Merhaba sevgili gönül dostları, ben Yusuf , 03.08.1990 Yozgat doğumluyum,Kayseri Erciyes Üniversitesinde İşletme 2.sınıfta okuyorum... Gencebaycılıkla 1,5 sene önce Leyla ve Mecnun(1983) albümünü dinleyerek tanıştım.1.5 senedir Gencebay müziğine aşığım, bu 1.5 yıl boyunca Gencebayın sanatını anlamak için epey yol katettiğime inanıyorum, Gencebaycılığa olan ilgimi bu harikulade siteyi bularak dahada geliştirdim, gerçekten sizin gibi gönül dostlarının gencebay müzikleri hakkındaki araştırmalarınızın,güzel yorumlarınızın bana çok faydası oldu... Örneğin Film müzikleri , piyasada olmayan eserler yönünden büyük bi arşive sahip olduğunuz için sizi kutluyorum..Gencebaycılık senin hayatında neyi değiştirdi diye sorarsanız , Gencebay müziğinin hayatımda dönüm noktası olduğunu söyleyebilirim, çoğu şarkısı kişiliğeme karakterime olumlu gelişmeler getirdi, bana iyilik aşıladı...Gencebay felsefesi üzerine yaşamayı öğrendim... Ve bundanda büyük gurur duyuyorum...Gencebay dinlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum...Bu 1.5 yıl içerisinde Arkadaşlarıma çevreme Orhan Gencebayı anlatmaya başladım ve onlara gencebay müziğini sevdirdim..Gerçekten üstüne basa basa söylüyorum Gencebaycı olmaktan, onun felsefesini hayatıma yansıtmaktan , onun müziğini anlamaktan SONSUZ gurur duyuyorum... bu arada film Müzikleri 2 albümünün çıkmasınıda çok istiyorum

(0%)

News