Siradaki Proje Ne Olsun İsterdiniz?

Gencebay ve O'na ait herşeyle ilgili Anketleriniz.
Forum kuralları
Sadece Gencebay ile ilgili Anketler açınız.

Bağlama Konçertosu
30
51%
Senfonik Albüm
10
17%
Enstrümantal Albüm
6
10%
Film Müzikleri - 2
9
15%
Diğer...
2
3%
Hiç Biri..
1
1%

Toplam oy : 58

İleti esra18 26 Şub 2008, 20:47

Arkadaslar merak ediyorum sitemiz en cok hangi projeyi istiyor ve neden oldugunu aciklarsaniz cok iyi olur Berhudar Olun!!!
ilkgoz agrim son askimsin....
Kullanıcı avatarı
esra18
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Re: Siradaki Proje Ne Olsun İsterdiniz?

İleti idam_mahkumu 26 Şub 2008, 21:27

Sıradaki proje bağlama konçertosu olsun isterdim ben şahsen... Çünkü benim için çok ama çok özel birşeydir bu. Tabii her projesini dröt gözle bekliyoruz. ama O'nun gibi dahi bir müzisyenin, Bağlama Virtüözünün o duygulu ve efsunlu parmaklarından, Elektro bağlama, akustik bağlama, divan sazı, divane, sitar, ud, buzuki, enstrümanları ile, Nihavent, rast, hicaz, segah, saba, kürdi makamları, iç anadolu, ege, karadeniz yöreleri, bozlaklar, doğaçlamalar, taksimler, Caz, ispanyol, hint, çin, arap, kafkas, Blues sololar dinlemek gibi birşey var mı :(
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti SerdarYılmaz 26 Şub 2008, 21:37

idam_mahkumu yazdı:Sıradaki proje bağlama konçertosu olsun isterdim ben şahsen... Çünkü benim için çok ama çok özel birşeydir bu. Tabii her projesini dröt gözle bekliyoruz. ama O'nun gibi dahi bir müzisyenin, Bağlama Virtüözünün o duygulu ve efsunlu parmaklarından, Elektro bağlama, akustik bağlama, divan sazı, divane, sitar, ud, buzuki, enstrümanları ile, Nihavent, rast, hicaz, segah, saba, kürdi makamları, iç anadolu, ege, karadeniz yöreleri, bozlaklar, doğaçlamalar, taksimler, Caz, ispanyol, hint, çin, arap, kafkas, Blues sololar dinlemek gibi birşey var mı :(

Ben de kesinlikle ilk asamada bir baglama konçertosunu beklerdim.. Diger çalgilarin yer almasi pek mühim degil bana göre, baglamasi olsun yeter. Baglamada kaliplari kirmis, bu enfes alete yep yeni yorumlar kazandirmis bir insanin bir tane bile baglama üzerine kurulmus bir çalismasi yok, düsünsenize...

Bu albümün akabinde gerçeklesmesi gereken diger projeler de var, ama o konuyu zaten bir baska baslik altinda derinine konusmustuk, ben ilk asamada baglama albümü isterdim.. Ama hayal gibi geliyor artik.. Beklentim yok.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 26 Şub 2008, 22:04

Kesinlikle bağlama konçertosu ya da solo bağlama albümü.Ama sonuçta bağlama albümü.Daha önceden bahsetmiş olduğu gibi halk müziği tavırları,sanat müziği taksimleri,jazz blues nüansları ve Gencebay müziğinden oluşan bir bağlama albümü.Olmazsa olmaz proje bana göre.Diğer projeler gerçekleşmezse üzülürüm.Ama bu gerçekleşmezse kahrolurum.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti berhudarol 26 Şub 2008, 23:21

bende öteki arkadaslar gibi baglama koncertosunu isterim.baglamasiz gencebay düsünülürmü?onun gibi bir baglamacinin daha neyi bekledigini anlamis degilim.cogu insan onun ne kadar iyi caldigini bile bilmiyorum.bir de en üzüldügüm sey ise onu baska baglamacilarla kiyaslamak.bence gencebay ve digerleri olmasi lazim.
berhudarol
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti gencebayram 27 Şub 2008, 22:05

ben isterimimki albümün bir tarafı bağlama konçertosu diğer tarafı senfoni olsun çünkü ikiside yıllardır beklenen ve özlenen projeler esra anketlerin için teşekkürler.
BEKLENEN KARŞINA ÇIKAR BİR SABAH,
BELKİ YEŞİL GÖZLÜ,
BELKİ SİMSİYAH,
DAHA İLK GÖRÜŞTE YÜREKTEN BİR AH!!!!
ÇEKERKEN KIYILIR,
GÖNÜL NİKAHI!!!!

BİZ SEN OLDUK, SENDE BİZ.
BUNU BÖYLE SAY,
SEN GÖNÜL DOSTU PİRİMİZ,
ORHAN GENCEBAY.
M.KEMAL.KARABACAK HOCAYA SAYGILARIMLA

MEDENİYET EĞER SOYUNMAYI GEREKTİRİYORSA, DESENE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ
M.AKİF ERSOY.....
Kullanıcı avatarı
gencebayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti asical 27 Şub 2008, 22:39

İSTİYORUM İSTİYORUM İSTİYORUUUUMMMMMMHEPSİNİ HEPSİNİ HEPSİNİ İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AMA,AMA NERDE?
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti oznur65 27 Şub 2008, 22:41

bağlama konçertosu olmalı bence
Kullanıcı avatarı
oznur65
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti GözümSende 28 Şub 2008, 13:51

tabiki bağlama konçertosu!
daha ne kadar bekleyecez?Bence zamanı geçiyor bile,Orhan Baba bu konuda çok geç kaldı şimdi herkesin bi bağlama albümü var,ama o yapacaksa gene farklı bişey yapar(diye umuyorum!)yine kaderimin oyununu batsın bu fünyayı alıp bağlamayla çalacaksa hevesimiz kursağımızda kalır.
Geçi öyle gözüküyo ki bunlara bile razı olacak durumdayız.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti musikişinas 28 Şub 2008, 16:16

İnsanı tanımak...Doğayı tanımak...Sevgiyi tanımak... Ve de en önemlisi... KENDİNİ TANIMAK...
İşte hayat denen bu uzun ince yolda Gencebay Üstad, gönül verdiği müziğinin temel taşı olan SAZını herkeslerden daha fazla tanıdığı, onunla sohbet ettiği, onunla sevinçlerini, hüzünlerini, gözyaşlarını içtenlikle paylaştığı için bizlere de ondan gelen mesajları konçerto albümüyle duyurabilirse, aramızdaki iletişimin daha da erişilmez boyutlara ulaşacağından hiç şüphem yok...

Ne olur tanıştır bizi de şu deryayla ve salına bizleri de al be ÜSTAD... :cry:
Kullanıcı avatarı
musikişinas
Yeni Üye
Yeni Üye

Sonraki

Gencebay Anketleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir