Gencebayla tanışmamız..

Gönül Dostluğu ile alakalı tüm mevzûlar bu başlıktadır...

Gencebayla tanışmamız..

İleti pusucu 25 Tem 2008, 22:38

Üstad hakkında methiyeler dizmeye gerek yok..bizler gencebaycılar olarak onun felsefesı yolunda ılerlıyoruz onun eserlerıyle hayatımızı duygularımıza döküyoruz...onu tanımak onun muzıgını sanatını kesfetmek bızler ıcın bır dönüm noktası olmusutr...ve elbet ki herkesin Onunla tanıstıgı bı yer bı durum bı mekan vs...vardır...Gelin bunları paylaşalım...
öncelikle ben başlayım..: Yıl 1998 benım yaş 11 ılkokul5. sınıf ögrencısıyım..bizim pederle istanbul dan Samsuna dönüsteyiz....e5 yolunda trafık kıtlendı tam 2 saat bekledık...sımıt satanlar cay satanlar ellerınde gul satanalr dolu her tarafta...yedık ıctık...baktık kı sapkalı bır cocuk elınde tasıdıgı buyuk ve uzun bı tezgahıyla arabaları dolasıyor ve cogu arabaya da bos gecmıyor..bıze dogru yaklastı ..Abi Orhan Baba nın Yeni albümü cıktı ^^klasikler^^... alırmısınız dedi...Babam da bi hayranı olarak hıc dusunmeden kaç lira dedi cocuk dha fıyatı sölemeden parayı verdı aldı....o yolculuk hıc unutmam 12 saat surmustu ve 12 saat boyunca KLASİKLEr calmıstı.ah ahh beni böyle sev var ya..cocukluk askıma ılac gelıyordu....eger onu da görürsem bı gun teşekkur etmem lazım :) .artık bır gencebay severdım...daha sonra asamalar devam ettı hayranlık ,düşkünlük, gencebacılık..:))
berhudar olun
O davetkar bakışkarın....Çatılmayan o kaşların...Ağlıyorke gözyaşların ..Bana seni öğretecek..
Kullanıcı avatarı
pusucu
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönül Dostları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir