Kasetteki esrarengiz eser

Bilinen Bilinmeyen Eserleri ve Bunların Sözleri...

Re: Kasetteki esrarengiz eser

İleti yaşamak_bu_değil 12 Tem 2008, 20:04

eren179 yazdı:
yaşamak_bu_değil yazdı:
YILGOR yazdı:
nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

Ortada bi problem varsa şahsi olarak Özel mesajlarla halledebiliriz abicim. Ortada yalan yanlış iletiler varsa ve düzelmesi gerekiyorsa buyrun sopa sizde diyelim. Şifremi vereyim kullan nezihi abi.. Lütfen nezihi abi böyle yapma.. Biraz abes kaçar.. Tanımadığımız abimiz değilsin. Herkes sizide benide tanır. Birazdaha sakin biraz daha üsluplu olmakta yarar var.. Saygılar

Abi sitenin... yani "Radikal ve Özgün Gencebaycılık" sitesinin kurallarını siz biliyosunuz.. Burası Gencebayı tam olarak anlamış, en azından AŞKIMIZIN DUASI nı bilecek kadar... anlamış insanların sitesi değilmiydi? :( bilmeyenlerde öğrensin derseniz bu kurallar ortadan kalkar.. Hatta üye olurken üye adaylarının vermeleri gereken cevaplarda ortadan kalkar.. Yinede siz bilirsiniz tabi ;)

Ya dostum kimsenin bişeyi bilmediği yok ben bi anlık kafamdakileri yazdım o an hepsi bu...bundan da Gencebay ı bilmiyor onu anlamıyor yorumlarını nerden çıkarıyorsunuz onu anlamıyorum...Saygılar...

Ya kardeşim seni kırmak için bi şey yazmadım ben... Ama %100 Gencebaycı olan bi insanın AŞKIMIZIN DUASI eserini unutma ihtimali kesinlikle olamaz.. İnsan hafızasını kaybetse o eseri dinleyip eskisinden iyi hatırlar herşeyi :D :D Yanlış anlama ama bu böyledir kardeşim. Eyvallah.
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti nezihi kadak 12 Tem 2008, 20:37

yaşamak_bu_değil yazdı:
eren179 yazdı:
yaşamak_bu_değil yazdı:
YILGOR yazdı:
nezihi kadak yazdı:senin bir hatan yok kardeşim. seni bu siteye üye olarak alan herkimse gencebayı tanımayan biri.bu sözleri bilmeyen nasıl bu sitede yer alır.yalan yanlış bir sürü iletiye cevap vermiyen bir yönetici bu sitede nasıl bilirlişi oluyor.

Ortada bi problem varsa şahsi olarak Özel mesajlarla halledebiliriz abicim. Ortada yalan yanlış iletiler varsa ve düzelmesi gerekiyorsa buyrun sopa sizde diyelim. Şifremi vereyim kullan nezihi abi.. Lütfen nezihi abi böyle yapma.. Biraz abes kaçar.. Tanımadığımız abimiz değilsin. Herkes sizide benide tanır. Birazdaha sakin biraz daha üsluplu olmakta yarar var.. Saygılar

Abi sitenin... yani "Radikal ve Özgün Gencebaycılık" sitesinin kurallarını siz biliyosunuz.. Burası Gencebayı tam olarak anlamış, en azından AŞKIMIZIN DUASI nı bilecek kadar... anlamış insanların sitesi değilmiydi? :( bilmeyenlerde öğrensin derseniz bu kurallar ortadan kalkar.. Hatta üye olurken üye adaylarının vermeleri gereken cevaplarda ortadan kalkar.. Yinede siz bilirsiniz tabi ;)

Ya dostum kimsenin bişeyi bilmediği yok ben bi anlık kafamdakileri yazdım o an hepsi bu...bundan da Gencebay ı bilmiyor onu anlamıyor yorumlarını nerden çıkarıyorsunuz onu anlamıyorum...Saygılar...

Ya kardeşim seni kırmak için bi şey yazmadım ben... Ama %100 Gencebaycı olan bi insanın AŞKIMIZIN DUASI eserini unutma ihtimali kesinlikle olamaz.. İnsan hafızasını kaybetse o eseri dinleyip eskisinden iyi hatırlar herşeyi :D :D Yanlış anlama ama bu böyledir kardeşim. Eyvallah.

aslında benimde anlatmak istediğim buydu.amaç kimseyi kırmak değil.eren kardeşimizide üzmek değil.yılgörüde hiç değil.ikisindende özür dilerim.insan beşer birgün şaşar. asıl tepki bu saçma konunun kilitlenmemesi.ben direk seni kastetmedim yılgör. genel bir tepki idi.bu tip konulara lütfen kilit vurun.burakında dediği gibi bu bilinmesi gereken bir eser.başa gemen çekilirmişin moda ve ist. versiyonu arasındaki farklar hatırlanmıyabilir ama bu farklı.sevgili eren ve yılgör insanız kusura bakmayın .sevgilerimle.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti eren179 12 Tem 2008, 21:27

Ben gittiğim her yerde bulunduğum her mekanda Orhan Gencebay ın ne demek olduğunu Arabesk denen kimliğin dışında tabi bütün eşe dosta aşılıyorum ne yazık ki hala bi çok şey bilmeyenler var...Evet doğrudur belki burda size göre ben bilgisiz kalmış olabilirim ama Gencebay ı hiç anlamayanların olduğunu varsayarsak ki maalesef hala var halime şükretmeliyim:)Son olarak istemeden yanlış cevaplar verdiysem affola...Saygılarımla...
eren179
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti necati 13 Tem 2008, 19:55

Nezihi Abi de burdaymış, hörmetler Abi...
Bu konuyu idam mahkumu adlı arkadaş mı açmış, anlayamadım tam, yani o kaseti kim eklemiş siteye, neyse necati de size katılıyo aynen, dünyam adlı şarkı benim dünyam la aynıdır kanaatimce, eskiden şarkı isimlerinde böyle farklılıklar olabiliyo...
Bu kullanıcı Forum Kuralları md.2, md.3, md.7 ve md.8'i ihlâl ettiğinden dolayı atılmıştır. -yönetim-
necati
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti YILGOR 14 Tem 2008, 07:18

Est. nezihi abi. Ne demek özür abim. Kimse kırılmadı merak etme :)

Ama ben şu noktaya dikkat çekmek istedim. Biliyorsan öğreteceksin, Bilmiyorsan öğreneceksin.. Bizde bir zamanlar bu yolların başındaydık sora sora yanıla yanıla geldik.. Örnek: Kolikler de bi ara bırakın bende güleyim şarkısı gencebayın diye neredeyse hır çıkaracaktım. Ama aradan yıllar geçti. demekki zaman abi. saygılar. :)
Bu aralar yokum.. Saygılar..

Dert Bende Derman Sende...

TIKLA KAZAN
http://www.superteklif.com/SuperUye/Sup ... e38ac02808
Kullanıcı avatarı
YILGOR
Site Administrator
Site Administrator

İleti pusucu 23 Tem 2008, 01:13

..üstad bahsettıgın o sarkıyı bnde dınlemıstım dehset bırseydı...alıp göturmustu ..ark tan aldıgım bır kasettı ve snra kaybetmıstım :( eskılerden cekme doldurma bı kasettı...el hasıl öle bı parca var ve bulan olursa mutlaka paylassın ..sevgılerle......
O davetkar bakışkarın....Çatılmayan o kaşların...Ağlıyorke gözyaşların ..Bana seni öğretecek..
Kullanıcı avatarı
pusucu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asakallı 23 Tem 2008, 07:28

pusucu yazdı:..üstad bahsettıgın o sarkıyı bnde dınlemıstım dehset bırseydı...alıp göturmustu ..ark tan aldıgım bır kasettı ve snra kaybetmıstım :( eskılerden cekme doldurma bı kasettı...el hasıl öle bı parca var ve bulan olursa mutlaka paylassın ..sevgılerle......

Yani şimdi senin dediğin farklı bir esermi o kasetteki dinlediğini söylediğin
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti asical 23 Tem 2008, 11:06

Ya bu konu bu kadar niye dallandı anlamıyorum.Bu eser var diyen arkadaşın elinde kaseti var anladığım kadarıyla bi kasetçiye gidip mepeüç yaptırmak zor olmasa gerek.Koy kardeşim siteye kapansın bu konu.Varsa izde nasiplenelim.Yoksa ....... Havaya konuşup duruyoruz var yok diye. :evil:
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti pusucu 23 Tem 2008, 11:54

sevgili kardesım benım demek ıstedıgım sadece bnm de bu sarkıyı eskıden elıme gecen doldurma bı kasetten dınlemıs olmam yanı böl bı sarkının varlıgıdır..ama kaybetmıstım o kasetı..suan olsa zaten cevırır atardım nete...zaten yazdıgımı ıyı oku bnde dıyorum kı elınde olan varsa paylassın...kasma kendını sınırlenmeye gerek yok...yenı bı esere ulasabılmek ıcın gerekırse bı hafta bu konusulur..cunku bızım heyecanımız bu..
O davetkar bakışkarın....Çatılmayan o kaşların...Ağlıyorke gözyaşların ..Bana seni öğretecek..
Kullanıcı avatarı
pusucu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti asakallı 23 Tem 2008, 13:56

Şimdiye kadar dinlenilmiyen duyulmayan bir eseri birisi kalkıp ben dinledim derse bende vardı derse haliyle bizlerde burada heyecanlanırız Mustafa kardeşim olur böyle şeyler inşallah böyle bir eser vardır da elinde olan bir arkadaş çıkar ;)
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

ÖncekiSonraki

Eserleri ve Şarkı Sözleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot], Yahoo [Bot] ve 3 misafir