KENCEBAY yazdı:paylaşımın için tşk şimdi ben bi soru soracağım bu plak bendede mevcut bendeki 4 şarkı var a yüzü :meyhaneci sırdaşım--gece mehtabımsın b yüzü:felek ele geçmiyorki (dertlerimi senden aldım) dönüyorum sana (kollarında uyut beni--selma ) yanlış hatırlamıyorsam orhan abi bu eserleri bir teselli ver ve kaderimin oyunu bu iki albümün arasında çıkardı peki o zamanlar istanbul plakla çalışmıyormuydu acaba başka eserleride varmı insanın aklına gelmiyor değil mecbuanın birinde şöle bi yazı okumuştum sev dedi gözlerim filmi yeni çıkmıştı o filmde orhan gencebay 3 veya 4 yeni eserini okuyor demişti yazıda
işte bu bendeki plakta yazıyor zaten sev dedi gözlerim filminden ömer abi bi yakından ilğilenirsen çoktan beri kafamdaydı bi türlü yazamamıştım

nezihi kadak yazdı:KENCEBAY yazdı:paylaşımın için tşk şimdi ben bi soru soracağım bu plak bendede mevcut bendeki 4 şarkı var a yüzü :meyhaneci sırdaşım--gece mehtabımsın b yüzü:felek ele geçmiyorki (dertlerimi senden aldım) dönüyorum sana (kollarında uyut beni--selma ) yanlış hatırlamıyorsam orhan abi bu eserleri bir teselli ver ve kaderimin oyunu bu iki albümün arasında çıkardı peki o zamanlar istanbul plakla çalışmıyormuydu acaba başka eserleride varmı insanın aklına gelmiyor değil mecbuanın birinde şöle bi yazı okumuştum sev dedi gözlerim filmi yeni çıkmıştı o filmde orhan gencebay 3 veya 4 yeni eserini okuyor demişti yazıda
işte bu bendeki plakta yazıyor zaten sev dedi gözlerim filminden ömer abi bi yakından ilğilenirsen çoktan beri kafamdaydı bi türlü yazamamıştım
sevgili kencebay kardeşim bu plak gencebay imzalı bendede mevcut.sanırım bizim dışımızda çıkçok za kişide vardır.işin aslı şu canım.bir teselli ve kaderimin oyunu hiçbir zaman albüm olmadı. bu 2 şarkı 45.liktir.bunlar toplama albümdür.çıkan 45.likden oluşur.doğru bunlar ist.plaktan çıkmıştır.ama 4.lü plak topkapı etiketlidir buda toplamıdır.tam o dönemde çıkmıştır o yüzden senin aklın takıldı doğal olarak.1972 aklımda kaldığı kadarıyla .1967 de bu eserler 2 ayrı 45.lik olarak çıktı.gencebay zirveye vurunca yıllar sonra topkapı plak bu 2 45.liği biraraya getirip bu plağı çıkardı.bunlar 45.lik olarakta bende mevcut.sev dedi gözlerimde ise gencebay 2 yeni eser okudu. sev dedi gözlerim ve akşam güneşi.akşam güneşi yaklaşık 3 sene sınra piyasaya çıktı.ama long olarak.ama biz bu şarkıyı filme defalarca giderik ezberlemiştik.lise yıllarıydı. gencebayın piyasaya çıkmayan şarkısını bilmek o zamanlar büyük olaydı.durum bundan ibaret kardeşim.

nezihi kadak yazdı:nezihi kadak yazdı:KENCEBAY yazdı:paylaşımın için tşk şimdi ben bi soru soracağım bu plak bendede mevcut bendeki 4 şarkı var a yüzü :meyhaneci sırdaşım--gece mehtabımsın b yüzü:felek ele geçmiyorki (dertlerimi senden aldım) dönüyorum sana (kollarında uyut beni--selma ) yanlış hatırlamıyorsam orhan abi bu eserleri bir teselli ver ve kaderimin oyunu bu iki albümün arasında çıkardı peki o zamanlar istanbul plakla çalışmıyormuydu acaba başka eserleride varmı insanın aklına gelmiyor değil mecbuanın birinde şöle bi yazı okumuştum sev dedi gözlerim filmi yeni çıkmıştı o filmde orhan gencebay 3 veya 4 yeni eserini okuyor demişti yazıda
sevgili kencebay kardeşim bu plak gencebay imzalı bendede mevcut.sanırım bizim dışımızda çıkçok za kişide vardır.işin aslı şu canım.bir teselli ve kaderimin oyunu hiçbir zaman albüm olmadı. bu 2 şarkı 45.liktir.bunlar toplama albümdür.çıkan 45.likden oluşur.doğru bunlar ist.plaktan çıkmıştır.ama 4.lü plak topkapı etiketlidir buda toplamıdır.tam o dönemde çıkmıştır o yüzden senin aklın takıldı doğal olarak.1972 aklımda kaldığı kadarıyla .1967 de bu eserler 2 ayrı 45.lik olarak çıktı.gencebay zirveye vurunca yıllar sonra topkapı plak bu 2 45.liği biraraya getirip bu plağı çıkardı.bunlar 45.lik olarakta bende mevcut.sev dedi gözlerimde ise gencebay 2 yeni eser okudu. sev dedi gözlerim ve akşam güneşi.akşam güneşi yaklaşık 3 sene sınra piyasaya çıktı.ama long olarak.ama biz bu şarkıyı filme defalarca giderik ezberlemiştik.lise yıllarıydı. gencebayın piyasaya çıkmayan şarkısını bilmek o zamanlar büyük olaydı.durum bundan ibaret kardeşim.
sevgili kencebay kardeşim güzel bir tespıtte bulunmuş bende işin aslını gerçek olarak izah ettim ama bir allahın kulu bu konuya girmedi bazı konular hariç bir sürü haybeye mevzuulara giriliyor.şaşmamak mümkün değil.gencebayla ilgili bu tip kınulara girmeye gayret etmeliyiz.magazin ve havadan sudan tarzı görüşlerde gerekli
ama bu kadar yer almamalı.kendi me cevap vermiş oldum ama dediğim gibi gencebay müziği ve eserleri baz alınmalı.sevgilerimle

hayat kavgası yazdı:nezihi kadak yazdı:nezihi kadak yazdı:KENCEBAY yazdı:paylaşımın için tşk şimdi ben bi soru soracağım bu plak bendede mevcut bendeki 4 şarkı var a yüzü :meyhaneci sırdaşım--gece mehtabımsın b yüzü:felek ele geçmiyorki (dertlerimi senden aldım) dönüyorum sana (kollarında uyut beni--selma ) yanlış hatırlamıyorsam orhan abi bu eserleri bir teselli ver ve kaderimin oyunu bu iki albümün arasında çıkardı peki o zamanlar istanbul plakla çalışmıyormuydu acaba başka eserleride varmı insanın aklına gelmiyor değil mecbuanın birinde şöle bi yazı okumuştum sev dedi gözlerim filmi yeni çıkmıştı o filmde orhan gencebay 3 veya 4 yeni eserini okuyor demişti yazıda
sevgili kencebay kardeşim güzel bir tespıtte bulunmuş bende işin aslını gerçek olarak izah ettim ama bir allahın kulu bu konuya girmedi bazı konular hariç bir sürü haybeye mevzuulara giriliyor.şaşmamak mümkün değil.gencebayla ilgili bu tip kınulara girmeye gayret etmeliyiz.magazin ve havadan sudan tarzı görüşlerde gerekli
ama bu kadar yer almamalı.kendi me cevap vermiş oldum ama dediğim gibi gencebay müziği ve eserleri baz alınmalı.sevgilerimle
Niçin öyle düşünüyorsun?
Her bilgiyi büyük bir zevkle okuyoruz.
Yazdıklarımız boşuna sanma.

nezihi kadak yazdı:hayat kavgası yazdı:nezihi kadak yazdı:nezihi kadak yazdı:KENCEBAY yazdı:paylaşımın için tşk şimdi ben bi soru soracağım bu plak bendede mevcut bendeki 4 şarkı var a yüzü :meyhaneci sırdaşım--gece mehtabımsın b yüzü:felek ele geçmiyorki (dertlerimi senden aldım) dönüyorum sana (kollarında uyut beni--selma ) yanlış hatırlamıyorsam orhan abi bu eserleri bir teselli ver ve kaderimin oyunu bu iki albümün arasında çıkardı peki o zamanlar istanbul plakla çalışmıyormuydu acaba başka eserleride varmı insanın aklına gelmiyor değil mecbuanın birinde şöle bi yazı okumuştum sev dedi gözlerim filmi yeni çıkmıştı o filmde orhan gencebay 3 veya 4 yeni eserini okuyor demişti yazıda
Niçin öyle düşünüyorsun?
Her bilgiyi büyük bir zevkle okuyoruz.
Yazdıklarımız boşuna sanma.
sevgili hayat kavgası sen yorumlarınla gönlünüzü fethetmiş bir arkadaşımızsın.bunu defalarca gördük.elbette diğer konularada gireceksin.yazılanlar tabiki değerlidir ama takdir edersinki bilgiye dayanan yorumlar yapmayıp sadece fantaziye kaçan arkadaşlar çoğunlukta senin bu konuya desteğin olmalı diye düşünüyorum.

Gencebay 45'likleri, Lp'leri ve Albümleri
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir