Tam benlik bir konu.Batsın bu dünya ile başlar .Malum 50 55 dakikalık bir senfoninin 5 dakikalık bir kısmı olduğu Gencebay tarafından bahsedilmişti diyerek abilerimize ilk golü atalım.
Batsın bu dünya,bir teselli ver,zulüm,ayşen,al hançeri vur bağrıma,ben kendim bir alemim,al senin olsun,kır gönlünün zincirini,bitecek dertlerimiz,beni böyle sev,değişmem gerek,ya rabbim(mevsim bahar olunca),kördüğüm,gözüm sende,çoban kızı,dünya dönüyor,silah gözlerin,idam mahkumu,nikriz rüyası,gurbet,iç benim için,ya evde yoksan,Allahın emriyle,ümit şarkısı,dil yarası,yokluk,mevsim mevsim,sensin benim çilegahım,UNUTULMAZ(BAŞLI BAŞINA BAĞLAMA İÇİN BİR SENFONİ ZATEN)
burada keseyim bu kadar eserden sonra geriye bir şey kalmayacak aklıma gelen daha nice emsalsiz eser böyle bir senfoni de sırıtmadan durur eminim.Bu eserleri aslında bir senfoni gibiymişcesine giriş eserleri gelişme ve sonuç düzleminde ve temasal olarakta sıralamak gerek ama onuda benden daha çok bilenler yapsın.

Bu arada Ömer Abiyle Ömer Faruk Kardeşimin yorumlarını dikkatle bekliyorum.Birde Serdarın konçertosunu.