Selamın Aleyküm Ben Serkan

Gönül Dostluğu ile alâkalı tüm mevzular, tanışma faslı, sohbetler, anılar...

Re: Selamın Aleyküm Ben Serkan

Yeni mesajgönderen m.özer tarih 09 Haz 2010, 09:22

Arkadaşımız kendi hür iradesiyle bu siteye üye olmak istemiş,site yöneticileride uygun görmüş ve üyelik işlemi tamamlanmış.Bırakalım arkadaşımızı bizler yine özgürce.Sitenin kendisine uygun olup olmadığına o karar versin.Araştırsın,forumda ki tartışmaları okusun,kendi yorumlarını kendisi yapsın.Belki burayı beğenecek,belki beğenmeyecek;bunun somut yönlendirmesi bize düşmez.Bizlerin yönlendirmesi bilgi ile olur.Bizler soru sorulduğunda bilgi veririz,daha doğrusu bilgiler sitenin bünyesinde zaten mevcuttur.

Çok klasik bir öğreti vardır.Bu öğretiyi bir çok insan hayatında denemiştir:

"Birini seviyorsanız bırakın gitsin;geriye dönerse sizindir,geriye dönmezse zaten sizin hiç olmamıştır"

Yorgancı(Serkan) arkadaş, hoş geldin..Eminim yüreğinde güzelliklerle ve bize katacağın bilgilerle buradasın.Ve eminim ki sen geldiğin için haklısın..
Kullanıcı avatarı
m.özer
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 213
Teşekkür aldi: 330
Uyarılar: (0%)
Level: 18
HP: 28 / 711
28 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339
EXP: 400 / 417
400 / 417

m.özer isimli üyemize teşekkür edenler :
Yorgancı

Yeni mesajgönderen Yorgancı tarih 09 Haz 2010, 12:03

Hepinize Çok Teşekkür ederim Sıcak Karşılamanızdan Dolayı Çok Sağolun Sevgili Gönül Dostları Gerçekten Orhanabi.net Gencebaylıcığı En Çok Güzel Kavramış Bir Site Burada Elimden Geldigince aktif olmaya Çalışacagım Sizin Gibi Gönül Dostlarının Olduğu Bir Sitede Bulunmak Benim için Büyük Bir Şeref..
Bu kullanıcı Forum Kuralları madde-3 ve madde-6 gereğince siteden atılmıştır. -yönetim-
Kullanıcı avatarı
Yorgancı
Atılmış Üye
Atılmış Üye
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 5
Teşekkür aldi: 0
Level: 2
HP: 0 / 30
0 / 30
MP: 14 / 14
14 / 14
EXP: 11 / 18
11 / 18

Yeni mesajgönderen esir-i_derd tarih 09 Haz 2010, 19:28

Sefa geldin.Bu sitede Gencebay'ın yaptığı çalışmalardan tut, Türk müziği eskiden nasıl icra edilirmiş,neler gelişmiş,neler gelişememiş,Gencebay'ın yaptığı sentezlerin ayrıntılı bilgileri,kullandığı enstrumanların bilgileri vs. kısacası müzik adına herşeyi bulabilirsin.Onun dışında saygı ve hoşgörü sınırları hiç bir zaman aşılmadı ben üye olduğumdan beri.Keyifle bilgi alışverişinde bulunabileceğin bir site...Tekrar hoşgeldin,berhudar ol
Benim tek hîç kim zâr ü perişan olmasın yâ Rab,
Esîr-i Derd-i aşk u dâğ-ı hicrân olmasın ya Rab..
Kullanıcı avatarı
esir-i_derd
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 165
Teşekkür aldi: 122
Level: 18
HP: 35 / 711
35 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339