Bu şarkılara bu klipler...

Gencebay Müziğinin Derinliklerine Yolculuk...

Bu şarkılara bu klipler...

İleti one gun 30 Nis 2008, 01:42

Gencebay'ın felsefesinden bu kadar uzak bu kadar uyduruk klipler nasıl çekildi...Buna gencebay nasıl onay verdi anlamıyorum anlayamıyorum...Bu kadar güzel filmleri olan birinin oyunculuk anlamındada kurgu anlamındada bu klipleri nasıl çekti...Akşam güneşi klibi,Batsın bu dünya klibi,cevap ver klibi...ya aklıma geldikçe...
Kullanıcı avatarı
one gun
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Bu şarkılara bu klipler...

İleti idam_mahkumu 30 Nis 2008, 07:43

one gun yazdı:Gencebay'ın felsefesinden bu kadar uzak bu kadar uyduruk klipler nasıl çekildi...Buna gencebay nasıl onay verdi anlamıyorum anlayamıyorum...Bu kadar güzel filmleri olan birinin oyunculuk anlamındada kurgu anlamındada bu klipleri nasıl çekti...Akşam güneşi klibi,Batsın bu dünya klibi,cevap ver klibi...ya aklıma geldikçe...

Eleştirilerinde haklısın.... Bir kaç klip harici diğer klipler Gencebay'ı yansıtamayacak kliplerdi. Yeneceğim Kendimi için felsefî bir klip çekileceğini duyunca çok sevinmiştim. Ama ne oldu? Laf..
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti asakallı 30 Nis 2008, 08:35

one gun yazdı:Gencebay'ın felsefesinden bu kadar uzak bu kadar uyduruk klipler nasıl çekildi...Buna gencebay nasıl onay verdi anlamıyorum anlayamıyorum...Bu kadar güzel filmleri olan birinin oyunculuk anlamındada kurgu anlamındada bu klipleri nasıl çekti...Akşam güneşi klibi,Batsın bu dünya klibi,cevap ver klibi...ya aklıma geldikçe...

Kilple yönlendirmeyle çekiliyor gibi geliyor bana yani kendisi şöyle bir klip çekeyim diye düşünmemiştir bence
Yargısız İnfaz albümünden bir klip daha bekliyorduk çok konuşuldu ama hala daha çekilmedi heralde bundan sonrada olmaz

yanlız bu 'Akşam Güneşi' klibi varmı ya ben ilk kez duyuyorum hiç denk gelipte izlemedim
demekki çok gerilerden geliyorum ben :(
Kullanıcı avatarı
asakallı
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti idam_mahkumu 30 Nis 2008, 08:40

asakallı yazdı:

Kilple yönlendirmeyle çekiliyor gibi geliyor bana yani kendisi şöyle bir klip çekeyim diye düşünmemiştir bence
Yargısız İnfaz albümünden bir klip daha bekliyorduk çok konuşuldu ama hala daha çekilmedi heralde bundan sonrada olmaz

yanlız bu 'Akşam Güneşi' klibi varmı ya ben ilk kez duyuyorum hiç denk gelipte izlemedim
demekki çok gerilerden geliyorum ben :(

Akşam Güneşi klibi yok :) Arkadaş Ümit Şarkısı klibinden söz ediyor olmalı... :)
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti gencebaydostu 01 May 2008, 14:40

arkadaşlar madem gencebay felsefesine yakışmayan kliplerden bahsediyoruz.o zaman ben de bu konuda iki çift laf etmek istiyorum.ilk olarak ideal aşk klibini ele alalım.klip gencebay felsefesinden o kadar uzak ki anlatamam.hele hele o dansçı kızların klipte ne işi vardı anlayamadım.eğer klip serdar ortaç'ın,kenan doğulu'nun ve başka bir popçunun klibi olsaydı belki de bu kadar dert etmezdim bunu.ama klip Orhan Gencebay'ın klibi.babamızın çektiği klipler de dansçı kızlara hiç gerek yok.belli ki o klibin yönetmeni klibe biraz güzellik katayım diye düşünmüş.bence buna hiç gerek yok.Orhan babamız asaleti ve karizmasıyla yeterince güzellik katıyor zaten.onun karizmasının yanında herşey sönük kalır.bir de yürekten olsun klibi.klip çok hoş olmuş.ama klipte oynayıp arada sırada görünen bayan bu güzel klibi mahvetmiş.tamam.görsellik önemli.ama söz konusu gencebay olunca bu tür şeylere hiç gerek yok.serdar ortaç ve kenan doğulu bu tür klipler çekebilir.çünkü onlara böyle klipler yakışıyor.ama orhan babamıza böyle klipler yakışmıyor.Orhan abimizin karizması ve asaleti zaten bizlere görsel olarak ziyafet çektiriyor.serdar ortaç,kenan doğulu,mustafa sandal ve diğer erkek popçular bu tür klipler çekebilir.ama orhan gencebay gibi ağır takılan bir sanatçı bu tür klipler çekmemeli.bu şarkıya biraz daha ağır başlı bir klip çekilmeliydi.Orhan abimizin klip çekerken yaşına uygun klipler çekmesi lazım.böyle popçular gibi klip çekmelk yakışmıyor babaya.
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti Murat Yaşar 01 May 2008, 18:01

Katılırım...Madem türkan şorayla reklam filminde oynamışsın gene beraber güzel bir klip çekilebilirdi..
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti one gun 01 May 2008, 23:56

Klasikler2'nin 'Dil yarası' şarkısına esra ceyhanla çektiği klibi hatırlıyormusunuz?...Allahım ne performanstı...esra ceyhan klipten hemen sonra röpartajında hayatımda bi daha bir klipte oynamam demişti...Aklıma geldikçe hala sinirlenirim...
Kullanıcı avatarı
one gun
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti sorhanci 04 Tem 2008, 09:30

benca gencabayın müzikte ve sinemadaki başarısı televizonda yok
Kullanıcı avatarı
sorhanci
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti sorhanci 04 Tem 2008, 09:32

babanın sinema filmleri ve müzikleri harika ama baba televizyonda o kadar başarılı değil
Kullanıcı avatarı
sorhanci
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti e-selcuk 14 Tem 2008, 19:29

Orhan abinin aslında klip çekmeye ihtiyacı yok. filmlerinde yüzlerce klip var zaten. herbiri birbirinden güzel....

şimdiye kadar Orhan Abinin kliplerinden en çok BİLSEYDİM, YA EVDE YOKSAN, HERŞEYE RAĞMEN ve DİLYARASI nı beğenirim. gerisi güzel değil bence.
ORHAN GENCEBAY ve diğerleri ...
Kullanıcı avatarı
e-selcuk
Yeni Üye
Yeni Üye

Sonraki

Gencebay Müziği

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir