AŞK_MEZARI yazdı:orhangencebaynet yazdı:Eğer böyle bir profe olacaksa heralde yıllar sonra aynı tarz film olmayacaktır diye umuyorum. Yani albüm tanıtımı için yapılan filmlerden değildir. O yüzden Diriliş de dahil son albümden şarkı olmasına lüzum yok bence. Film olacaksa film müziği olmalı. Filme uygun olmalı. Orhan Gencebay bunu elbetteki çok rahat yapabilir.
Umarım Şafak Sezer tarzı bir adamla oynamaz. Umarım klip seçimleri ve senaryoları gibi hatalı bir seçim olmaz yıllar sonra. Yoksa yine dumur olur kalırız.
Eskileri bi katmayalım abiyaa..Flim klip seçimi,seneryolar gibi değil,eğer öyle olsaydı önüne her gelen projede oynardı bugüne kadar kabul etmedi..Şafak Sezer tarzı dediğin,bugün ülkemizin en sevilen en başarılı oyuncularındandır,tarzı dediğin komedi ki bu beni rahatsız etmez,hatta mutlu bile olurum günümüzde komediden başka izlenen flim yok..aksiyonsa aksiyon dolu,dıramaysa ağlatabilen,maceraysa sonuna kadar sürükleyen,komedi olcaksada baştan sona güldürmeli vizontele-eyvah eyvah gibi..sonuçta bu bir oyunculuk başarısıdır,Gencebay'da her türlü oyunculuğu becerebilecek büyük bir oyuncudur..Sonuçta yaparsada kendisine yakışanı yapıcağına eminim..
Eski filmlere hiçbir lafım yok abi. Hele Orhan Gencebay filmleri başkadır zaten. Benim demek istediğim artık albüm tanıtımı için film yapmaya gerek yok. Film için o filme uygun film müzikleri olsa daha iyi olur. Bir de bu Şafak Sezerden nefret ediyorum. Adamın yaptığı hiçbir iş tutmadı bugüne kadar. Böyle adamlarla oynamasın. Komedi olabilir tabii ki. Zaten bu kesin birşey değil. Sadece bir arkadaş dile getirdi o kadar....

(0%)

News