Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

Gazete, Dergi, Net Portalı vb. Basında Çıkan Haberler ve Duyurular...
Forum kuralları
Bu bölümde yayınladığınız haberlerin KAYNAĞINI [Gazete/Dergi adı, (varsa) Haberin Web Sayfası, Haberin Tarihi] şeklinde vermeye özen gösteriniz.

ÖRNEK FORMAT:
Tercüman Gazetesi, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi ... ziid=12239, 26/04/2005

Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

İleti Sabır Taşı 13 Kas 2007, 11:14

Resim

Popstar Alaturka’da Gencebay çileden çıktı..

Yarışmacı Zeynep’in şarkı tarzı yüzünden Bülent Ersoy ile tartışan Orhan Gencebay Ersoy’a ''Sen sus artık'' diye bağırdı ..

Her hafta bir polemiğin yaşandğı ''Popstar Alaturka''da geçen pazar gecesi, jüri üyeleri Orhan Gencebay ile Bülent Ersoy’un tartışması geceye damgasını vurdu.

Yarışmacılardan Zeynep, ''Benzemez Kimse Sana'' ve ''Sensiz Olamam'' isimli parçaları seslendirdikten sonra jürinin yorumlarına geçildi. Müzikal konularda birbirine ters düşen ikiliden Bülent Ersoy, yarışmadaki finalistlerin Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Arabesk olmak üzere üç türü de eksiksiz bir şekilde söylemeleri gerektiğini savunurken, Gencebay, ''Bana göre bir müzik tarzına kabiliyeti olması yeterlidir. Türkü gırtlağı varsa ve o şekilde yetişmişse türkü söylemelidir'' dedi.

Bunun üzerine Ersoy ''Üç tarzı da okuyacak. Lamı cimi yok'' sözleriyle fikrinde ısrar etti. Gencebay’ın Ersoy’un açıklamalarına ''Cevap veriyorum'' dediği anda Bülent Ersoy’un ''Verme'' diye bağırmasıyla artan gerilim, Gencebay’ın ''Sen sus artık konuşma'' demesiyle doruğa tırmandı ve hemen reklama girildi.

Röportaj yasak..

Reklam arasında kulise geçen Orhan Gencebay canlı yayın başlamasına rağmen, ikinci reklam arasına kadar yarışmaya katılmadı. Programın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır ise basına ''Bu tür polemikler her programda olur ama ciddi bir şey yok'' açıklamasında bulundu.

Programın sonunda korumalara talimat veren yapımcı Erkır ve Orhan Gencebay, basının hiçbir şekilde soru sormamasını istedi. Gazetecilerin ''Osmantan Erkır’a ulaşın, biz ya Orhan Gencebay ile röportaj yapacağız, ya da bir daha buraya gelmeyeceğiz'' demesi üzerine korumalar telsizle Erkır’a ulaştı. Erkır, röportaja izin vermeyince korumalarla gazeteciler arasında itiş kakış yaşandı.

''Üzülmek istemiyorum''..

Orhan Gencebay MKM’den ayrılırken kendisinden görüş almak isteyen gazetecileri korumalarla engellemeye çalıştı. Gencebay basının, ''Korumalara bu talimatı siz mi verdiniz?'' diye sorması üzerine ''Kesinlikle ben bunlardan haberdar değilim, bilmiyorum ve üzülmek de istemiyorum. Ama herkesin bir görevi vardır ve bu görev kutsaldır, arabama binip evime gidiyorum'' dedi.

Bora Bağcıbaşı ..Milliyet..
irtibat : sabirtasi(x)orhanabi.net (x yerinde mailin bilinen işareti olacak mailde kullanırken)

yetenekli bir bağlamacı-izle: http://www.youtube.com/watch?v=LKAKzutoI3E
Kullanıcı avatarı
Sabır Taşı
Site Administrator
Site Administrator

Re: Olacağı Buydu ! (13.11.2007)

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 12:39

utan sevim emre, utan! çok mutlusundur şimdi..efsanenin çöküşü sayende son sürat devam ediyor,taş taş üstünde kalmasın,herşey un ufak olsun..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti idam_mahkumu 13 Kas 2007, 13:24

Allah'ım inşallah bu olay Gencebay'ın popstar macerasına son noktayı koyar... Zira biz kafamızda bazı şeylere son noktayı koymak üzereyiz :!:

Bize sabret diyorsun Orhan abi.. Biz sabır taşı mıyız :?:

Sakalımız yok ki sözümüze itibar edilsin. Biz söyledik biz dinledik... Yazık, acı bir durum. Allah daha kötüsünü göstermesin.

Kader diye diye geldik bu kap karanlık günlere... Diyorum.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 18:40

Akli basinda insan orayi terkeder, akli basinda insanlar Gencebay´in oradan gitmesini kendisine söyler....

!
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti yaşamak_bu_değil 13 Kas 2007, 18:41

herşey düzelecek inşallah ... neler unutulmadı ki? buda Gencebay ın bu programda ki kesin olarak son günleridir diy orum.. yani programın bitmesini bekleyeceğiz bir kez daha..... sonra bizim istediklerimizde olur yavaş yavaş..... şimdi isyan ediyorsak sonrada kahkahayla güleriz inşallah..... :!: umutsuzluğa kapılmasın hiç kimse.
Derdim Dünya dan BÜYÜK.....

http://www.orhanabi.net/chat " Radikal Gencebay cıların buluşma noktası! "
Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 18:45

yaşamak_bu_değil yazdı:herşey düzelecek inşallah ... neler unutulmadı ki? buda Gencebay ın bu programda ki kesin olarak son günleridir diy orum.. yani programın bitmesini bekleyeceğiz bir kez daha..... sonra bizim istediklerimizde olur yavaş yavaş..... şimdi isyan ediyorsak sonrada kahkahayla güleriz inşallah..... :!: umutsuzluğa kapılmasın hiç kimse.

zor be kardeş.o dirayet,o basiret ve o dik duruş olsaydı gencebay'da şimdiye kadar çoktan bırakması lazımdı.hepsinden önce 1998 yılında savaş ay'ın programında eşinin ve kendisinin ahlakına dil uzatacak kadar ileri gitmiş bir şahısla yan yana oturması anormal bir durum zaten.bu ersoy'un ilk terbiyesizliği değil ki,her programda ya çocuk gibi azarlıyor,ya sözünü kesiyor,ya sulanıp cıvık cıvık hareketler yapıyor.senin yanında bir millete mal olmuş ve o milletin müzik dünyasında çığır açmış dev bir isim var..
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti SerdarYılmaz 13 Kas 2007, 18:50

Ya, Istanbul´daki arkadaslar.. Bir sekilde o Popstar´a gidip durum bir sekilde protesto edilemez mi.. ??
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti yaşamak_bu_değil 13 Kas 2007, 18:52

çok çok çok çok çok haklısın..... karşısındakinin kim olduğunu bilmezmiş gibi konuşması büyük bi saygısızlık hatta ondanda öte...... ama olan olmuş, yapılacak bi şey yok bu konuda. bu programdan sonra herşeyin düzelmesini bekleyelim yani burada bazı şeylerin düzelmesi çok zor dediğin gibi.. içimden bir ses diyor .. yarınlar bir başka :)

Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti yaşamak_bu_değil 13 Kas 2007, 18:52

SerdarYilmaz yazdı:Ya, Istanbul´daki arkadaslar.. Bir sekilde o Popstar´a gidip durum bir sekilde protesto edilemez mi.. ??

Gerekirse evine bile gidilir.....

Kullanıcı avatarı
yaşamak_bu_değil
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti topraktanbircan 13 Kas 2007, 19:00

aslında son çare bu gibi gözüküyor.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

Sonraki

Basından

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir