Gencebay'dan İsrail'e: Zalimler için Batsın Bu Dünya

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Re: Gencebay'dan İsrail'e: Zalimler için Batsın Bu Dünya

Yeni mesajgönderen AŞK_MEZARI tarih 18 Oca 2009, 05:41

AHH BABA AHH DAHA SÜTÜDYOYA GİRİLMEMİŞ.YA ŞU ENSTÜRMANTAL YAKTI BİZİ ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL BİŞEY OLCAK.GERÇEKTEN BAĞLAMACILAR TER DÖKMÜŞMÜ BİRAN ÖNCE ÇIKSIN ARTIK :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
Kullanıcı avatarı
AŞK_MEZARI
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 159
Teşekkür aldi: 67
Uyarılar: (0%)
Level: 31
HP: 202 / 2536
202 / 2536
MP: 1211 / 1211
1211 / 1211
EXP: 1344 / 1384
1344 / 1384

Yeni mesajgönderen celilyaman tarih 18 Oca 2009, 07:29

bence albüm falan çıkarmasın boşuna uğraşmasın. Yeni şarkılarını artık sevilmiyor. Ben son kasetini almadım. Konçertoya, okula zaman harcasın. Bu birikim Gencebayla mezara mı girecek? Hiç olmazsa bir iki gerçekten yetenekli müzik bilen kişilere el versin. Kaset yapacağına konçertoyu bitirsin. Ha paraya mı ihtiyacı var. Onu da aramızda toplarız. Ama Sevim Emre faktörü oldukça Baba yanlış yönlendirildikçe bu işler olmayacak gibi. Dünkü acemiler kurs açtı Gencebay 40 yıldır okul diyor. Ta yetmişlerde İzmir Fuarından ve filmlerden gelecek parayla okul açacam diyordu. Bir de bu saatten sonra gelecek şeylerinden kalitesinden şüpheliyim. Nede olsa 60 kusur oldu Sn. Gencebay.
Sen biz oldun, biz de sen olduk bunu böyle say
Sen gönül dostu pirimiz Orhan Gencebay
Kullanıcı avatarı
celilyaman
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 0
Level: 4
HP: 0 / 61
0 / 61
MP: 29 / 29
29 / 29
EXP: 30 / 38
30 / 38

Yeni mesajgönderen Buzdağı tarih 26 Oca 2009, 16:56

celilyaman yazdı:bence albüm falan çıkarmasın boşuna uğraşmasın. Yeni şarkılarını artık sevilmiyor. Ben son kasetini almadım. Konçertoya, okula zaman harcasın. Bu birikim Gencebayla mezara mı girecek? Hiç olmazsa bir iki gerçekten yetenekli müzik bilen kişilere el versin. Kaset yapacağına konçertoyu bitirsin. Ha paraya mı ihtiyacı var. Onu da aramızda toplarız. Ama Sevim Emre faktörü oldukça Baba yanlış yönlendirildikçe bu işler olmayacak gibi. Dünkü acemiler kurs açtı Gencebay 40 yıldır okul diyor. Ta yetmişlerde İzmir Fuarından ve filmlerden gelecek parayla okul açacam diyordu. Bir de bu saatten sonra gelecek şeylerinden kalitesinden şüpheliyim. Nede olsa 60 kusur oldu Sn. Gencebay.

Sana katılmıyorum arkadaşım...

Üretken yapıya sahip bir insan her yaşta üretir. Kendini tekrar etmeyip yeniliklere açık olduğu sürece 60 olsun, 70 olsun farketmez. Yeni şarkılarını sevip sevmeme konusunda kendi adına konuşmanı öneririm, bu kişiden kişiye değişir. Madem diğer projeler gereğinden fazla ağır gidiyor, bari albüm çıkarsın da "ben buradayım" desin...
BİLMEZ İNSAN KADRİNİ, KENDİ İNSAN OLMAYAN...
Kullanıcı avatarı
Buzdağı
Divane
Divane

Teşekkür etti: 66
Teşekkür aldi: 51
Level: 17
HP: 12 / 630
12 / 630
MP: 301 / 301
301 / 301
EXP: 352 / 372
352 / 372

Yeni mesajgönderen nezihi kadak tarih 26 Oca 2009, 20:07

Buz Dağı yazdı:
celilyaman yazdı:bence albüm falan çıkarmasın boşuna uğraşmasın. Yeni şarkılarını artık sevilmiyor. Ben son kasetini almadım. Konçertoya, okula zaman harcasın. Bu birikim Gencebayla mezara mı girecek? Hiç olmazsa bir iki gerçekten yetenekli müzik bilen kişilere el versin. Kaset yapacağına konçertoyu bitirsin. Ha paraya mı ihtiyacı var. Onu da aramızda toplarız. Ama Sevim Emre faktörü oldukça Baba yanlış yönlendirildikçe bu işler olmayacak gibi. Dünkü acemiler kurs açtı Gencebay 40 yıldır okul diyor. Ta yetmişlerde İzmir Fuarından ve filmlerden gelecek parayla okul açacam diyordu. Bir de bu saatten sonra gelecek şeylerinden kalitesinden şüpheliyim. Nede olsa 60 kusur oldu Sn. Gencebay.

Üretken yapıya sahip bir insan her yaşta üretir. Kendini tekrar etmeyip yeniliklere açık olduğu sürece 60 olsun, 70 olsun farketmez. Yeni şarkılarını sevip sevmeme konusunda kendi adına konuşmanı öneririm, bu kişiden kişiye değişir. Madem diğer projeler gereğinden fazla ağır gidiyor, bari albüm çıkarsın da "ben buradayım" desin...

sevgili buzdağı yorumuna katılmamak elde değil.celilyaman kardeşimiz birara aktifti ama epeydir yoktu.değerli bir üyedir.ama bu görüşe katılmak imkansiz.gencebay albüm çıkaracak ve bizler almayacağız. bu mümkün değil.beğeni görecelidir.ama bu son albüm de mübarek,aşkın hesabı olmaz.sensin benim çilegahim,söylenmedik söz kalmadı ve yeneceğim kendimi bana göre piyasanın çok üstünde müthiş eserler.sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
nezihi kadak
Onursal Üye
Onursal Üye
Divane
Divane

Teşekkür etti: 1
Teşekkür aldi: 16
Level: 18
HP: 14 / 711
14 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339
EXP: 377 / 417
377 / 417

Yeni mesajgönderen Buzdağı tarih 07 Mar 2009, 16:23

nezihi kadak yazdı:
Buz Dağı yazdı:

sevgili buzdağı yorumuna katılmamak elde değil.celilyaman kardeşimiz birara aktifti ama epeydir yoktu.değerli bir üyedir.ama bu görüşe katılmak imkansiz.gencebay albüm çıkaracak ve bizler almayacağız. bu mümkün değil.beğeni görecelidir.ama bu son albüm de mübarek,aşkın hesabı olmaz.sensin benim çilegahim,söylenmedik söz kalmadı ve yeneceğim kendimi bana göre piyasanın çok üstünde müthiş eserler.sevgilerimle.

Teşekkür ederim gönül dostu. Dediğin gibi "beğeni görecelidir". Beğenip beğenmeme konusunda herkes kendi adına konuşursa daha iyi olur düşüncesindeyim.
BİLMEZ İNSAN KADRİNİ, KENDİ İNSAN OLMAYAN...
Kullanıcı avatarı
Buzdağı
Divane
Divane

Teşekkür etti: 66
Teşekkür aldi: 51
Level: 17
HP: 12 / 630
12 / 630
MP: 301 / 301
301 / 301