BABA'MIZADA ^^0(SIFIR)^^YAĞ

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

BABA'MIZADA ^^0(SIFIR)^^YAĞ

İleti AŞK_MEZARI 19 Haz 2008, 19:26

İZLEDİMİZ ÜZERE YAPTII AÇIKLAMAYA GÖRE BABA'MIZIN KİLOSU VE VÜCUDUNDAKİ YAĞ ORANI :geek:
KİLO=94.3
VÜCUDTAKİ YAĞ ORANI=0
HER YERİ KASMIŞ BABAMIZIN :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

Re: BABA'MIZADA ^^0(SIFIR)^^YAĞ

İleti topraktanbircan 19 Haz 2008, 22:27

İnanma :) :)

Belki 30 sene önce öyleydi ama şimdi öyle değil :lol: :lol:
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti adalı 20 Haz 2008, 11:35

yani koskoca gencebay yalanmı söyledi 70 milyon önünde ...........topraktan can........... buna ihtiyacımı vardı.............
adalı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti AŞK_MEZARI 20 Haz 2008, 13:32

adalı yazdı:yani koskoca gencebay yalanmı söyledi 70 milyon önünde ...........topraktan can........... buna ihtiyacımı vardı.............

:) DORUDUR YA BÖLE Bİ YALANA İHTİYACI YOKTU BENCEDE :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti topraktanbircan 21 Haz 2008, 07:00

Ben doktorum.Normal bir erkekte (şişman olmayan) bile vücut yağ oranı %12-15 civarındadır.Minimum oran, ise %2-4'tür.Yani zayıflıktan kemikleri sayılan bir erkeğin bile vücudunda en az bu kadar yağ oranı vardır.Sonuçta İskelet dahi olsa vücuttaki yağ oranı sıfır olamaz.Kaldı ki Gencebayda hiç olamaz.Tabiki yalan söylemiştir demiyorum ama espri yapmış olabilir.Görünen köy kılavuz istemez.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti adalı 21 Haz 2008, 12:41

topraktan can bende zaten senin söylediklerini açıkladıklarını bildiğim için yalan söylemez diyorum herhalde her canlının vucudunda yağ bulunacak o yaşam için gerekli ancak body le uğraşan insanlar için senin bahsettiğin bu oranlar çok farklıdır mutlaka gencebay bu anlamda söyledi fantezi olsun yada espri anlamında değil di o söylemi................gerçekliği vardır mutlaka
adalı
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti GözümSende 27 Haz 2008, 19:58

en ciddi olimpiyat sporcularında bile oran yüzde sekizin altına düşmez. altı tehlikedir. fakat zamanında orhan gencebay'ın vücut çalışmasına rağmen kollarının inceleği dikkatimi çekmişti bilgileri ışığında bu gösterir ki vakt-i zamanında Gencebay sporla ilgilenirken, sıkı bir vücyda sahipmiş.
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 27 Haz 2008, 22:35

ESKİSİ GİBİ OLMASA DA MÜKEMMEL GÖRÜNÜYOR ;)
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti martt 30 Haz 2008, 18:05

topraktanbircan yazdı:Ben doktorum.Normal bir erkekte (şişman olmayan) bile vücut yağ oranı %12-15 civarındadır.Minimum oran, ise %2-4'tür.Yani zayıflıktan kemikleri sayılan bir erkeğin bile vücudunda en az bu kadar yağ oranı vardır.Sonuçta İskelet dahi olsa vücuttaki yağ oranı sıfır olamaz.Kaldı ki Gencebayda hiç olamaz.Tabiki yalan söylemiştir demiyorum ama espri yapmış olabilir.Görünen köy kılavuz istemez.

doğru söze ne hacet

yıllarca yapmış olduğum spora dayanarak söylüyorum imkansız(0 yağ oranı)
dünya kas şampiyonalarında bile şampiyonların yağ oranı 0 değildir %2-4 araında değişir
martt

İleti GözümSende 02 Tem 2008, 12:50

konuyla ilgili bir link vereyim size gerçi tam alakalı değil ama :D
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/t-rk ... t6191.html

özellikle birinci ve dördüncü sayfalarda gencebay'ın bahsi geçiyor...
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

Sonraki

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 1 misafir