Küstüm Çiçeği'ne Orhan Baba dopingi

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Küstüm Çiçeği'ne Orhan Baba dopingi

Yeni mesajgönderen idam_mahkumu tarih 07 Eki 2010, 20:15

Orhan Gencebay, diziyle aynı adı taşıyan "Küstüm Çiçeği" şarkısının "Gripin" tarafından söylenmesine izin verdi

Orhan Gencebay, başrollerini Füsun Demirel ve Ali Erkazan’ın paylaştığı TRT’nin yeni sezon dizilerinden “Küstüm Çiçeği”nin yeni bölümlerinde diziyle aynı adı ve jenerikte de kullanılan şarkısının rock grubu Gripin tarafından söylenmesine izin verdi.

Füsun Demirel ve Ali Erkazan’ı, 1997 yılında kamera karşısına geçtikleri “Sıdıka” adlı diziden tam 13 yıl sonra yeniden bir araya getiren TRT’nin yeni sezon dizilerinden “Küstüm Çiçeği”nin yeni bölümlerinde artık Orhan Gencebay’ın diziyle aynı isimdeki şarkısı da yer alacak.

Jenerikte kullanılan ve Gencebay’ın seslendirdiği şarkıyı dizi için genç rock grubu Gripin yeniden yorumladı. Şarkının isim ve kullanma hakkını severek verdiğini belirten Gencebay, sadece daha önce Müjde Ar ile çektikleri filme de adını veren “Batsın Bu Dünya” şarkısını ve isim hakkını kimseye vermediğini dile getirdi. Gencebay’ın “Batsın Bu Dünya” şarkısını yeni çekeceği dizisinde kullanmayı planladığı, bu nedenle böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Bülent İPEK

Linkleri sadece Üyeler görebilir.

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 401
Teşekkür aldi: 1189
Uyarılar: (0%)
Level: 46
HP: 1570 / 7478