Öncelikle bu sunuma emeği geçen herkese teşekkürler...sanırım beta bir kasete direk antenden alınmış bir kayıt,çok karlı cızırtılı,ve ses sorunluydu...format ve bitrate malesef çok küçük tutulmuş(belki dosya boyutunu düşürmek amacı ile yapılmış olabilir)..ama orhan babaya gönülden bağlı hayranları için dosya boyutu 3 gb bile olsa sorun olmazdı sanırım(en azından benim için)...ben elimden geldiği kadar görüntü kalitesini yükseltmeye çalıştım,mono olan sesi stero,ya çevirip yükselttim,sesdeki senkron sorununuda hallettim ama kaynak kötü olunca malesef ne yapsak boş...mümkünse sunumu yapan arkadaş bu konuyu tekrar gözden geçirebilirmi acaba ? mesela yeni ve daha temiz bir kayıt alabilir,sesi stero kaydedebilir,çözünülürlüğü 320-240 yerine 720-576 yapabilir ve format olarak wmv yerine avi,yi tercih edebilir...böylece bizler gibi orhan hayranı olan kardeşlerine daha kaliteli bir görüntü sunabilir...arkadaş yapamıyorsa(vakit darlığı,yada bilgi noksanlığından dolayı) kendisine isim adres vereyim kaseti bana yollasın ben yaparım...hemde vhs kalitesinde çok daha temiz olarak...
saygılar.