hepimizin bildiği gibi film.albümve klasikler üçlemesine giren 3 versiyonlu birçok esri vardır.ama film versiyonu hariç diğer 2şıkı kapsıyan nadir 3 versiyon yapılan esrleri araştıralım istedim benim saptadığım 4 esri var. siz ne dersiniz

(0%)nezihi kadak yazdı:hepimizin bildiği gibi film.albümve klasikler üçlemesine giren 3 versiyonlu birçok esri vardır.ama film versiyonu hariç diğer 2şıkı kapsıyan nadir 3 versiyon yapılan esrleri araştıralım istedim benim saptadığım 4 esri var. siz ne dersiniz

(0%)esra18 yazdı:nezihi kadak yazdı:hepimizin bildiği gibi film.albümve klasikler üçlemesine giren 3 versiyonlu birçok esri vardır.ama film versiyonu hariç diğer 2şıkı kapsıyan nadir 3 versiyon yapılan esrleri araştıralım istedim benim saptadığım 4 esri var. siz ne dersiniz
Aslina bakarsaniz Nezihi bey cok merak ediyorum ve pek detayli birikime sahip degilim. Sizlerin sayesinde ogreniyoruz

(0%)

(0%)idam_mahkumu yazdı:İlk aklıma gelen Akşam Güneşi oldu nezihi abi.. Sev dedi gözlerim versiyon, bıktım her gün ölmekten filmdeki versiyon ve klasikler - 1 versiyon. Ümit şarkısı da aynı şekilde. Bir teselli ver film versiyon, 45'lik versiyon, sonra lp versiyon, sonra klasikler - 1 versiyon. Batsın bu dünya, ispanyol gitar versiyon, batsın bu dünya lp versin, ve klasikler - 1 versiyon. Hatasız Kul olmaz, akustik bağlama versiyon, 45'lik versiyon ve klasikler - 1 versiyon ..

(0%)nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:İlk aklıma gelen Akşam Güneşi oldu nezihi abi.. Sev dedi gözlerim versiyon, bıktım her gün ölmekten filmdeki versiyon ve klasikler - 1 versiyon. Ümit şarkısı da aynı şekilde. Bir teselli ver film versiyon, 45'lik versiyon, sonra lp versiyon, sonra klasikler - 1 versiyon. Batsın bu dünya, ispanyol gitar versiyon, batsın bu dünya lp versin, ve klasikler - 1 versiyon. Hatasız Kul olmaz, akustik bağlama versiyon, 45'lik versiyon ve klasikler - 1 versiyon ..
sevgili ömer film versiyonları hariç diye belirtmiştim.ümit şarkısı doğru tespit.hatta filmle 4 versiyon oluyor.diğer üçünü biraz daha düşünelim.

(0%)idam_mahkumu yazdı:nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:İlk aklıma gelen Akşam Güneşi oldu nezihi abi.. Sev dedi gözlerim versiyon, bıktım her gün ölmekten filmdeki versiyon ve klasikler - 1 versiyon. Ümit şarkısı da aynı şekilde. Bir teselli ver film versiyon, 45'lik versiyon, sonra lp versiyon, sonra klasikler - 1 versiyon. Batsın bu dünya, ispanyol gitar versiyon, batsın bu dünya lp versin, ve klasikler - 1 versiyon. Hatasız Kul olmaz, akustik bağlama versiyon, 45'lik versiyon ve klasikler - 1 versiyon ..
sevgili ömer film versiyonları hariç diye belirtmiştim.ümit şarkısı doğru tespit.hatta filmle 4 versiyon oluyor.diğer üçünü biraz daha düşünelim.
Ha pardon Nezihi abi.. Haklısın, filmleri saymazsak...
Bir tana daha geldi aklıma.. Tanrıya Feryat; 45'lik versiyon, Kaderimin Oyunu kaseti yada Lp'si ( Harika Plak ) versiyon ve Klasikler - 2 versiyon..

(0%)nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:İlk aklıma gelen Akşam Güneşi oldu nezihi abi.. Sev dedi gözlerim versiyon, bıktım her gün ölmekten filmdeki versiyon ve klasikler - 1 versiyon. Ümit şarkısı da aynı şekilde. Bir teselli ver film versiyon, 45'lik versiyon, sonra lp versiyon, sonra klasikler - 1 versiyon. Batsın bu dünya, ispanyol gitar versiyon, batsın bu dünya lp versin, ve klasikler - 1 versiyon. Hatasız Kul olmaz, akustik bağlama versiyon, 45'lik versiyon ve klasikler - 1 versiyon ..
Bir tana daha geldi aklıma.. Tanrıya Feryat; 45'lik versiyon, Kaderimin Oyunu kaseti yada Lp'si ( Harika Plak ) versiyon ve Klasikler - 2 versiyon..
harikasın ömer.2 adet daha var.bakalım aklına gelecekmi.

(0%)nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:İlk aklıma gelen Akşam Güneşi oldu nezihi abi.. Sev dedi gözlerim versiyon, bıktım her gün ölmekten filmdeki versiyon ve klasikler - 1 versiyon. Ümit şarkısı da aynı şekilde. Bir teselli ver film versiyon, 45'lik versiyon, sonra lp versiyon, sonra klasikler - 1 versiyon. Batsın bu dünya, ispanyol gitar versiyon, batsın bu dünya lp versin, ve klasikler - 1 versiyon. Hatasız Kul olmaz, akustik bağlama versiyon, 45'lik versiyon ve klasikler - 1 versiyon ..

(0%)topraktanbircan yazdı:nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:nezihi kadak yazdı:idam_mahkumu yazdı:İlk aklıma gelen Akşam Güneşi oldu nezihi abi.. Sev dedi gözlerim versiyon, bıktım her gün ölmekten filmdeki versiyon ve klasikler - 1 versiyon. Ümit şarkısı da aynı şekilde. Bir teselli ver film versiyon, 45'lik versiyon, sonra lp versiyon, sonra klasikler - 1 versiyon. Batsın bu dünya, ispanyol gitar versiyon, batsın bu dünya lp versin, ve klasikler - 1 versiyon. Hatasız Kul olmaz, akustik bağlama versiyon, 45'lik versiyon ve klasikler - 1 versiyon ..
Aşk pınarı'nın 45lik ve LP versiyonları arasındaki fark nedir Ömer?Aynı şeyler Hor görme garibi,Bir teselli ver ve Ben eski halimle daha mesuttum için de söyleniyor.Siteye koyup kayıtları karşılaştırma imkanımız olursa çok güzel olur Ömer,bunlar ne dereceye kadar doğru ne dereceye kadar yanlış anlamış oluruz.Ümit şarkısı ve Tanrıya feryat için de böyle bir 45lik ve LP versiyonu ayrımı söz konusu mu?Kafam allak bullak olduBu durumu bize açık ve net olarak açıklayabilecek bir Gencebaycı arıyorum
Çünkü şayet minimal bir fark olsa bile hiçbir farklı versiyon Gencebay şarkısını atlamak istemem.Hepsi kayıtlarımızda,arşivlerimizde bulunmalı.

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir