sabah gazetesi röportaj...

Gazete, Dergi, İnteret Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
DİKKAT! Bu bölümde yayınladığınız haberleri nereden aldıysanız, haberin WEB ADRESİNİ kaynak olarak yazmanız ZORUNLUDUR.

Örneğin:
(Kaynak: http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239 )

Re: sabah gazetesi röportaj...

Yeni mesajgönderen Murat Yaşar tarih 19 Eki 2009, 21:07

mesutözşahin yazdı:arkadaşım gencebayda suç yokki adam gibi gazeteci yok soru sormasını bilmiyo nerde salak saçma sual var soruyor gencebay napsın bak bıraksın bana röportaj işini bir gazete nasıl soru sorulur cevap alınır görsünler..ya adam gibi net cevap alırım yada gencebay pes eder kaçar gider sorularımdan..adam gibi gazeteci yok gencebayı vursun öldürücü sorularıylaa ;)

Mesut kardeşimin tesbiti çok doğru....Ulan geri zekalılar (görsel basında dahildir)..Hiç mi merak etmiyorsunuz hiç mi tv de röportajlarını izlemediniz..
Aynı soruları sormanın mantığı nedir...Karşınızdaki insan orhan gencebay....İnsan biraz hazırlanır ne soracaklarını önceden tesbit eder tabiri caiz ise en kazık soruları sorar..
Arabesk,batsın bu dünya,sahne ,vb..yok mu başka merak ettikleriniz...Bu sorulara yıllardır bir cevap veriyor zaten kendisi...
Bu insanın nasıl bir müzik adamı olduğuna dair hiç mi bir merakınız yok...Bırakın türk musikisini doğu -batı ne isterseniz sorun...Sorun bakalım yıllar önce sözünü verdiği (kendisinin bile unuttuğu) projeler neden hala gün yüzüne çıkmaz...
Gencebayda haklı be kardeşim !!!!  Ne gereği var...Millet sabun köpüğü ,ucuz ,cılız,uyduruk malzemeye alışmış...Şimdi sen birde kalkıp sanatsal yönü ağır basan bilmem ne kadar maliyete çıkacak ve bir o kadarda uğraş isteyecek ve halkın büyük bir bütünün kulak arkası edeceği anlayamacağı bir
projeyle insanların karşısına çıkacak ve muhtemelen maddi açıdan büyük bir maliyeti gözden çıkaracaksın ....
Ne için....Nasıl dünya çapında bir sanatçı olduğunu göstermek için mi...Kendinden sonra gelen jenerasyona bırakacağı miras için mi...
Sanat için mi...Sanatçı için mi..Bir avuç beklentisi olan bizler için mi....
Şu an öyle bir toplum oluştu ki...Tv de,,Sahnede,Özel hayatında ,,olmadık rezalet çıkaran insanlar baş tacı ediliyor...
Adam çıkıyor onca insanın önünde yandan çarklı diyo,,zilli diyor,,olmadık hakaretvari sözler sarfediyor,,karşılığında bir dolu alkış alıyor..Sözde sahne performansı ile yıkıp geçiyor...
Neden ...Neden bu kadar rahat olabiliyorlar....Çünkü pot kırarım kaygısı bile yok adamların...Resmen küfür ettiği insan onu çılgınca alkışlıyor...
Mesaj kaygısı taşımayan,,,İnsanlara kötü örnek teşkil ederim sıkıntısı yaşamayan ,,giyimden kuşamdan bir haber,,özel hayatı çalkantılarla dolu bu
insanların baş tacı edildiği bu ortamda ben olsam müziği bile bırakmıştım...
Biri sözleri yazsın,,diğeri melodiyi yazsın,,,orkestra çalsın,ben de üstüne okuyum....Ne güzel istanbul ....
Devam ederdim de çay hazırmış bana müsade...Sağlıcaklakalın ....
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 75
Teşekkür aldi: 47
Uyarılar: (0%)
Level: 23
HP: 49 / 1225
49 / 1225
MP: 585 / 585
585 / 585