GönüL dostLarının Sevmediği Cümleler!

Gönül Dostluğu ile alakalı tüm mevzûlar bu başlıktadır...

Re: GönüL dostLarının Sevmediği Cümleler!

İleti yavuzdiyebiri 18 Ağu 2008, 23:37

Bence Orhan Gencebay olur olmaz her yerde dinlenecek bir müzisyen değil (durun canım hemen kızmayın) Aşktan yoksun asrın insanları onu anlamamakta direniyorlar.Hem nasıl ki kahvaltı başka öğlen yemeği başka.Gencebay da günün değişik saatlerinde ve uygun mekanlarda dinlenir.Yoksa en baba hayranını da bıktırabilir.Çünkü rastgele parçalar değil ki , dinlerken insanı etkiliyor,etkileyince de kendinizi işinize veremiyorsunuz.(Ben gencebay'ı arabamda ve gece dinlemekten keyif alırım.Hem ışık kirliliği olmuyor hem de ses kirliliği olmuyor.Rahat rahat sindire sindire dinliyorum)
Umarım yanlış anlaşılmam
Kırk yıllık Gencebay hayranıyım, anlayışsız yorumlara muhatap olmak istemem
yavuzdiyebiri
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti mavi.seytan 03 Eyl 2008, 19:20

orhan gencebay türklerin o kadar içine işlemiş ki her bahnemizde o var?
onun için o bir ilaç olsa günde ancak tek doz alınmalıdır....tek doz dan fazla alırsanız eğer bağımlılık yapar!!!bu dünyanın en iyi bağımlılığından belkide hiç kurtulmak istemezsiniz...
mavi.seytan

İleti yavuzdiyebiri 04 Eyl 2008, 16:07

Dikkat ettim, konu ile yazılan cevaplar uyuşmuyor.Konu "Gönül Dostlarının Sevmediği Cümleler" idi.Başta yanlışlığı yapan benim.Fakat bundan sonra yazacak arkadaşlar dikkat etsinler.
yavuzdiyebiri
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti zonguldaklıorhancı 05 Eyl 2008, 12:12

jiletmi alakası bile yok orhan gencebayyy fasrklı hemde cokk
zonguldaklıorhancı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti K.TARIK 05 Eyl 2008, 23:42

Tarık senin gibi biri nasıl gencebay dinler;
-ne dinlemeliydim.
-bilmem ama gencebay dinleyen bir tipe benzemiyorsun,
-niye üzerimde etiket mi var
-nasıl yani
-Gencebay dinlemez diye bir etiket mi var diyorum,
-Sen ne diniliyorsun?
-mor ve ötesi,tarkan,musti hı sonra con lenın,cameron diaz , lep zeppelin
-gerçekten
-evet
-peki lep zeppelin in gencebayın altyapılarını kullandığını biliyor musun?
-yok altyapı neki?
-Yok tamam
Gönül Dostları Gencebay dinlayanlarle dinlemeyenler arasında ki seviye farkını hepiniz bilirsiniz... :)
K.TARIK
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti hayat kavgası 06 Eyl 2008, 01:09

K.TARIK yazdı:Tarık senin gibi biri nasıl gencebay dinler;
-ne dinlemeliydim.
-bilmem ama gencebay dinleyen bir tipe benzemiyorsun,
-niye üzerimde etiket mi var
-nasıl yani
-Gencebay dinlemez diye bir etiket mi var diyorum,
-Sen ne diniliyorsun?
-mor ve ötesi,tarkan,musti hı sonra con lenın,cameron diaz , lep zeppelin
-gerçekten
-evet
-peki lep zeppelin in gencebayın altyapılarını kullandığını biliyor musun?
-yok altyapı neki?
-Yok tamam
Gönül Dostları Gencebay dinlayanlarle dinlemeyenler arasında ki seviye farkını hepiniz bilirsiniz... :)

Gerçekten konunun özeti.Anlayanlara.Eline sağlık gönül dostu.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti yavuzdiyebiri 09 Eyl 2008, 21:32

Sayın K.TARIK: "peki lep zeppelin in gencebayın altyapılarını kullandığını biliyor musun?" cümlesi birçok şeyi açıklıyor.Müziğin dili evrenseldir.Tabii ki evrensel müzik yapılırsa.Gencebay da ısrarla sentezden bahsediyor.Yani müziğini geniş kitleler için yapıyor.Fakat bizim milletimiz Gencebay'ı rakı sofrasında andığı için (Bana gücenmesinler lütfen) herkes Gencebay'ı sarhoşları eğlendiren adam gözüyle görüyor.Bize göre hiç bir anlamı olmayan resimler var (Resim de denilmez tuhaf şekiller) Bu resimlere sanat seviciler sayfalar dolusu medhiyeler düzüyorlar yorumlar yapıyorlar, fakat Gencebay müziği gibi komplex ve etkileyici ve iz bırakıcı müziklere tuh kaka diyorlar.ZAVALLI KULAK YOKSUNLARI
yavuzdiyebiri
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ako 17 Eyl 2008, 03:04

Sevgili arkadaşlar bu sayfaya kadar asıl konunun zaman zaman dışına çıktığını gördüm.Asıl olan konuya; bende geçmişte yaşadığım bu olaylardan rahatsız oluyordum ve sonuna kadar düşüncelerimi savunuyordum bu günümüzde haklı olduğumun sevincini yaşamakla birlikte yılmadan vermiş olduğum mücadelenin şimdi galibiyetini gururunu yaşıyorum.Çünkü geç te olsa büyük bir kesim ORHAN GENCEBAY'ı anladılar,anlıyorlar ve anlayacaklar.
ako
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti xakah 20 Eyl 2008, 01:10

vallahı arkadaşlar cogu söyledıgınıze katılıyorum ama benım en cok canımı sıkan orhan gencebay dınledıgımızde cok damar şarkıları var lafı oluyor.dıger sakrıcılara tabıkıde saygım sonsuz bır ferdı tayfura damar dıyebılırsınız bır muslum gursese damar dıyebılırsınız ama orhan gencebaya asla cunku orhan gencebayın sarkıları damar degıl ölume suruklemıyor eger o sarkılar duygulu bır sekılde dınlendıgı zaman nekadar hayat verdıgını herkes görur.
xakah
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti cemk1 26 Ekm 2008, 20:17

Orhan abi kişiliği ile zaten hemen herkesin sevdiği bir isim,zira onun gönül dostları zaten elit tabakadan oluşmuştur o bakımdan o büyük müzisyeni dinlemeyenlere aşılamak bizim görevimizdir...
cemk1
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Gönül Dostları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir