erkan.korkut yazdı:Bu arada Beni Bölye Sev de Rast olacak.
Hm... bu anket sayesinde böyle değerli makam bilgilerimizi güncellemiş olduk... Beni böyle sev rast ise, bunca yıl habersiz, vefasız aşk, dönmeyen yıllar bu eserlerde rast?
erkan.korkut yazdı:Bu arada Beni Bölye Sev de Rast olacak.

(0%)e-selcuk yazdı:benim için de en güzel makam SABA... bu yüzden de en iyi bildiğim makamdır bir bakıma. her enstrümanda kendini gösteriyor hemen. ve gözlerim boğuluyor gözyaşlarımda. ancak ayrı olarak üzüldüğüm konu; Gencebayın bu makamı fazla kullanmaması. sololar da bile pek rastlamadım. ama KARA TOPRAK bile yeter ....

(0%)erkan.korkut yazdı:mesutözşahin yazdı:şöyle kaba taslak göz attım anketteki şarkı ve makamlara "vaktinde gel sevgilim" kürdilihicazkar değil sanki sagah makamının inici haline benziyor tam arızalarına bakıp net söyleyemiyorum..ama kesinlikle kürdili değil...
Vaktinde Gel Sevgilim parçası Ferahnak makamındadır.

(0%)idam_mahkumu yazdı:e-selcuk yazdı:benim için de en güzel makam SABA... bu yüzden de en iyi bildiğim makamdır bir bakıma. her enstrümanda kendini gösteriyor hemen. ve gözlerim boğuluyor gözyaşlarımda. ancak ayrı olarak üzüldüğüm konu; Gencebayın bu makamı fazla kullanmaması. sololar da bile pek rastlamadım. ama KARA TOPRAK bile yeter ....
"Ne çıkarsa bahtına" adlı eserin introsundaki elektro bağlama solunun ilk bölümü "Saba".

(0%)mesutözşahin yazdı:idam_mahkumu yazdı:e-selcuk yazdı:benim için de en güzel makam SABA... bu yüzden de en iyi bildiğim makamdır bir bakıma. her enstrümanda kendini gösteriyor hemen. ve gözlerim boğuluyor gözyaşlarımda. ancak ayrı olarak üzüldüğüm konu; Gencebayın bu makamı fazla kullanmaması. sololar da bile pek rastlamadım. ama KARA TOPRAK bile yeter ....
"Ne çıkarsa bahtına" adlı eserin introsundaki elektro bağlama solunun ilk bölümü "Saba".
ne çıkarsa bhtına zaten saba dır
artı resminle ağladım sabaha kadar da öyle....

(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir