Bi arkadaşım sormuştu ne tür müzik dinlersi diye bende gencebay müzik dedim hemen dedi ha arabesk ona 1 saat orhan gencebayın arabeskçi olmadığını anlatmıştım şimdi oda bir gencebaycı
berhudar olun.

(0%)etrüskler64 yazdı:Bi arkadaşım sormuştu ne tür müzik dinlersi diye bende gencebay müzik dedim hemen dedi ha arabesk ona 1 saat orhan gencebayın arabeskçi olmadığını anlatmıştım şimdi oda bir gencebaycı...
berhudar olun.

(0%)
(0%)m.özer yazdı:Ne tür müzik dinliyorsun sorusu ile beraber aklıma çok severek dinlediğim halk müziği üstadımız Talip Özkan geldi.Kendisi Fransa'da yaşıyordu.Özellikle bozlak ve Ege türküleri konusunda büyük bir bağlama ve divan sazı üstadı idi.Son yıllarda düzenlenmiş bir konserinde(Fransa) çekilmiş ve tambur ile yaptığı kayıtlar bizim topraklarımızın müziği adına tepe noktalarından bir tanesiydi.Kendisini geçtiğimiz günlerde kaybettik(72 Yaşında).Bu ölüm beni son günlerde çok etkileyen olaylardan bir tanesidir.Onun taksimlerini dinledikçe içimin cız ettiğini hissediyorum.Ruhu şad ,toprağı bol olsun.Sazının bam telini yüreğimde hep hissedeceğim..
(0%)
(0%)
(0%)esir-i_derd yazdı:Bana ne tür müzik dinliyorsun sorusunu sorudkları zaman;Tüm müzik türlerini dinlerim ama tek kişiden...Gencebay

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir