Öncelikle abilerime, arkadaşlarıma ve benden küçük kardeşlerime bişi belirtmek isterim

Hepinize saygım ve sevgim sonsuz.

İstisnalar kaideyi bozmaz

one gun

Ne yaptın yahu sen

ne oldu bu adama ne oldu ??????????????????????????????***
Neyse öncelikle hoşgeldin...

İmajdan bahsetmişsin : Ben Gencebay'ı her zaman fiziğiyle ve temiz görünümü ve konuşma tarzı ile kendime örnek almışımdır, ve bu örnek almam sonucu şu anda vücut geliştirme sporcusuyum, kendi fiziğimde örnek alınabilecek hale geldi ilgilenen kişiler tarafından. Dolayısıyla, imajının etkileyici olması sıradan bir sanatçı için bile çok önemlidir ki, bu Orhan Gencebay, tabi ki de güzel görünecek, baktığımızda Orhan Abimiz diyeceğiz dimi ? Neyse derdimi kısa da olsa anlatabilmişimdir umarım bu konuda.
Teknolojinin Gencebay'a zarar verdiği anlamına gelen türden sözler sarfetmişsin

: Teknoloji bu şekilde kime zarar verir biliyor musun ? Nota yazmayı bilmeyen, demo programlarla sabaha kadar dın dını dın dını mırıldanarak şarkı yazmaya çalışan, kameralar karşısında geldiğin de, gözlerini kısarak daha yakışıklı göründüğünü sanan, modern gericilere zarar verir. Ancak, Orhan Gencebay gibi, eserlerinin çalışmalarını notaya dökebilerek, ağzından mırıldanarak değil de, bağlamasında vurduğu tellerin nota değerlerini kayda geçerek, yazarak üreten bir kişiye teknoloji zarar vermez.
Sürekli olarak gelişti mi ? yani gelişmedi demek istemişsin : Ben hayatımı etkileceyecek şekilde Orhan Gencebay'ı örnek almışımdır. Ama, Arabeskçi olarak değil, gizliden gizliye onu izleyerek, ondan hayatımda bana kişilik kazandıracak özellikler katmışımdır kendime. Aslında siteye üyeyim uzun süredir ama, Kendinizi Tanıtın Bölümünde hiç mesaj yazmadım. Sadece, tartışmanın doğru yolda ilerlemesi için bunları söylemem gerekecek. Ben söz yazmışımdır, piano, batery, bağlama çalabiliyor ve Ney üfleyebiliyorum

(çalarım dediğimde arkadaşlar üflenir o diyordu) ayrıca aranjörüm de diyebilirim. Normalde hiç kendi yeteneklerimi böhyle show yaparmış gibi söylemek istemem. Ben dahi, bu aciz halimle, yıllardır kendimce müzikal denemeler gerçekleştiririm. (Dün akşam Ömer'e eski denemelerimden birini gönderdim, isteyebilirsiniz Ömer'den) Yani dediğim gibi, ben bu halimle bile uzun yıllardır yaptığım çalışmalarıma baktığım da, her bir sonraki çalışmamın, bir öncekinden daha zengin, kayda değer ve etkileyici olduğunu görüyorum ki, ben Orhan Gencebay değilim, sadece onu beğenen ve onu örnek alan binlerce insandan biriyim. Orhan Gencebay nasıl sürekli olarak gelişmesin ? Gelişmedi diyelim, sen bunları söylerken, hangi tabana basıyorsun ? Neyi arkana alıyorsun ? Hangi çalışmanla Gencebay'ın çalışmasını karşılaştırdın da Gencebay'ın çalışması sönük kaldı ? Veya Gencebay'ın eserlerinden hangi birini diğerinin yanına koydun da, eserlerden birtanesinde bir yetenek, azim, istek, aşk gördün de diğerinde hiç bir şey görmedin ?
Görmedin başka !!! Gö-Re-Me-din başka.
Yorumlardan birinde denmişki, hatırlamıyorum

alıntı da yapmadım ama, anlamını hatırlıyorum. Biz de Gencebay'ın eserlerini zamanla anlayacağız belki manasında bir söz var. Evet, biz demiyormuyuz ? Onu anlamadılar diye ? Biz yıllar sonra doğduk ve onu anladık dimi ? Ve biz hayattayken de Gencebay çalışmalarına devam etti, şimdi de al bide burdan yak, sen beğenmiyorsun eserleri. "Ne oldu bu adama ne oldu" diye haykırıyorsun

Neyse daha ne dedin unuttum, ama her söze bir cevabım var bu da böyle biline

Bu arada bu konuda bu söz de çok popüler herhalde bende söyliyim bari : Ha bu arada, ben de Polenük sevmem