Orhan Baba'yı kim küçümseyecek, şaşarım
Oyuncu Tamer Karadağlı, Orhan Gencebay'ın şarkılarına bayıldığını söyledi.
SKYTÜRK'te ekrana gelen "Kamuran Tapul'la Kırmızı Halı" programına şarkıcı Linet ile birlikte konuk olan Tamer Karadağlı, Orhan Gencebay'ı savundu.
Yaptıkları işin nimetleri olduğu kadar külfetleri de olduğunu belirten Tamer Karadağlı, basında kendileri hakkında çeşitli haberler çıkabildiğini ve bunlardan kaçış olmadığını dile getirdikten sonra insanlarımızın karşısındaki etiketlemeyi sevdiğine değindi.
Bir dönem Orhan Gencebay'ın küçümsenmeye çalışıldığı konusu dillendirilince Karadağlı, şöyle konuştu:
"Orhan Baba yüzünden eğer 'aa arabeskçi bilmem ne' diyeceklerse beni direk etiketlesinler. Çünkü Orhan Baba'ya ben bayılırım. Her zaman da dinlerim. İnsan adını duyduğu zaman bile önünü ilikleme ihtiyacı duyuyor. Orhan Baba'yı kim küçümseyecekmiş, şaşarım. Hepimiz 'Batsın Bu Dünya' diyerek şarkılar söyledik. 'Hatasız kul olmaz' dedik. Ben onu da ozan gibi görüyorum. Sezen gibi yani, Türkiye'nin en önemli ozanlarından biri."
Tamer Karadağlı, Orhan Gencebay'ı dinlediği için kendisine arabeskçi denecekse bunun 'şeref' olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak:Televizyon Gazetesi(11.05.2009)

(0%)

News