ORHAN GENCEBAY'IN SÜRPRİZ KARARI

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Re: ORHAN GENCEBAY'IN SÜRPRİZ KARARI

Yeni mesajgönderen orhangencebaynet tarih 09 Haz 2010, 11:25

AŞK_MEZARI yazdı:
orhangencebaynet yazdı:Eğer böyle bir profe olacaksa heralde yıllar sonra aynı tarz film olmayacaktır diye umuyorum. Yani albüm tanıtımı için yapılan filmlerden değildir. O yüzden Diriliş de dahil son albümden şarkı olmasına lüzum yok bence. Film olacaksa film müziği olmalı. Filme uygun olmalı. Orhan Gencebay bunu elbetteki çok rahat yapabilir.
Umarım Şafak Sezer tarzı bir adamla oynamaz. Umarım klip seçimleri ve senaryoları gibi hatalı bir seçim olmaz yıllar sonra. Yoksa yine dumur olur kalırız.

Eskileri bi katmayalım abiyaa..Flim klip seçimi,seneryolar gibi değil,eğer öyle olsaydı önüne her gelen projede oynardı bugüne kadar kabul etmedi..Şafak Sezer tarzı dediğin,bugün ülkemizin en sevilen en başarılı oyuncularındandır,tarzı dediğin komedi ki bu beni rahatsız etmez,hatta mutlu bile olurum günümüzde komediden başka izlenen flim yok..aksiyonsa aksiyon dolu,dıramaysa ağlatabilen,maceraysa sonuna kadar sürükleyen,komedi olcaksada baştan sona güldürmeli vizontele-eyvah eyvah gibi..sonuçta bu  bir oyunculuk başarısıdır,Gencebay'da her türlü oyunculuğu becerebilecek büyük bir oyuncudur..Sonuçta yaparsada kendisine yakışanı yapıcağına eminim..

Eski filmlere hiçbir lafım yok abi. Hele Orhan Gencebay filmleri başkadır zaten. Benim demek istediğim artık albüm tanıtımı için film yapmaya gerek yok. Film için o filme uygun film müzikleri olsa daha iyi olur. Bir de bu Şafak Sezerden nefret ediyorum. Adamın yaptığı hiçbir iş tutmadı bugüne kadar. Böyle adamlarla oynamasın. Komedi olabilir tabii ki. Zaten bu kesin birşey değil. Sadece bir arkadaş dile getirdi o kadar....
Eski bir tanıdığı görmek gibi...
Yıllarca görmediğin kardeşine tekrar kavuşmak gibi...
Uyuyan devin uyanışı gibi...
Koca bir devletin Dirilişi gibi...

Kısaca Orhan Gencebay gibi...
Berhudar Ol

Kullanıcı avatarı
orhangencebaynet
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 2
Teşekkür aldi: 26
Uyarılar: (0%)
Level: 5
HP: 0 / 81
0 / 81
MP: 38 / 38
38 / 38
EXP: 46 / 51
46 / 51

Yeni mesajgönderen kançiçeği tarih 09 Haz 2010, 12:09

BUNUN SADECE BİR TAHMİN OLMASI İYİ BENCE GENCEBAY BU GÜNÜN İMKANLARIYLA,ESKİ FİLİMLERİN KALİTESİNDE BİR ÇALIŞMA İLE ÇIKACAKTIR BİZLERİN KARŞISINA SABIRSIZLANMAMAK ELDE DEĞİL.
SEVİLİRKEN SEVERKEN,AĞLIYORKEN GÜLERKEN SON NEFESİ BİLE İNANIP VERİYORKEN
YALNIZ DEĞİLSİN.
Kullanıcı avatarı
kançiçeği
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 128
Teşekkür aldi: 115
Level: 22
HP: 55 / 1106
55 / 1106
MP: 528 / 528
528 / 528
EXP: 601 / 633
601 / 633

Yeni mesajgönderen Razor tarih 10 Haz 2010, 03:17

Filmin Şafak Sezer'le beraber olacağını zannetmiyorum, çünkü Gencebay Vodafone vakasından daha önce film projesinden bahsetmişti.
Kullanıcı avatarı
Razor
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 392
Teşekkür aldi: 102
Level: 25
HP: 59 / 1490
59 / 1490