Orhan Gencebay yeni albümünü tanıttı

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Orhan Gencebay yeni albümünü tanıttı

Yeni mesajgönderen YILGOR tarih 30 Nis 2010, 09:00

Sanatçı Orhan Gencebay'ın ''Berhudar Ol'' adlı yeni albümünün ve bu albüme özel ''Vodafone Gönülden Kapsar Paketi''nin tanıtımı yapıldı.

Beyoğlu'ndaki Vodafone Cep Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Gencebay, Vodafone ile yaşadığı birliktelikten büyük mutluluk duyduğunu, çünkü Vodafone'un sanata, sanatçıya ve sanat ürünlerine sahip çıktığını söyledi.

Hazırladığı yeni albümün yapım aşamasının son derece keyifli geçtiğini vurgulayan Gencebay, Vodafone kendisine reklam filmi teklifi yaptığında düşünmeden kabul ettiğini belirtti. Gencebay, ''Vodafone ile aramızda bir gönül birlikteliği oluştu. 'Gönül kapsaması' diyoruz biz ona. Geniş kapsama alanım olduğunu, arkadaşlarım bana 'Koca yürek' lakabını takarken söylemişlerdi'' şeklinde konuştu.

Gencebay, ''berhudar ol'' sözünün, ''Allah'ın tüm güzellikleri üzerinde olsun, Allah'a emanet ol, mutlu ol, iyi ol'' anlamına geldiğini ifade ederek, ''Bu harika sözü rahmetli dedem Hüseyin Gencebay çok söylerdi. İlk olarak ondan duydum ve çok sevdim. Sık sık 'Berhudar ol oğlum' demesi bana güç verirdi. Bu sözü her söylediğimde onu hatırlarım, adeta onun bana hatırasıdır'' dedi.

Konuşmasının ardından Vodafone'un kendisine sürpriz yaptığı Gencebay, kız kardeşiyle ve Samsun'daki bir hayranıyla 3G teknolojisi aracılığıyla görüntülü konuşma yaptı.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt de Gencebay ile Vodafoneluları buluşturmaktan mutluluk duyduklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Sayın Gencebay ile Ocak ayında Vodafone'un sunduğu 3G teknolojisinin ve bu teknolojinin internette sağladığı özgürlüğün sanat hayatına yaptığı katkıları vurgulayan bir reklam kampanyası başlatmıştık. Birlikteliğimizin reklam filmiyle kısıtlı kalmayacağını söylemiştik. Bugün yeni bir Gencebay klasiği olmaya aday 'Berhudar Ol' albümünü ve albüme özel olarak hazırladığımız 'Vodafone Gönülden Kapsar Paketi'ni Gencebay'ın sevenlerine sunmaktan kıvançlıyız.''

''VODAFONE GÖNÜLDEN KAPSAR PAKETİ''

Satın alanlara albümün de hediye edildiği ''Vodafone Gönülden Kapsar Paketi'', 500 dakika konuşma, 500 SMS ve internette kısıtlı dolaşımları sonlandıran 1 GB internet bağlantısıyla mobil iletişim paketi sunuyor.

Faturalı ve faturasız tüm aboneler pakette yer alan şifreyi 1579'a SMS atarak paketin avantajlarından yurt içinde 1 hafta boyunca yararlanabiliyor. 15 TL'ye satışa sunulan özel pakette yer alan multimedya CD'sinde Orhan Gencebay'ın ''Berhudar Ol'' albümünün yepyeni şarkılarının yanı sıra reklam filmleri, kamera arkası görüntüleri, video klipleri ve imzalı poster görüntüleri yer alıyor.

Albümün bazı parçaları, sevilen sanatçıların on binlerce parçasını bir araya getirerek en güçlü mobil müzik deneyimini sunan dijital müzik kütüphanesi ve eğlence merkezi ''Vodafone Live!'' üzerinden de indirilebiliyor.

Albümde; ''Emaneti al da götür'' , ''Duymadın ki'', ''Sevmeyi bilmiyorlar'', ''Vatan sağ olsun'' ''Yalnızlık'', ''Sensizlik yerle bir etti'', ''Her gün başka başka'', ''Sen de mi kayboldun'', ''Diriliş'' ve ''Berhudar Ol'' şarkıları yer alıyor.

Kaynak: Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 35
Teşekkür aldi: 48
Uyarılar: (0%)
Level: 26
HP: 81 / 1637
81 / 1637
MP: 781 / 781
781 / 781
EXP: 847 / 917
847 / 917

5 YILGOR isimli üyemize teşekkür edenler :
bahcevan57, ipek_böceği, Murat Yaşar, Razor, Sabır Taşı

Re: Orhan Gencebay yeni albümünü tanıttı

Yeni mesajgönderen levon10 tarih 14 May 2010, 18:40

Reklam kıymetli araç oldu..Zira insan çoğaldı mahalleler dolup taştı...Nereden bileceğiz yaşananları reklam olmasa. Herkes yapıyor bir şeyler takip etmeli sevenler...Sağolasın Yılgör yeni okudum yaşarken sizlerle...

Aklın varacağı yolu bilmek
Hafızayı zâyi edip silmek
Boyna geçen bâtın ilmek
Bizlere akıl ile kâr olur.

O hâl süren kendi
Şimdi bu hâl dedir.

levon10
Kullanıcı avatarı
levon10
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 757
Teşekkür aldi: 395
Level: 34
HP: 709 / 3226
709 / 3226
MP: 1540 / 1540
1540 / 1540
EXP: 1722 / 1736
1722 / 1736

Re: Orhan Gencebay yeni albümünü tanıttı

Yeni mesajgönderen m.özer tarih 01 Tem 2010, 06:24

Milliyet Sanat Dergisi'nin Temmuz sayısında Ahmet Tulgar'ın Gencebay ile yaptığı ve yeni albümüyle ilgili konuları da kapsayan bir söyleşi var;bilgilerinize..
Kullanıcı avatarı
m.özer
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 213
Teşekkür aldi: 330
Level: 18
HP: 28 / 711
28 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339