Gönül Mecmuası - Haftalık Gencebay ve Gönül Dostu Dergisi
//Sayı - 1// 03 - Ocak - 2008 Perşembe // 15 Kuruş // OrhanAbi.NET Kültür Yayınları
Tür: Röportaj || Röportaj no: R-0002
Konuğumuz, Orhan GENCEBAY
Orhan abi ile bu OrhanAbi.Net ve üyeleri adına yaptığım ikinci özel görüşme oldu, kendisi tarafından aldığım pozitif enerji ile bu sohbetlerimiz zamanla dahada büyüyecek ve ilerleyecek gibi görünüyor.
Hiç zaman kaybetmeden olayı iyice açıklayayayım.
İdam Mahkumu: Orhan Abi, selâm ben Ömer Faruk.
Orhan GENCEBAY: .... Tanıyamadım?
İdam Mahkumu: Ben İdam Mahkumu abi
Orhan GENCEBAY: Aa, evet tanıdım şimdi:)
İdam Mahkumu: Nasılsınız iyi misiniz abi?
Orhan GENCEBAY: Hamd olsun, çok şükür.
İdam Mahkumu: Allah iyilik versin Orhan abi.
Orhan GENCEBAY: Cümlemize Ömer'im. Antep'de havalar nasıl?
İdam Mahkumu: Abi kuru soğuk var, kar felân yağdığı yok. Üşüyoruz. Sizler nasılsınız?
Orhan GENCEBAY: Oldukça yoğunum Ömer'im
İdam Mahkumu: Anlıyorum abi. Vaktiniz varsa size sunmam gereken bir kaç nokta var...
Orhan GENCEBAY: Tabii, dinliyorum.
İdam Mahkumu: Abi, bu popstar daha ne kadar sürecek?
Orhan GENCEBAY: Yıl sonuna kadar devam edecek, anlaşma ve sözleşme böyle...
İdam Mahkumu: Bu popstar konusunu daha önceki konuşmamızda ele almıştık, ben projelerden sormak istiyorum. Projeler ne aşamadalar abi? Film müziklerini, enstrümantal albümü, bağlama konçertosu?
Maxi Singıl Geliyor
Orhan GENCEBAY: Kitap bitmek üzere, diğer projeler içinde boş durmuyorum hazırlıkları devam ediyor çoğunun.
İdam Mahkumu: Meselâ karşımıza çıkacak ilk proje nedir abi?
Orhan GENCEBAY: Bir albüm hazırlığındayım. 1-2 ay içerisinde sevenlerime sunacağım.
İdam Mahkumu: Çok güzel abi, neler olacak bu albümde?
Orhan GENCEBAY: 7-8 şarkılık özel bir albüm olacak. Maxi singıl. Güzel eserlerime yer verdim.
İdam Mahkumu: Biraz daha açar mısınız Orhan Abi?
Bağlamacılara Ter Döktüreceğim.
Orhan GENCEBAY: Albümde çok özel bir enstrümantal eserim olacak. Hazıklıkları bitmek üzere. Özellikle bağlamacılar ter dökecekler, çok zorlanacaklar.
İdam Mahkumu: Abi bir Gencebay web sitesi yöneticisi olarak zihnimde bir takım projeler var. Bunlardan birisi E-Kitap. Çalışmaları bitti bitecek, bir kopyesinide size sunmak istiyorum.
Orhan GENCEBAY: Nasıl bir kitap?
İdam Mahkumu: Tamamen kendi gayret ve çabalarımız ile sizin müziğizi ve felsefenizi bir elektronik kitap halinde sunma çabasındayız.
Orhan GENCEBAY: Bitince mutlaka banada gönder, değerlendirmek isterim.
İdam Mahkumu: Evet abi, muhakkak göndereceğim. 6 Ocak'da Gaziantep'e geleceğinizi duydum, doğrumu abi?
Orhan GENCEBAY: Popstar seçmeleri için gelinecek. Ama ben gelemiyorum bir takım işlerimden dolayı.
İdam Mahkumu: Çok üzüldüm abi, ben sizi Antep'e gelirseniz yüz yüze sohbet etme imkanı bulurum diye sevinmiştim.
Orhan GENCEBAY: Antep'i çok seviyorum, orada değerli insanlar var kısmet ise geleceğim bir gün.
İdam Mahkumu: İnşallah Orhan abi muhakkak beklerim. Siz gelmezseniz ben geleceğim İstanbul'a.
Orhan GENCEBAY: Beklerim, İstanbul'a yolun düşerse mutlaka uğra. Yüz yüzede görüşürüz inşallah.
İdam Mahkumu: Ben artık kapatayım Orhhan abicim. Zamanınızı aldım, ellerinizden öpüyorum. Kitabımızın bitmesine yakın sizi tekrar arayacağım değerlendirmeleriniz için.
Orhan GENCEBAY: Pekâlâ Ömer'im. Kitabını bekliyorum. Tüm Orhanabi.Net Müdavimlerinize selâm ve sevgilerimi gönderiyorum, sevgiyle kucaklıyorum.
İdam Mahkumu: Onlarında size selâmları var Orhan Abi... Tekrar ellerinizden öpüyoru hürmetler ederim.
Orhan GENCEBAY: Berhüdar Ol Ömer'im......
-SON-

(0%)

News