TANIŞALIM ( Bir birimizi Tanıyalım )

Gönül Dostluğu ile alakalı tüm mevzûlar bu başlıktadır...

Re: TANIŞALIM ( Bir birimizi Tanıyalım )

İleti hayat kavgası 26 Şub 2008, 19:22

Ben de yeni gelen arkadaşlara canı gönülden hoş geldiniz diyorum.Zamanla birbirimizi tanımak çok güzel olacak.
hayat kavgası
Usta Üye
Usta Üye

İleti nezihi kadak 26 Şub 2008, 19:28

oznur65 yazdı::) :) :) bende sizinle tanışmak istiyorum doğma büyüme istanbul kadıköylüyüm ev hanımıyım 16 senelik evliyim 2 çocuğum var biri mehmet diğeri merve mehmet üniversite okuycak merve 7.sınıf
öğrencisi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sizin aranıza katılmaktan büyük mutluluk tutuyorum

hoşgeldiniz öznur hanım.genç kardeşlerimle dinamizim ve teknik bulduğum bu sitede 68 kuşağı bizlerin çoğalması mutluluk verici. 1958 ist.beyoğlu doğumluyum.sağlıcakla kalın
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

İleti esra18 26 Şub 2008, 20:40

oznur65 yazdı::) :) :) bende sizinle tanışmak istiyorum doğma büyüme istanbul kadıköylüyüm ev hanımıyım 16 senelik evliyim 2 çocuğum var biri mehmet diğeri merve mehmet üniversite okuycak merve 7.sınıf
öğrencisi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sizin aranıza katılmaktan büyük mutluluk tutuyorum

Hos geldiniz oznur hanim. Sizin gibi degerli insanlari aramizda gormek cok guzel
ilkgoz agrim son askimsin....
Kullanıcı avatarı
esra18
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti birolozen67 26 Şub 2008, 21:15

Merhabalar.Ben Birol ÖZEN.Zonguldak'taTürkçe öğretmenliği yapıyorum.1978 Safranbolu doğumluyum.Gencebay'ın şarkı sözleriyle tavladığım bir eşim ve 15 aylık da bir oğlum var. :lol:
İlkokul yıllarından beri naçizane bağlama çalmaya çalışıyorum.
Bu siteyi hazırlayıp gönül dostlarını biraraya getirenlere çok teşekkür ediyorum.
birolozen67
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 26 Şub 2008, 21:18

birolozen67 yazdı:Merhabalar.Ben Birol ÖZEN.Zonguldak'taTürkçe öğretmenliği yapıyorum.1978 Safranbolu doğumluyum.Gencebay'ın şarkı sözleriyle tavladığım bir eşim ve 15 aylık da bir oğlum var. :lol:
İlkokul yıllarından beri naçizane bağlama çalmaya çalışıyorum.
Bu siteyi hazırlayıp gönül dostlarını biraraya getirenlere çok teşekkür ediyorum.

HOŞGELDİNİZ GÖNÜL DOSTU...
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti kendigibi 23 Mar 2008, 13:23

merhabalar ben özkan.kendimi bildim bileli orhan baba dinlerim. :D
Kullanıcı avatarı
kendigibi
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti muamma0941 25 Mar 2008, 11:11

selam arkadaşlar ben izmitten mehmet 94 yılından beri orhan abi hastasıyım tüm kasetleri var hatta bir kaç plağı vardı kayboldu :( 27 yasındayım kamuda çalışıyorum herkesten güzel paylaşımlara herkese mutlulukalr
muamma0941
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti yargısız infaz 30 Mar 2008, 15:31

selamlar galiba siteye en son katılanlardan biriyim,, ismim emre yurduseven trabzon doğumluyum yaşımda 21 anadolu üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim,şiir yazmayı da okumayı da seven BİR GARİP ORHAN hayranıyım, ömer abininde dediği gibi saltanatçı gencebaycıyım dedemden beri gelen gencebaycılık,, amcamdan daha çok aşılandı desem doğru olur,, 5-6 yaşlarımda orhan gencebaya başladı hayranlığım,, süpürgeyi elime alıp başlamışım mecazi anlamda çalmaya şarkıda yarım yamalak hor görme garibi,, orhan gencebay bir teselli ver filminde ud çalıyodu genişce entrümantal olduğu için süpürgeyi ona benzetip çalmışım mecazi anlamda şarkıda söylemişim,,

gencebay saltanatçılığımda amcamın yeri daha da başka bende bahsetmiştim gerçek bir gencebay hayranı her yönüyle bize kuzenimle babayı anlatırdı,ve amcam,, hangi müzik olursa olsun şarkıyı biliyo,,,bende inşallah o yolda ilerleyeceğim,,

orhan gencebay bende şarkılarda da çok büyük anlamı var,,sevip ayrılmalarda,hüzünde,neşede derman oldu orhan babamız sizler gibi bende de,,,orhan gencebayın bende ya evde yoksan ve sevecekmiş gibisin şarkısının yeri daha da başkadır,,
bu yolların sonu hasrete çıkar,,
Kullanıcı avatarı
yargısız infaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti idam_mahkumu 30 Mar 2008, 16:51

yargısız infaz yazdı:selamlar galiba siteye en son katılanlardan biriyim,, ismim emre yurduseven trabzon doğumluyum yaşımda 21 anadolu üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim,şiir yazmayı da okumayı da seven BİR GARİP ORHAN hayranıyım, ömer abininde dediği gibi saltanatçı gencebaycıyım dedemden beri gelen gencebaycılık,, amcamdan daha çok aşılandı desem doğru olur,, 5-6 yaşlarımda orhan gencebaya başladı hayranlığım,, süpürgeyi elime alıp başlamışım mecazi anlamda çalmaya şarkıda yarım yamalak hor görme garibi,, orhan gencebay bir teselli ver filminde ud çalıyodu genişce entrümantal olduğu için süpürgeyi ona benzetip çalmışım mecazi anlamda şarkıda söylemişim,,

gencebay saltanatçılığımda amcamın yeri daha da başka bende bahsetmiştim gerçek bir gencebay hayranı her yönüyle bize kuzenimle babayı anlatırdı,ve amcam,, hangi müzik olursa olsun şarkıyı biliyo,,,bende inşallah o yolda ilerleyeceğim,,

orhan gencebay bende şarkılarda da çok büyük anlamı var,,sevip ayrılmalarda,hüzünde,neşede derman oldu orhan babamız sizler gibi bende de,,,orhan gencebayın bende ya evde yoksan ve sevecekmiş gibisin şarkısının yeri daha da başkadır,,

Aramıza hoş geldin kardeş, Berhüdar ol.
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti g-n-c-b-y_cı 31 Mar 2008, 21:13

selam gönül dostları

ben mehmet ankara dan yasım 21 Allah ın ıznıyle mayıs 21 de askere gıdecem burda aklım gercekten cok kalacak ılk once bu sıtede bızlere emegı gecen herkese cok tesekkur edıyım ve mınnettar oldugumu soyleyeyım ben de gencebay cılıgı taa dedemden almısım dedem orhan baba yı asırı derecede cok severmıs ogleden sonra dukkanını kapatıp ıcerde orhan baba nın plaklarını dınlermıs en sevdıgı sarkılarından bırı sı selma ımıs neyse dedem den babama ve amcalarıma da gecmıs gencebay hayranlıgı ve amcalarımdan da bana ılk ezberledıgım sarkısı orhan babanın aysen dır bastan sona solermısım o muhtesem sarkıyı henuz 5-6 yaslarındayken olene kadar da orhan baba yı dınleyecegım onnun eserlerı her dınleyıste ınsana ayrı bır ders verıor adeta her seferde ılk dınleyıs gıbı oluor baba nın eserlerı ve ben de Allah O gunlerı gosterırse cocuklarıma Orhan baba sevgısını asılayacagım ve su anda 7 yasında bır kardesım var onada asılıorum ve 2-3 tane sarkısını da cok sevıyor

herkese saygılar berhudar olun
g-n-c-b-y_cı
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖncekiSonraki

Gönül Dostları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir