bahcevan57 yazdı:forum kurallarını okumadım.ben gencebay hayranıyım ister forumdan atın çokta tın gencebay ı bana siz sevdirmediniz
sonuçta yaşım 38 on iki yaşından beri gencebay dinliyorum.o nedenle polat benim için odun bir oyuncu bu hakaret değil sadece gerçek.ama benim görüşüm .burda bana kızıpta çhat bölümündeki slm kadar gitmişsiniz.bu forumda artık ben kalmam beni hemen çıkarabilirsiniz.
Benim 100'ün üzerinde forumda üyeliğim var kurallarını okuduğum forum sayısı 10'u geçmez ama buna rağmen hiç bir forumda kurallara aykırı davrandığım için uyarı almadım.
Burası Gencebay hayranlarının sitesi değil, Radikal ve Özgün Gencebaycılık sitesi bu sitenin bir kalite standardı var. "Çokta tın" üslubunun Radikal Gencebaycılığa ne kadar uygun olduğu ortadadır.
Kimseye Gencebay'ı sevdirmek gibi bir çabamız yok, sitemizin kuruluş amacı da bu değil zaten.
Necati Şaşmaz yeteneksiz bir oyuncu olabilir, beğenmeyebilirsiniz ama bunu bu forumda "odun" ifadesiyle dile getiremezsiniz! Ben beğenmiyorum, yetenekli değil dersiniz. Yetenekli olduğunu düşünen varsa fikrini söyler. Kavga tartışma çıkmadan herkes kendi düşüncelerini dile getirir.
Yaşınızın 38 olduğunu iddia ediyorsunuz ama hala forumun genel chat inde "slm" diye selam veriyorsunuz. Sonra biz bunu dile getirince kabahat işlemişiz gibi davranıyorsunuz. Siz nereye hangi üslupla mesaj yazılacağını bilmiyorsanız, sorunu kendinizde arayabilirsiniz. Bu yaşınızdan sonra size bunları öğretmek haddimize değil, yine de istek olursa her türlü yardıma açığız.
Siteden beni çıkarın demişsiniz ama bu konuda bizim yapacağımız bir şey yok. Forum Kuralları Madde 8 yeterince açık,
Biz bu siteye kimseyi zorla üye etmiyoruz ve kimseyi zorla barındırmıyoruz. GözümSende yazdı:bence bir dizi için sinirlerin bu raddede gerilmesine lüzum yok..
dizi konusu kapansın, olsun bitsin..
Konu dizi değil dostum burada, konumuz insanımızın hala neyi, nerde, nasıl, hangi üslupla ifade etmesi gerektiğini bilmemesidir. Eğer insanımız bunu öğrebilseydi bugün pek çok forumda Din, Siyaset, Futbol konuları yasaklı olmazdı. Ama basit bir konu olan dizi konusunda bile hakaret etmeden, akıl mantık sınırları içerisinde eleştiri yapamayan insanımızdan bu kadarını beklemek fazla olur düşüncesiyle forumda sadece din ve siyaset konularını yasaklamıştık. Demek ki üye kalitesini koruyamadığımız sürece yasaklamak zorunda olduğumuz konular da artacak.
Diğer yandan bizim forumumuz sıradan bir forum değil, pek çok üyemizin arasında sanal alemi aşan dostluklar var, birbirimize isimlerimizle hitap edebiliyoruz. Böyle bir forumda yaşama dair olan her şeyi konuşabiliyor olmamız gerekirken basit bir dizi konusunda bile birileri araya girerek bunu yapmamızı engelliyor. Ki biz bunları yaparken konu dışına çıkmak pahasına da olsa, duygu ve düşüncelerimizi bir kaç mesajla ifade edip sonra kaldığımız yerden anakonuya devam edebiliyoruz. Yeter ki birileri araya girmesin.
bahcevan57 yazdı:ömer kardeş bende defalarca söyledim konu gencebay ama maalesef anlatamadım.ve siteden atılacağımdiye tehdit edildim.onada eyvallah.ben gencebay müziğini kendim kefşettim ve siz gönül dostlarıyla paylaşmak istedim hepimizin
ortak noktası bu değilmi.saygılar..
Evet görüldüğü gibi siz defalarca söylüyorsunuz konunun Gencebay olduğunu ama biz anlamıyoruz(!) Önce
Linkleri sadece Üyeler görebilir.yapıp ortaya bir şeyler atıyorsunuz sonra da geçin bunları konu Gencebay diyorsunuz. Forum kurallarına uymak bütün üyelerin sorumluluğudur. Aksi halde uygulanacak yaptırımlar belirlidir. Bu yaptırımların uygulanması yerine iyi niyetle size hatırlatılması tehdit değildir. Eğer forum kuralları tehditse bu tehdit bütün üyeler için aynı oranda geçerlidir. Ancak ne kadar enteresan ki; siteye günlük en az 10 kişi üyelik başvurusu yapmasına rağmen yılda sadece 1-2 tane üyeye bu kuralları hatırlatmak durumunda kalıyoruz, buradan kendinize de bir pay çıkarırsınız umarım.
Forumun kalitesinin korunduğu ve kimseye hakaret edilmediği sürece benim açımdan bir sorun yok, kapanmayacak bir konu da yok. Aksi durumlarda işimi yapmak zorundayım.