acik soylemek gerekirse ben zulum filmini pek sevmem o da guzel suphesiz cunku icinde Orhan baba var ama bu benim nacizane bir fikrim..Geri kalanlarda kusursuz muhtesem filmler lakin LEYLA ILE MECNUN un yeri ap ayri..film degil baska bisi o ya adini koyamiyorummm
bencede bütün filimleri çok güzel özelliklede batsın bu dünya daha farklı geliyor bana çünkü o filimde fedakarlık ön planda zaten fedakarlık orhan babanın kendisindede var olan birşey
Orhan GENCEBAY'ın filmlerini gerçekten çok seviyorum. Bu yüzden filmlerini arşivledim, fırsat buldukça izliyorum. Filmleri arasında bir ayrım yapamıyorum. Ama ilk seyrettiğim filmi olacak ki "Ben Topraktan Bir Canım" filmi bende ağır basıyor.
alberthusa yazdı:Orhan Baba'nın en karizma olduğu film şoför filmidir...
Al bende de o kadar
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde... Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!
Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.
Beni ençok Batsın bu Dünya'nın sonundaki sahne etkilemiştir.Müjde Ar sahilde beklerken Tekneyle Gencebay görünür.Namusunu temizlemiş ve tekneye asmıştır.O anda Batsın Bu dünya'nın film versiyonu çalmaya başlar.Tüylerim diken diken olur o sahnede.Oyoyoyoy....