Tüm Orhan Gencebay Filimleri...

Orhan Abimizin Efsane Filmlerini Burada Bulabilirsiniz...
Forum kuralları
Dikkat: Yalnızca Gencebay filmlerinin full ve fragman paylaşımına özel bölümdür.

Re: Tüm Orhan Gencebay Filimleri...

Yeni mesajgönderen Sinemakolik tarih 24 Eki 2010, 22:49

BEN TOPRAKTAN BİR CANIM
DİL YARASI
KAHIR
LEYLA İLE MECNUN
BİR YUDUM MUTLULUK
FERYADA GÜCÜM YOK
CENNET GÖZLÜM.....Filimlerinin afiş ve caps,leri eklenmişyir...gecikmeden dolayı umarım kusura bakmıyorsunuzdur aktif görevli olduğum bir kaç site bulunduğu için ordaki vazifelerimede zaman ayırmak zorunda kalıyorum...arada fırsat buluncada bir iki filim atıyorum dvd,ye ancak yetişiyor...

bu arada ilk afiş ve resimleri yüklediğim site bir host sorunu yaşadığından ötürü bir kaçgün resimler görünmeyecek sanırım...eğer bir düzelme olmazsa bu gün yüklediğim imageshack sitesine tekrar yüklemem gerekebilir..bunun içinde kusura bakmayın

saygılar.
Kullanıcı avatarı
Sinemakolik
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 5
Teşekkür aldi: 38
Uyarılar: (0%)
Level: 3
HP: 0 / 44
0 / 44
MP: 21 / 21
21 / 21
EXP: 22 / 27
22 / 27

Yeni mesajgönderen rho45 tarih 25 Eki 2010, 20:14

ufukerkol yazdı:UTAN FİLİMİNİN AFİŞİNİ NETTE İLK OLARAK BU SİTEDE BEN YAYINLADIM ŞUAN YÜZLERCE SİTE VE FECEBOOK TA VAR NE YAZIKKİ ALTLARINDA NEREDEN ALINDIĞINA DAİR TEK BİR YAZI VEYA KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜR YOK.BENDE YEMİN ETTİM AFİŞLERİ BAZI RESİMLERİ YAYINLAMIYORUM.BU İKİ RESMİDE BİLGİ OLSUN DİYE VERDİM SONRA KALDIRACAĞIM.ÜZGÜNÜM.İZMİRE GELENLER GÖRÜYOR ZATEN.
NOT.VADULLAH TAŞ IN ORHAN GENCEBAY FİLİMLERİNİ ANLATIYOR İSİMLİ KİTAPTA ÇİLEKEŞ VE DERTLER BENİM OLSUN AFİŞLERİNİN ORJİNAL RESİMLERİVAR.

ne yazık ki böyle yapıyorlar abi bende rho45den resimler yayınladım resmi koplayıp tekral bu sitede kendi yayını diye yayınladılar bende binlerce resim var artık yayınlamacağım
Kullanıcı avatarı
rho45
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 59
Teşekkür aldi: 34
Level: 19
HP: 23 / 798
23 / 798
MP: 381 / 381
381 / 381
EXP: 420 / 466
420 / 466

Yeni mesajgönderen idam_mahkumu tarih 25 Eki 2010, 20:59

rho45 yazdı:
ufukerkol yazdı:UTAN FİLİMİNİN AFİŞİNİ NETTE İLK OLARAK BU SİTEDE BEN YAYINLADIM ŞUAN YÜZLERCE SİTE VE FECEBOOK TA VAR NE YAZIKKİ ALTLARINDA NEREDEN ALINDIĞINA DAİR TEK BİR YAZI VEYA KÜÇÜK BİR TEŞEKKÜR YOK.BENDE YEMİN ETTİM AFİŞLERİ BAZI RESİMLERİ YAYINLAMIYORUM.BU İKİ RESMİDE BİLGİ OLSUN DİYE VERDİM SONRA KALDIRACAĞIM.ÜZGÜNÜM.İZMİRE GELENLER GÖRÜYOR ZATEN.
NOT.VADULLAH TAŞ IN ORHAN GENCEBAY FİLİMLERİNİ ANLATIYOR İSİMLİ KİTAPTA ÇİLEKEŞ VE DERTLER BENİM OLSUN AFİŞLERİNİN ORJİNAL RESİMLERİVAR.

ne yazık ki böyle yapıyorlar abi bende rho45den resimler yayınladım resmi koplayıp tekral bu sitede kendi yayını diye yayınladılar bende binlerce resim var artık yayınlamacağım

Resimleri yada benzeri görsel materyalleri yayınlarken üzerlerine ya kendi isminizi yada sitenin ismini uygun bir biçimde yazıp yayınlarsanız, sıkıntı yaşamazsınız.

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 401
Teşekkür aldi: 1195
Level: 46
HP: 1570 / 7478
1570 / 7478
MP: 3570 / 3570
3570 / 3570
EXP: 3724 / 3828
3724 / 3828

Yeni mesajgönderen ask pınarı tarih 11 Ara 2010, 00:10

<script src='http://img403.imageshack.us/shareable/?i=73067949.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Linkleri sadece Üyeler görebilir.</noscript>

berhudar olun!
Aşk__Pınarı__Değil__Dert_Pınarıymış...
Kullanıcı avatarı
ask pınarı
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 46
Teşekkür aldi: 179
Level: 14
HP: 8 / 426
8 / 426
MP: 203 / 203
203 / 203
EXP: 236 / 257
236 / 257

ask pınarı isimli üyemize teşekkür edenler :
BATAN_DÜNYA

Yeni mesajgönderen gencebay_83 tarih 29 Ara 2010, 16:21

Sinemakolik yazdı:

Sizi çok iyi anlıyorum..ilk başlarda bende aynı dertten muzdariptim...bu sitede bile bir başkası tarafından açılmış parolası sinemakolik olan netteki en iyi kopya birteselli ver filmim bulunuyor..bakarsanız onun altındada alıntıdır ibaresi ve bir teşekkür göremezsiniz...bunun gibi yüzlerce filmi yerli ve yabancı olarak nete ben sundum...kimi bilgim dahilinde kimi habersizce nete yayıldı unutuldu...Dediğim gibi başlarda bende çok kızmıştım ama sonra düşündüm benim amacım neydi ? ben bu filimleri reklamımı yapmak için,vay ne sıkı arşivciymiş desinler diye,yada ticari menfaat beklentisi ile tanıtım amacı ile mi açıyordum yoksa elimdeki değerleri gerçek sevenleri ile buluşturup onları bizden sonrakilere aktarmak içinmi ?...sanırım paylaşım ruhunu yaşatabilmek için,ihtiyacı olanlara sevdiklerini olabilecek en iyi kalitede sunabilmek için yapıyordum ve ondan sonrada aldırmamaya başladım.kim alırsa alsın nerde yayınlarsa yayınlasın,ister teşekkür etsin ister etmesin önemli değil artık benim için..önemli olan o filimleri ben verdim bunu biliyorum alan kişilerde benden aldılar onlarda bunu biliyorlar istedikleri kadar emek hırsızlığı yapıp hakketmedikleri taktirlerin peşine düşsünler umurumda değil...

Sizde izmirdeymişsiniz...bende izmirde yaşıyorum,ve her hafta yeşildere bitpazarına sabahın beşinde gidip kaset dergi plak gibi objeler topluyorum,yağmur demeden çamur demeden yapıyorum bunu,bazılarına astronomik bedeller ödeyip satın alıyorum ve hiç bir karşılık beklemeden onları nete sunuyorum...zaten paylaşımda bu değilmidir ?...ben böyle yapmazsam ağrıda,karsta,rizenin bir köyünde oturan bir orhan hayranı nerden bulacak izmirdeki bir kaseti,nerden bulacak ufukerkol,un elindeki bir afişi değilmi ?

sayglarımla...
Ne ifade etmek istediğinizi en iyi ben anlıyorum,şu ana kadar paylaştığım resimlerin bir tanesinde reklam veya rumuz kullanmadan sitelere sundum...Tabi ki paylaşımları reklamlı yapan arkadaşlarada saygı duyarım tercih meselesi,fakat benim düşüncelerimi tümüyle ifade etmişsiniz...Madem ki dünya malı dünyada kalacak en iyi şekilde insanlar ile paylaşılmalı ve bu düşünce ile yola çıkılmalı diye düşünüyorum ki gerçek manada adına paylaşım denebilsin...Tebrikler Sinemakolik
Kullanıcı avatarı
gencebay_83
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 67
Teşekkür aldi: 51
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62