Film müzikleri, filmlerin tüm lezzetlerini sünger gibi emmiş tadımlık şekerlerdir..

Bir Araya Gelemeyiz filminden Beni Böyle Sev
Özellikle Fusun hanımı tekne ile Samsun'a getirirken, denizin ortasında defalarca çalan o eşsiz ezgi..... Beni böyle sev ve Vaktinde gel sevgilim'den esintiler..
Bir Araya Gelemeyiz filminden Sen Yarım Ben Yarım
Samsun'a Fusun hanımla ilk ayak bastıklarında eve girerlerken kapıda kanun ile çalan o büyülü ezgi.. Bilahare Yaşamak Bu Değil şaheseri olarak Bıktım her gün ölmekten filminde karşımıza çıkıyor..
Kördüğüm filminden Kördüğüm
Kördüğüm filmi için bestelenmiş ezgi... Filmide defalarca farklı versiyonlarla beraber çalar.. Enstrümantali de çalar.. Özellikle Orhan abimizin cezaevinden bir haftalık izin alıp çocuğunu görmeye gittiği sahnede çalar.. Çocuğu annesiyle top oynamaktadır, bahçede.. Gencebay büyük bir hasret ve özlemle seyir eder onları ama ulaşamaz.. O sahnede işte tam bu efsunlu ezgi çalar... Kördüğüm şarkısının özüdür adeta...
Divanem ile bunları çalmak istedim, kayıt ettim.. Birşeye benzeyincede Gönül dostları ile paylaşmak istedim.. Bu arada, İnternet alemine sunduğum ilk bağlama kaydımdır bunlar
Link:
Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Rar şifresi:
- Kod: Tümünü seç
www.orhanabi.net

(0%)

News