Ağırlıklı Gencebay Arşiviniz? [Anket]

Gencebay ve O'na ait herşeyle ilgili Anketleriniz.
Forum kuralları
Sadece Gencebay ile ilgili Anketler açınız.

Ağırlıklı Gencebay Arşivinizi Hangi Materyaller Oluşturuyor?

Gencebay Albümleri ( Yurtdışı basımlarda dahil kasetleri ve CD'leri...)
31
70%
Gencebay Resimleri ( Dergi ve Gazeteler, Kartpostallar, film ve albüm afişleri...)
5
11%
Gencebay Plakları ( Taş plaklar, Lp'ler, 45'likler...)
8
18%

Toplam oy : 44

Re: Ağırlıklı Gencebay Arşiviniz? [Anket]

İleti asical 01 May 2008, 14:21

asakallı yazdı:
asical yazdı:Ufuk Abiii,Ufuk Abii!!! anahtarlıklardan birisini istiyorum Abiii. :D Şapka çıkarıyorum Abi.

Benden önce bazı kardeşlerim sıraya girmiş,şansım var mı bilemem bilemem bilemem beeeeeen :(

Mustafa yapma kardeşim bir kapıda zaten ben 2. oldum bir de sen :mrgreen:
ama olsun Ufuk abinin gönlü zengindir gerçek bir Gönül Dostudur eğer elinde fazla varsa neden olmasın

Abi valla ben Ufuk Abinin arşivinde görünce sıralı sıralı atladım hemen foruma göz atmadan.Ama benden önce sizler girmişsiniz sıraya hemde yorumlarınızı yapmışsınız.Ben bir an darı ambarına girmiş tavuk sandımda kendimi o bakımdandı.Önemli olan kıymetinin bilinmesidir.Emin ellerde olduğunu bildikten sonra bendeymişcesine sevinirim.Ufuk Abiye bir espriydi zaten benimki.Hepinize saygılarımla.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti asakallı 01 May 2008, 15:46

asical yazdı:
asakallı yazdı:
asical yazdı:Ufuk Abiii,Ufuk Abii!!! anahtarlıklardan birisini istiyorum Abiii. :D Şapka çıkarıyorum Abi.

Benden önce bazı kardeşlerim sıraya girmiş,şansım var mı bilemem bilemem bilemem beeeeeen :(

Mustafa yapma kardeşim bir kapıda zaten ben 2. oldum bir de sen :mrgreen:
ama olsun Ufuk abinin gönlü zengindir gerçek bir Gönül Dostudur eğer elinde fazla varsa neden olmasın

Abi valla ben Ufuk Abinin arşivinde görünce sıralı sıralı atladım hemen foruma göz atmadan.Ama benden önce sizler girmişsiniz sıraya hemde yorumlarınızı yapmışsınız.Ben bir an darı ambarına girmiş tavuk sandımda kendimi o bakımdandı.Önemli olan kıymetinin bilinmesidir.Emin ellerde olduğunu bildikten sonra bendeymişcesine sevinirim.Ufuk Abiye bir espriydi zaten benimki.Hepinize saygılarımla.

Bende latife yapmak istemiştim kardeşim :D tabiki emin ellerde bende zaten senin dediğin gibi hemen atladım
Kullanıcı avatarı
asakallı
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti zamansız rüzgar 06 May 2008, 15:18

bende yurtiçi yurtdışı albümler çoğu mevcut resimler plak olayına alışamadım sadece
Kullanıcı avatarı
zamansız rüzgar
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti kaptan2346 09 May 2008, 16:20

Yurt dışında çıkanlar dahil bütün albümleri ve ayrıca batsın bu dünya / sevmenin zamanı yok ve başa gelen çekilir / sensiz bahar geçmiyor plakları mevcut
kaptan2346
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti helluri 06 Haz 2008, 23:39

ben tüm resimleri gördüğüm hemen kaydederim ve orhan gencebayın hiç bilmediğim bir parçasını bulduğum zaman altın bulmuş gibi seviniyorum
aşkı sen öğretmiştin unutmayıda öğret...
Kullanıcı avatarı
helluri
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti vedat 08 Haz 2008, 16:27

gencebayı seven herkezde hepsi olmalı en azından imkanı oldugu kadar olmalı hiçbirmasraftan kacınmamalı diye düşünmekteyim arkadaslar ne der bilmem bende pikap olmamasına ragmen bütün plakları mevcut kasetleri ve cd leride mevcut fakar almanya baskılıları yok onlarıda en ksıa zamanda sipariş edicem dergi kapaklarıda ve gazete haberleri falanda mevcut hepsi var tabiki diyemem ama var
vedat
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti _taylan_ 14 Haz 2008, 20:08

orj kartuş kaset ve uzun calar kasetleri vede almanyada basılış turkuola ve uzelli yapımı arşıvı topluyorum bilgisi olan varmı
_taylan_

İleti pusucu 22 Tem 2008, 22:42

tabı agırlıklı olarak albumlerı...ama cok sukur kı dedemden mıras kalan plakları da mevcut.....bır bılgım yok ama gunumude plakların cogaltılması söz konusuysa gönul dostlarıyla cohaltıp paylasabılırım...
O davetkar bakışkarın....Çatılmayan o kaşların...Ağlıyorke gözyaşların ..Bana seni öğretecek..
Kullanıcı avatarı
pusucu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti sarhosun biri 22 Tem 2008, 23:33

arkadaslar ben yurt disindan katliyorum benimde baya bir büyük arsivim var.bazi kasetler elimde iki veya üc tane olarak bulunuyor.acaba sizlerde cift olanlari degissek nasil olur? tskler
sarhosun biri
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gncbygnr 23 Tem 2008, 17:44

en çok taş plaklarını biriktirmeyi seviyorum. hem nostaljik geliyo bana
gncbygnr
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Gencebay Anketleri

Kimler çevrimiçi