TheSultan yazdı:Arkadaşlar, Orhan Gencebay'ın vardır bir bildiği, düşündüğü, sanmıyorum ki, sizlerin burada düşündüğünüz kadar yaptıklarını ettiklerini Gencebay kendi düşünmesin. Yani, bir gün karşısına otursak, desek ki "Orhan abi ne oluyor nedir bu işler?" İnanıyorum bize öyler şeyler anlatacaktır ki, bizim söyleceklerimiz..."Hmmm, ama biz onları bilmiyorduk Orhan Abi" olacaktır. Sanırım, ve umarım...Ben bölye düşünüyorum, görüşlerimi belirtmek istedim. Sizin görüşlerinize tabi ki saygı duyuyorum...Her ne ile meşgulseniz başarılar...

sevgili thesultan,önemli olan hatice değil netice.neticede beş paralık adamlara malzeme vermiyor mu?beş paralık adamların kendi ismini yerden yere çalıp herkesten alkış toplayarak egosunu tatmin etmesine vesile olmuyor mu?kokuşmuş kartel medyasının oyuncağı pozisyonuna düşmüyor mu?58 yıllık;başarılarla,ilklerle,devrimlerle,bilgiyle dolu sanat hayatının getirisi olan itibarını,saygınlığını hızla aşağı çekmiyor mu?yapması gereken onca projeye ayırmak zorunda olduğu altın değerinde vaktini bir hiç uğruna heba etmiyor mu? hepsinin cevabı "evet".
olay budur,gerisi boş.orhan baba bize;"çocuklar olayın aslı şöyle şöyle" dese ne olacak,biz;"haklıymışsın orhan baba,bilmiyorduk" desek ne olacak?hepsi bahane hepsi boş. bunlar,şu cevabı "evet" olan soruların cevabını "hayır"a çevirmeye yetecek mi?
herşeye gözümüz kapalı,onu savunma içgüdüsüyle,"bir bildiği vardır" şeklinde yaklaşırsak bunun sonu yok.neymiş o bildiği,niye söylemiyor,çok mu gizli birşey,devlet sırrı mı?ya zaten ne sebebi olabilir ki?bırakır çıkar yani,kim gencebay'a ne yapacak?üstelik ketenpereye getirildim,bu dönemle birlikte bu defteri kapatıyorum diyen de kendisiydi,hem de ta ilk sezonda.hiç de bir sebebi yok,tamamen duygusal

üstelik kimse kusura bakmasın ama bundan önce açıkladığı popstara devam etme bahaneleri gerçekten bir komedi filmine malzeme olacak kadar gülünç.