ben rahat üç tane daha klasik albümü oluşurabilirm kendi adıma..o kadar çok ki...tabii bunlar bizim için klasik..orhan gencebayın sağlam dinleyicileri için ..
İLK OLARAK PİYASADA BULUNMAYAN ESERLERİNDEN,SEVEMEDİM KARAGÖZLÜM,SENSİZ BAHAR GEÇMİYOR,SELMA VE BÜYÜMÜ YAPTINI EKLEYEBİLİRDİ. HATTA KLASİKLERİN ÜÇÜNCÜSÜ ÇIKSA BU ESERLERİNİ KOYSA ÇOK İYİ OLUR.
Gönül Sevemedim Karagözlüm Nerede Bağrımda bir ateş var Sevenler mesut olmaz Aşlımızın duası... Aklıma ilk gelenler bunlar.Ama 2. klasikler albümünde Ben o zaman ölürüm eserine neden sitar estrümanı kullanılmadı.O şarkıya müthiş bir aheng renk katacaktı.hep aklıma takılır bu mevzu.
Bende fikrimi söylemek istiyorum şimdi buraya yazmışız istediğimiz parçaları ama albümde olan parçalar yanlış tercih mi sizce eğer öyleyse hangileri olmamalıydı ?
bence BANA ÖYLE BAKMA, HAYAT KAVGASI, KARA TOPRAK parçaları keşke klasiklerde olsaydı. çünkü bu 3 parçada mükemmel müzik yelpazesi var.tam bir gencebay çalışması diyebileceğimiz eserlerdir.
valla bence gün yüzüne çıkmamış yüzlerce bestelerinden bir iki enst. albüm yayınlasaydı da şu yüreğimizin yangınını biraz söndürseydi....Bu adamın sağında solunda eminim yanlış yunluş analizler yapan bi tayfa var .. Gencebay böle bi işe giriştiğinde bu tipler "satmaz" "gitmez" "kemik kitleni kaybedersin" gibi abuk subuk analizler yapıyorlar ve Gencebayda bu tür işlere girmiyo başka bi açıklaması yok yawwww.
"sevmek yaşamak demektir... Sevmek; Tanrıdan bize hediye....."