Gencebay’dan çok özel şarkı

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Gencebay’dan çok özel şarkı

Yeni mesajgönderen emre-teo tarih 25 Oca 2010, 16:53

Linkleri sadece Üyeler görebilir., 2010’da önce “Berhudar Ol” isimli albümünü ardından da kitabını piyasaya çıkaracağını belirtti.

Albümde Linkleri sadece Üyeler görebilir. için yazdığı şarkıya da yer vereceğini anlatan Gencebay, canlı Linkleri sadece Üyeler görebilir. vermeyen tek sanatçı olma unvanını da 2010’da bozabileceğini söyledi. Gencebay, sesi yetmediği için konser vermediğini eleştirilerine de tepki gösterdi. Gencebay, “Beni sahneye çıkartabilmek için o zamanda kimseye yapılmayan tekliflerle bana geldiler. Linkleri sadece Üyeler görebilir.’te bir platform üzerine kurulmuş alanda konser verecektim ve gökyüzünde yüzlerce uçan toplarda bana ait olan filmler dönecek ve bende oraya helikopterle inecektim.Bu sunum benim çok etkilemişti. Ben ise madem bir kez sahneye çıkyorum ülkemizin her yerinde sahneye çıkıp sevenlerime ulaşmak isterim” şeklinde konuştu.

‘Benim villam yıkılmadı’
Öte yandan Gencebay, geçen hafta Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün villasını yıktığı haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Önceki gün Linkleri sadece Üyeler görebilir.’deki villasında basın toplantısı düzenleyen Gencebay, hayatı boyunca kanunsuz bir iş yapmadığını dikkat çekti.

KAYNAK: Linkleri sadece Üyeler görebilir. (orhan gencebay haber grubu)

---
Lütfen haberlerin ORİJİNAL kaynağını ekleyiniz:
Linkleri sadece Üyeler görebilir.
-yönetim-
---
Bu kullanıcı, Linkleri sadece Üyeler görebilir. 11, 13, ve 14. maddelerine aykırı davranışlarından ötürü uzaklaştırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
emre-teo
Atılmış Üye
Atılmış Üye
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 5
Teşekkür aldi: 23
Uyarılar: (0%)
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130