helal beee.. aranegmeyi es gecmemis.. sirf bu yüzden bile her övgüyü hakeden icra...
kafam iyi beyleeer...
offf be....
ne diyim ki ben simdi

(0%)

(0%)

(0%)
(0%)ensturmanist yazdı:kasetin arabesk olması hiç probllem diil bence.önemli olan kalite.bence mükemmel ötesi oknumuş.millet yapmacık çakma müziklerden sıkıldı artık.iyi okuyan sanatçalılarda bunu farkedince yapılması gerekeni yapmışlar.ışın karaca çok özenmemiş albümünde ama yinede kötü diil.şevval sama tek kelimele number one yani.bana soru da benim dünyamıda çok güzel yorumlamış..harika yani.

(0%)ensturmanist yazdı:kasetin arabesk olması hiç probllem diil bence.önemli olan kalite.bence mükemmel ötesi oknumuş.millet yapmacık çakma müziklerden sıkıldı artık.iyi okuyan sanatçalılarda bunu farkedince yapılması gerekeni yapmışlar.ışın karaca çok özenmemiş albümünde ama yinede kötü diil.şevval sama tek kelimele number one yani.bana soru da benim dünyamıda çok güzel yorumlamış..harika yani.

(0%)GözümSende yazdı:Bu isimde çıkan bir albüme Orhan Gencebay 1 saatlik bağlama solosu koysa yine benim gözümde beş para etmez..

(0%)
(0%)Dön Başka Sanatçılardan Gencebay Eserleri
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir