Leyla İle Mecnun filmi hakkında birkaç bilgi

Video/Resim Paylaşımı İçermeyen Yazışmalar, Tartışmalar, Fikir Alış-Verişleri...
Forum kuralları
Dikkat: VİDEO PAYLAŞIMI İÇERMEYEN genel fikir alış-verişleri, tartışmalar ve yazışmalara özeldir...

Re: Leyla İle Mecnun filmi hakkında birkaç bilgi

Yeni mesajgönderen BATAN_DÜNYA tarih 13 Ara 2010, 19:17

MECNUN benim.
MECNUN diye bana derler.
DELİ benim.
DELİLİK bana uygun düşer...
(ÇÜNKÜ BEN DELİ GİBİ AŞIĞIM SEVGİLİYE. ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN DELİ GİBİ SEVDİĞİM Bİ SEVGİLİYİ BANA NASİP ETTİĞİ İÇİN. BU AŞK BENİ ÖLENE DEK KIVRANDIRSA DA ACIDAN; NE MUTLU BANA BÖYLE Bİ AŞK NASİP OLDUĞU İÇİN...)

Bu kısım çok hoş gerçekten.

GERÇEK BİR AŞIK OLABİLMEK; AKILLILARIN HİÇ HARCI DEĞİLDİR.
Aşkta, AKLA GÖRE HAREKET EDİLİRSE, YANİ MANTIK ÖN PLANDA TUTULURSA; aşk aşklıktan, aşık ta aşıklıktan çıkar.  AŞK DİYE BİLİNİR, ZANNEDİLİR SADECE AMA AŞK DENEMEZ BUNA. ÇÜNKÜ AŞKI YANLIŞ ÖĞRETMİŞLERDİR AŞIĞIM DİYE GEÇİNENE. Aklın yolundan gidilirse; çıkar ilişkisine dönüşür aşk denilen şey kısa süre sonra. Akıl; menfaat peşinde koşar çünkü, çıkarım ne olur der BENİMMM bu yaşanan ya da yaşanacaklardan. Bu şekilde; aşkın adı kirlenir ve de aşk gözden düşer. Kaçmaya başlar insan aşk diye bildiği şeyden. çünkü zarar görmüştür,  uzak durur, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı. aşk buysa, ben almayayım der, soğur yani. halbuki aşk gibi sımsıcak bi duygu varmıdır, yakar aşığı. Yanmak gerekir zaten aşığa aşık denilebilmesi için. aşk yakıcıdır çünkü, bu yakıcılığa sebep olansa; hasrettir, sevgiliye kavuşamamanın verdiği acıdır. BU ACININ TADININ SEVENDE BIRAKTIĞI YANSIMADIR AŞK. BU ACI TADI ARAR ZATEN GERÇEK AŞIK. BULUNCA DA; BU ACIDAN ZEVK ALMAYA BAŞLAR MANTIKSIZ OLSA DA. MECNUNLUK YA DA AŞKTA DELİLİK BÖYLE BİŞEYDİR İŞTE.

Sevilen, sevenin aşkını haketmiyo olabilir. başta seviyo görünüp vefasız çıkabilir aşığın sevdiği insan. ÇEKİLEN ACI daha da artar bu durumda seven için. Ama şikayet etmez, edemez gerçek aşık. çünkü aşık olunan sevgili sayesinde, yani sevilen kişi sayesinde aşkı bulmuştur aşık(seven). gerçek aşığın aradığı da;  aşkı bulmaktır. Sevilene kavuşunca aşk sona erer çünkü, böyle bi ihtimal vardır yani.  AŞKIN SONA ERMESİNİ İSTEMEZ GERÇEK AŞIK, ÖLENE DEK SÜRSÜN İSTER AŞK, BU YÜZDEN KORKAR SEVGİLİYE KAVUŞMAKTAN. FİNALDE MUTLU SON OLSA BİLE BUNDAN EMİN OLAMADIĞI İÇİN, YA AŞK BİTERSE DİYE; KAVUŞMAK İSTESE BİLE KORKARRR SEVGİLİNİN KARŞISINA ÇIKMAYA.

Sevilen kişinin iyi ya da kötü olması GERÇEK AŞIĞI bağlamaz. ÇÜNKÜ; AKLIYLA HAREKET EDEN (SÖZDE) AŞIKLARI İLGİLENDİRİR SEVGİLİNİN SEVENİN SEVGİSİNE LAYIK OLUP OLMADIĞI. NE KADAR ACILI OLURSA OLSUN, SEVGİLİ SEVENİ TERKETMEMİŞSE, YANİ AYRILIK YOKSA BU YOLDA KAVUŞMA OLMASA BİLE; SEVENİN Bİ ŞİKAYETİ YOKTUR SEVGİLİDEN. AŞK DEVAM ETMEKTEDİR ÇÜNKÜ BU ŞEKİLDE. YANİ, SEVGİLİ KAYBEDİLMEDİĞİ SÜRECE, (BULUNAMASA, KAVUŞULAMASA BİLE) GERÇEK SEVEN SEVGİLİYE;  "KABAHAT SENİ SEVENDE" DİYEMEZZZZ. Bİ KABAHATLİ VARSA, Bİ SUÇLU BULMAK GEREKİYOSA; BU SEVGİLİ DEĞİL DE KADERDİR. KADERE DE GÜÇ YETMEZ, HERZAMAN HAKLIDIR KADER. ALLAHTAN GELEN ALIN YAZISINA HANGİ KULUN GÜCÜ YETER Kİ. YANİ SİTEMLER, İSYANLAR, SEVGİLİYE DEĞİL DE; KADERE EDİLMELİDİR. GÜNAHLAR İNSANLAR İÇİN YARATILMIŞ NE DE OLSA. DÜNYA ŞARTLARI NASIL OLURSA OLSUN, SEVGİLİYİ SEVMEKTEN ASLA VAZGEÇEMEZ GERÇEK AŞIĞIN DELİ GÖNLÜ...

GÖNÜLÜN, AKILLA HİÇ İŞİ YOKTUR HİÇ. AKLIN DEDİKLERİNİ ASLA DİNLEMEDİ YANİ DELİ GÖNÜL, DİNLEMEZ DE. USLANMAZ ÇÜNKÜ DELİ GÖNÜL. GÖNÜL DELİ OLMALIDIR, MECNUN OLMAYAN Bİ GÖNÜLE GÖNÜL DENİLMEZ Kİ.
AKLI OLAN VARSA; AŞKTAN UZAK DURSUN YANİ. HİÇ TE AKILLICA Bİ PAYLAŞIM OLMADI SANKİ AMA DELİDİR İŞTE, NE DERSE DE YERİDİR...

Bir ses; terket diyor Seni, terkedemem ki. Sen bende; ben gibisin, git diyemem ki, git diyemem ki.
Hem yakınsın, hem uzaksın. Hem gerçeksin, hem hayaletsin.
IZDIRAABINNN ZEVKİ; Sen'deee.
Sennnnn; HAYAAATSIN. Sennnn; hayatsınnnn...
Kullanıcı avatarı
BATAN_DÜNYA
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 88
Teşekkür aldi: 15
Uyarılar: (0%)
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 79 / 81
79 / 81

Yeni mesajgönderen güler tarih 13 Ara 2010, 19:53

Yazılanları okudum ve hiç şaşırmadım. o yıllar 12 eylül sonrası yıllar. Halit refiğ kendi tv belgeselini izleyeniniz olsada şimdi bana sıra gelmeden anlatsalar, usta yönetmen çok ciddi derki, kuruluş dizisini trt için çekmiştim filmin tanıtımı için ortadoğuda bazı görüşmeler yapmaktaydım, tam o sıralarda askeri darbe oldu ve ben gecikmeli olarak ülkeye döndüm. döndüğüğm anda öğrendimki hayatımın projesi olan kuruluş dizisi konsey tarafında verilen emirle yakılmıştı. ben buna çok sert tepki gösterdim ama nafile elime birşey geçmedi o sıralar bankalara borcumda birikmişti ve ödemelerimi yapamıyordum kuruluş filmi yakılmış ben muhatap bulamıyordum. işte tam o sıralarda türker inanoğlu evime geldi bana leyla ile mecnun filmini teklif etti, önceleri pek sıcak bakmadım ama film vizyona girince tüm meslek hayatımın en büyük parasını kazandım bu bana birileri tarafından bir özür ve iyi bir mükafattı ben bu mesajı iyi okudum ve iyiki leyla ile mecnun filmini çekmişim. bu belgeseli bulabilirsem yayınlarım sizler bulursanız yayınlayın. BERHUDAR OLUN...
Yanlış Yerde Zirve Olmaktansa,
Doğru Bir Yerde (Radikal gencebaycılık). Zerre Olmayı Tercih Ederim...

Anladımki susmak cüsse işiymiş,
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor,
Derin denizleri ise derin sevdalar......
Kullanıcı avatarı
güler
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 48
Teşekkür aldi: 58
Level: 13
HP: 3 / 370
3 / 370
MP: 176 / 176
176 / 176
EXP: 208 / 224
208 / 224

güler isimli üyemize teşekkür edenler :
чαѕαкяєѕім

Yeni mesajgönderen ufkumufuk tarih 14 Ara 2010, 15:18

Baba da şu an oturduğu evi bu filmden kazandığı para ile almış.....
Kullanıcı avatarı
ufkumufuk
Divane
Divane

Teşekkür etti: 158
Teşekkür aldi: 273
Level: 17
HP: 12 / 630
12 / 630
MP: 301 / 301
301 / 301