeyen yada benzemeyen tarafları mevcuttur bunu oturupta çocuk gibi tartışmak konuşmaktansa yaptıkları eserleri keyifle dinlemeyi yeğlerim Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
mtayfur83
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 16
Teşekkür aldi: 2
Level: 4
HP: 0 / 61
0 / 61
MP: 29 / 29
29 / 29
EXP: 28 / 38
28 / 38

Yeni mesajgönderen GözümSende tarih 18 May 2011, 16:39

mtayfur83 yazdı:Ben küçüklüğümden beri Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur u çok sever ve dinlerim ayrıca koyu bir hayranlığım vardır. Öncelikle Ferdi abiye geçirmiş olduğu rahatsızlıktan ötürü Rabbimden acil şifalar dilerim.

Orhan Gencebay'ın hanımında bahsederken cahilce,utanç verici,gereksiz ve saygısız kelimelerini kullanmak  ne kadar "klas" onu çözemedim..
Yılların günahı kaderde mi kalacak?
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 301
Teşekkür aldi: 243
Level: 28
HP: 117 / 1963
117 / 1963
MP: 937 / 937
937 / 937
EXP: 1013 / 1087
1013 / 1087

GözümSende isimli üyemize teşekkür edenler :
zamansız rüzgar

Yeni mesajgönderen yargısız infaz tarih 05 Tem 2011, 20:26

ORHAN GENCEBAY FERDİ TAYFUR MÜSLÜM GÜRSES
neden bir araya gelmiyorlar yıllardır sorulan soru bu her nedense,,ama ben hiç bir zamanda bir arada görmedim onları,,gelmezler mi,yoksa başka sebebler mi gelmiyorsalar neden sürekli aynı konu irdelenmekte,,şehir efsaneleri oluşmuş devam ediyo gidiyor,

çok yanlış kanımca,,,,
bu yolların sonu hasrete çıkar,,
Kullanıcı avatarı
yargısız infaz
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 7
Teşekkür aldi: 4
Level: 11
HP: 0 / 272
0 / 272
MP: 130 / 130
130 / 130
EXP: 151 / 167
151 / 167

Yeni mesajgönderen mericoz tarih 05 Tem 2011, 20:40

Birbirlerine her zaman iyi dileklerde bulunmuşlardır. Hepsi de güzide ve bir daha yerleri doldurulamayacak şahıslar. O yüzden biraz birleştiricilik konusunda hem bizim hem de medyanın önayak olması lazım.
Ben Toprağın Sinesinde İnsan Denilen Bir Canım.
Hem Düşünür Hem Severim Budur Taştan Farklı Yanım.
Her Maddenin Zerresini Bedenimde Taşıyorsam,
Ben Ne Bir Taş, Ne Bir Ağaç, İnsanlığımla İnsanım.

Ağaçların Özgürlüğü Ancak Ağaç Gibi Olur.
Benim Özgürlüğüm İse Düşüncemle Hayat Bulur.
Her Sürünün Bir Çobanı Var, Çobanını Koyun Seçmez.
Ben İnsanım Koyun Değil, Ben Bilirim Koyun Bilmez.

Kullanıcı avatarı
mericoz
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 385
Teşekkür aldi: 363
Level: 31
HP: 228 / 2536
228 / 2536
MP: 1211 / 1211
1211 / 1211