Linkleri sadece Üyeler görebilir.’adair kulağıma gelen istihbarat şöyleydi: “Orhan Gencebay, yakında birreklam kampanyasının yıldızı olarak kamera karşısına geçecek.”
Bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmek için aramam gereken ilk kişi ‘Orhan Abi’ydi...
Ben de öyle yaptım..
Karşılıklı ‘hal-hatır’ faslından sonra konuyu, ufuktaki yeni projelerine getirdim.
‘OrhanAbi’, “Biliyorsun, bir süredir üstünde çalıştığımız bir kitap projesivar. Orhan Gencebay portresi olacak bu kitap. Ben anlatıyorum, ikieditör arkadaş yazıyor, ama o işi de aksattık bu aralar. Çünkü 2010’daçıkarmam gereken albüm çalışması araya girdi” deyince, hemen arayagirdim: “ Albüm için bu acele ne ki?”
Gencebay, “Bir reklam projesi var bu albümle bağlantılı da ondan” dedi.
Gencebay’a,“Müzik dünyasında iki insan tanırım, albüm konusunda titizlendikçetitizlenen. Biri Tarkan, diğeri de sen... ‘Şu zaman çıkaracağım’dersiniz, ama albüm o tarihe bir türlü yetişmez, mutlaka Linkleri sadece Üyeler görebilir. yapar” dedim.
Gencebay, şunları söyledi: “Yok bu kez öyle olmayacak. Reklam anlaşmasını imzaatmak üzereyim. İmzayı attıktan kısa bir süre sonra reklamla birliktealbümü de çıkarmam lazım.” ‘Orhan Abi’yi çok zorladım, neyin reklamındaoynayacağını söylemesi için ama Nuh dedi, peygamber demedi...
Orhan Gencebay bu yanıyla Linkleri sadece Üyeler görebilir.’eçok benzer... Aktif siyaset yaptığı dönemlerde Demirel de öyleydi, çokşey söyler, ama aslında hiçbir şey söylemezdi...rhan Abi’ de öyleyaptı, lafı oradan aldı, oraya doladı, ama reklamında oynayacağı ürünüsöylemedi.
Kaynak: Linkleri sadece Üyeler görebilir.

(0%)

News