oznur65 yazdı::)![]()
bende sizinle tanışmak istiyorum doğma büyüme istanbul kadıköylüyüm ev hanımıyım 16 senelik evliyim 2 çocuğum var biri mehmet diğeri merve mehmet üniversite okuycak merve 7.sınıf
öğrencisi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sizin aranıza katılmaktan büyük mutluluk tutuyorum

oznur65 yazdı::)![]()
bende sizinle tanışmak istiyorum doğma büyüme istanbul kadıköylüyüm ev hanımıyım 16 senelik evliyim 2 çocuğum var biri mehmet diğeri merve mehmet üniversite okuycak merve 7.sınıf
öğrencisi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sizin aranıza katılmaktan büyük mutluluk tutuyorum

birolozen67 yazdı:Merhabalar.Ben Birol ÖZEN.Zonguldak'taTürkçe öğretmenliği yapıyorum.1978 Safranbolu doğumluyum.Gencebay'ın şarkı sözleriyle tavladığım bir eşim ve 15 aylık da bir oğlum var.
İlkokul yıllarından beri naçizane bağlama çalmaya çalışıyorum.
Bu siteyi hazırlayıp gönül dostlarını biraraya getirenlere çok teşekkür ediyorum.

yargısız infaz yazdı:selamlar galiba siteye en son katılanlardan biriyim,, ismim emre yurduseven trabzon doğumluyum yaşımda 21 anadolu üniversitesi 1. sınıf öğrencisiyim,şiir yazmayı da okumayı da seven BİR GARİP ORHAN hayranıyım, ömer abininde dediği gibi saltanatçı gencebaycıyım dedemden beri gelen gencebaycılık,, amcamdan daha çok aşılandı desem doğru olur,, 5-6 yaşlarımda orhan gencebaya başladı hayranlığım,, süpürgeyi elime alıp başlamışım mecazi anlamda çalmaya şarkıda yarım yamalak hor görme garibi,, orhan gencebay bir teselli ver filminde ud çalıyodu genişce entrümantal olduğu için süpürgeyi ona benzetip çalmışım mecazi anlamda şarkıda söylemişim,,
gencebay saltanatçılığımda amcamın yeri daha da başka bende bahsetmiştim gerçek bir gencebay hayranı her yönüyle bize kuzenimle babayı anlatırdı,ve amcam,, hangi müzik olursa olsun şarkıyı biliyo,,,bende inşallah o yolda ilerleyeceğim,,
orhan gencebay bende şarkılarda da çok büyük anlamı var,,sevip ayrılmalarda,hüzünde,neşede derman oldu orhan babamız sizler gibi bende de,,,orhan gencebayın bende ya evde yoksan ve sevecekmiş gibisin şarkısının yeri daha da başkadır,,

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir