AHH BABA AHH DAHA SÜTÜDYOYA GİRİLMEMİŞ.YA ŞU ENSTÜRMANTAL YAKTI BİZİ ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL BİŞEY OLCAK.GERÇEKTEN BAĞLAMACILAR TER DÖKMÜŞMÜ BİRAN ÖNCE ÇIKSIN ARTIK

(0%)
(0%)celilyaman yazdı:bence albüm falan çıkarmasın boşuna uğraşmasın. Yeni şarkılarını artık sevilmiyor. Ben son kasetini almadım. Konçertoya, okula zaman harcasın. Bu birikim Gencebayla mezara mı girecek? Hiç olmazsa bir iki gerçekten yetenekli müzik bilen kişilere el versin. Kaset yapacağına konçertoyu bitirsin. Ha paraya mı ihtiyacı var. Onu da aramızda toplarız. Ama Sevim Emre faktörü oldukça Baba yanlış yönlendirildikçe bu işler olmayacak gibi. Dünkü acemiler kurs açtı Gencebay 40 yıldır okul diyor. Ta yetmişlerde İzmir Fuarından ve filmlerden gelecek parayla okul açacam diyordu. Bir de bu saatten sonra gelecek şeylerinden kalitesinden şüpheliyim. Nede olsa 60 kusur oldu Sn. Gencebay.

(0%)Buz Dağı yazdı:celilyaman yazdı:bence albüm falan çıkarmasın boşuna uğraşmasın. Yeni şarkılarını artık sevilmiyor. Ben son kasetini almadım. Konçertoya, okula zaman harcasın. Bu birikim Gencebayla mezara mı girecek? Hiç olmazsa bir iki gerçekten yetenekli müzik bilen kişilere el versin. Kaset yapacağına konçertoyu bitirsin. Ha paraya mı ihtiyacı var. Onu da aramızda toplarız. Ama Sevim Emre faktörü oldukça Baba yanlış yönlendirildikçe bu işler olmayacak gibi. Dünkü acemiler kurs açtı Gencebay 40 yıldır okul diyor. Ta yetmişlerde İzmir Fuarından ve filmlerden gelecek parayla okul açacam diyordu. Bir de bu saatten sonra gelecek şeylerinden kalitesinden şüpheliyim. Nede olsa 60 kusur oldu Sn. Gencebay.
Sana katılmıyorum arkadaşım...
Üretken yapıya sahip bir insan her yaşta üretir. Kendini tekrar etmeyip yeniliklere açık olduğu sürece 60 olsun, 70 olsun farketmez. Yeni şarkılarını sevip sevmeme konusunda kendi adına konuşmanı öneririm, bu kişiden kişiye değişir. Madem diğer projeler gereğinden fazla ağır gidiyor, bari albüm çıkarsın da "ben buradayım" desin...

(0%)nezihi kadak yazdı:Buz Dağı yazdı:celilyaman yazdı:bence albüm falan çıkarmasın boşuna uğraşmasın. Yeni şarkılarını artık sevilmiyor. Ben son kasetini almadım. Konçertoya, okula zaman harcasın. Bu birikim Gencebayla mezara mı girecek? Hiç olmazsa bir iki gerçekten yetenekli müzik bilen kişilere el versin. Kaset yapacağına konçertoyu bitirsin. Ha paraya mı ihtiyacı var. Onu da aramızda toplarız. Ama Sevim Emre faktörü oldukça Baba yanlış yönlendirildikçe bu işler olmayacak gibi. Dünkü acemiler kurs açtı Gencebay 40 yıldır okul diyor. Ta yetmişlerde İzmir Fuarından ve filmlerden gelecek parayla okul açacam diyordu. Bir de bu saatten sonra gelecek şeylerinden kalitesinden şüpheliyim. Nede olsa 60 kusur oldu Sn. Gencebay.
Sana katılmıyorum arkadaşım...
Üretken yapıya sahip bir insan her yaşta üretir. Kendini tekrar etmeyip yeniliklere açık olduğu sürece 60 olsun, 70 olsun farketmez. Yeni şarkılarını sevip sevmeme konusunda kendi adına konuşmanı öneririm, bu kişiden kişiye değişir. Madem diğer projeler gereğinden fazla ağır gidiyor, bari albüm çıkarsın da "ben buradayım" desin...
sevgili buzdağı yorumuna katılmamak elde değil.celilyaman kardeşimiz birara aktifti ama epeydir yoktu.değerli bir üyedir.ama bu görüşe katılmak imkansiz.gencebay albüm çıkaracak ve bizler almayacağız. bu mümkün değil.beğeni görecelidir.ama bu son albüm de mübarek,aşkın hesabı olmaz.sensin benim çilegahim,söylenmedik söz kalmadı ve yeneceğim kendimi bana göre piyasanın çok üstünde müthiş eserler.sevgilerimle.

(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: SerdarYılmaz ve 14 misafir