Orhan Abi bize kafayı yedirdi!

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Re: Orhan Abi bize kafayı yedirdi!

Yeni mesajgönderen ensturmanist tarih 02 Tem 2010, 00:28

orhan abimizi hepimiz çok seviyoruz ve kalitesinden de şüphe etmeyiz.ama oda bir insan ve hata yapıyor.ben birazda bu popstar yarışmasını kabul etmesini borsada kaybettiği büyük paralara bağlıyorum.bilemeyiz belkide maddi bi sıkıntıya düşmüştür kimbilir.sonuçta herşey para olmuş.sevgi saygı,değer yargıları,kalite v.s gibi konulara pek önem veren yok.önem veren çok azdır.tüketim toplumu kültürü dünyada olduğu gibi ülkemizdede var malesef.o yüzden trende uyuyorlar yada uymak zorunda kalabiliyolar sanatçılar.yanlış bişi yazmışsam beni uyarın.saygılar..:)
Kullanıcı avatarı
ensturmanist
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 6
Teşekkür aldi: 2
Uyarılar: (0%)
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 78 / 81
78 / 81

ensturmanist isimli üyemize teşekkür edenler :
Misafir

Yeni mesajgönderen hasretsevda tarih 02 Tem 2010, 01:58

ensturmanist yazdı:tüketim toplumu kültürü dünyada olduğu gibi ülkemizdede var malesef.o yüzden trende uyuyorlar yada uymak zorunda kalabiliyolar sanatçılar.yanlış bişi yazmışsam beni uyarın.saygılar..:)

Aslında herkes bişeylerden yakınıyor  haklı olarak...konu bugünlerde facebooktada açıldı...evet dünyadaki trend bu...zamanında yazmıştım sanıyorum..TRT de Zara nın programında Arif hoca çok önemli anektotlarla eleştirlerde bulunmuştu..gençlerimize hakaret ediyorlar diye açtı agzını yumdu gözünü...hani birde bunları toplum model alırsa diye geldi ardından...Australiada Australian idol diye bir yarışma vardı...popstar yarışması...bizdekiyle arasında çok büyük farklar var...en basiti jürideki kişilerin kişi başı toplam 20-en fazla 25 saniye konuşma hakkı vardı...4 kişi 80 saniye konuşabiliyorlardı ancak...ve yarışmacıya tamamen moral destek veren her biri muzikle bayagı ilgili ve bilgili insanlardı......o yarışmalardan birinde hiç unutmuyorum armagan diye bir adam vardı...ne kulagı var ne de bilgisi...ama juri koltugunda  gerilim ve psikoz yaratmaktan oteye gitmedi..bunlarda boyle kazındı beynimize..10 yıl sonra vay bize neler yapmışlar megerse  demiyecekleri ne malum ordaki yarışmacıların??herbirinin psikolojisi yarışmadan sonra bozuldu sanırım..burda zaman zaman popstara katılmış elenmiş hala kendini popstarda sanan insanlarla karşılaşıyorum..hele bir program vardı ki Haktanın katıldıgı....Bülent onu remen sınamaya tabi tuttu...gereksizdi çok gereksiz..Haktan 20 yıl öncesinden okul yıllarında zaman zaman birlikte caldıgımız çok iyi tanıdıgım bir dostum...ailece muzisyenler.kaldı ki bülent  onu sınav yapacagı yerde onu dinleme şerefine nail oldugunla yetinmeli..Haktan gibi bir ses bir yorumcu Türkiyede çok farklı ustalıkla yeni  kapıları açtı. kendine özgün bir karekter sanatında...imzası belli zaten Haktan..artık Haktan gibi okuyor diyorlar piyasada halk arasında...bunlar belkide önümüzdeki 50 yılda muziğe damga vurabilecek olaylar olur...POPSTAR yarışmaları elbette olmalı..elbette görüşler belirtilmeli ama orda bizim görmek istemediğimiz bir çok manzara oluştu....bu yüzden zaten patladı herkes...ustanın muzik anlatması değil ordaki konu oraya cıkmasıda değildi... gecen kral tvde gezegen mehmetin programında da canlı yayında bu konuda gecti...aslında herkes biliyor neden neye kime kızıldıgını o yarışmada...herşey açık secik ortada.....
Kullanıcı avatarı
hasretsevda

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldi: 3
Level: 0
HP: 0 / 0
0 / 0
MP: 0 / 0
0 / 0
EXP: 0 / 0
0 / 0

hasretsevda isimli üyemize teşekkür edenler :
Razor

Yeni mesajgönderen GözümSende tarih 02 Tem 2010, 11:59

Alışın artık, bu ülkede hatalı kul olamaz. En ufak bir yanlışlıkta yerden yere vururlar..Orhan Gencebay'ı madem o kadar takip etmişler, benimsemişler, popstara çıkınca mı hakkında iki söz söylemek akıllarına gelmiş..?
Yılların günahı kaderde mi kalacak?
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 301
Teşekkür aldi: 243
Level: 28
HP: 117 / 1963
117 / 1963
MP: 937 / 937
937 / 937
EXP: 1013 / 1087
1013 / 1087

Yeni mesajgönderen levon10 tarih 02 Tem 2010, 20:40

Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu ?.
İnsanlar da ömrünü tüketir. Bilemez çok sonra neler olacak!
İnsan ürettiğini sanır çünkü hep San' madadır...
Kabullenmez söyleyince oyuncak olmuştur alemin içinde farkına varamaz...
100 yıl yaşasa yaşadım sanır, bir kaç saniye değildir o yaşamı...
Küçümser genelde insanları bilmez zira gerçek anlamı...
Üretiyoruz derken karıştırmaktır yaptığı aslında dünyayı...
Üretenler yüzünden çıkar savaşlar. Beğenmezler üretmeyenleri...
Kendi akıllarınca olmazsa sevemezler dünyayı.
Beni yazdırmayın; ben, ben de kalayım daha başlamadım... Bırakın da Yaşayalım.

Saygılarımla levon10

Aklın varacağı yolu bilmek
Hafızayı zâyi edip silmek
Boyna geçen bâtın ilmek
Bizlere akıl ile kâr olur.

O hâl süren kendi
Şimdi bu hâl dedir.

levon10
Kullanıcı avatarı
levon10
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 757
Teşekkür aldi: 395
Level: 34
HP: 709 / 3226
709 / 3226
MP: 1540 / 1540
1540 / 1540
EXP: 1721 / 1736
1721 / 1736

Yeni mesajgönderen benim_dertlerim tarih 03 Tem 2010, 00:42

insanların Orhan baba üzerinden pirim yapmaya çalışmasından bıktım kısa ve öz konuşacağım madem tamamen duygusalmış o zaman bu arkadaşlar albümlerini neden 12 liraya satıyorlar bedava dağıtsalar ya...
Tiryakinim Her Derdine Hasretine,Ben Sensizlikten Mutlu Olmam,Sen Vurgunuyum...
Kullanıcı avatarı
benim_dertlerim
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 67
Teşekkür aldi: 84
Level: 13
HP: 3 / 370
3 / 370
MP: 176 / 176
176 / 176