Bu ne aymazlıktır...

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Bu ne aymazlıktır...

İleti sarhoşun biri 16 Oca 2008, 11:56

Bu ne aymazlıktır, bu ne vicdansızlıktır?....
Diğer kişilerle dalga geçilmesini anlarız bir nebze ama.......
İş Gencebay'a gelip çatınca.....Dur demekte bizlere düşer sanırım.
Okumak belliki bazı kişileri adam etmiyor,maalesef eşş...lik baki kalıyor kimilerinde.
Bir grup üni.öğrencisi bir araya gelmişler,sözde bir video hazırlamışlar.Dalga geçtikleri diğer kişiler beni ilgilendirmez.
Fakat, video da Gencebay'a karşı o kadar büyük bir terbiyesizlik var ki,daha doğrusu terbiyesizlikler varki,İzlerken kanım dondu.Gencebay'a çok ağır hakaretler içeren bir video.Sözde dalga geçmişler,kendi çaplarında eğlenmişler.
Arkadaşlar,ben youtube'de video şikayet etmeyi bilmiyorum.Duyduğuma göre şikayet fazla olduğu taktirde youtube o videonun linkini siliyormuş.Bilen arkadaşlar varsa lütfen şu saçma sapan videoyu şikayet etsinler.
Duyarlılığınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=cnNwBaFC0x4&e
sarhoşun biri
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Bu ne aymazlıktır...

İleti idam_mahkumu 16 Oca 2008, 12:12

Vay şerefsizler vay. İnsan mı bunlar ya? alay ettikleri dalga geçtikleri şeye bak. Abi şunlara bi öğretemedik arabesk konusuya. Gencebay'ı nasıl olurda Emrah, ajdar bilmem kimle anarsın.

Hepsi de üniversite öğrencisiymiş.. Yerin dibine batsın, bunu öğretiyorlar üniversitelerde. Bizde okuduk, ama biz böyle kimseyle alay etmedik, dalga geçmedik.

Ah Orhan baba ah... sana gelen çatıyor giden çatıyor.. Bizim ingilterede londra senfoni orkestrasında görmek istediğimiz o yüc şahsiyeti, bir grup üniversite gerizekalısı alay konusu ediyor..

Sizler daha patatesken, Gencebay Almanyada Senfoni orkestrasına eser yorumlatıyordu be!

Videoyu kınamak için, videonun altından, Flag a basın. Sonra "infringes my rights" ordan ise ;"invades my privacy" i seçin... sonra Flag this video ya basın..
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti topraktanbircan 16 Oca 2008, 12:32

bu videoda bir saygısızlık ya da hakaret yok,sadece kendi çaplarında espri yaptıklarını zannetmişler.ama becerememişler o ayrı konu.birkaç zibidinin yaptığı saçmalıktan öte bişey değil bence.buna saygısızlık diyorsanız CNN TÜRK'ün internet sitesinden nassı yani programının geçen haftaki arabesk tartışması bölümünü izleyin,bakalım ona ne diyeceksiniz?
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti gencebaydostu 16 Oca 2008, 13:29

arkadaşlar videoyu ben de izledim.gerçekten de çok büyük bir terbiyesizlik yapmışlar orhan abimize.bu saygısızlık bize de yapıldı.bu arada videoyu kaldırtmanın nasıl olacağını biliyorum.videonun altında flag yazan bir yer var.orayı tıklıyorsunuz.orada select a reazon seçeneği çıkıyor.orayı tıklamayın çünkü kursör oraya gelince seçenekler kendiliğinden açılıyor.oradan hateful or abusive content seçeneğini seçiyorsunuz.ondan sonra o seçenekteki promotes hatred or violence seçeneğini işaretliyorsunuz.sonra yine bir çok seçenek çıkıyor. onlardan birini tıklıyorsunuz.ondan sonra flag this video yazısına tıklıyorsumuz.
gencebaydostu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti AŞK_MEZARI 17 Oca 2008, 00:37

YA ABİ BEN ÜYE DEİLİM YOUTUBEYE ÜYE OLANLAR GİRİŞ YAPIP YORUM YAPSINLAR YAA.BU NE REZALETTİR ALALALA.
LÜTFEN ÜYE OLANLAR BU TERBİYESİZLİYİ O ŞEREFSİZLERİN YANINA BRAKMASINLAR.
^^GENCEBAY YALNIZ DEĞİL^^
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti gokhanmutluer 25 Şub 2008, 11:28

bencede büyük terbiyesizlik ve sorumsuzluk lütfen böle şelylere pabuç bırakmayalım
Kullanıcı avatarı
gokhanmutluer
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti yargısız infaz 30 Mar 2008, 10:55

gönül dostları youtube de gösterilen videonun altında (flag) butonu var,,, o butonu işaretleyenlerin sayısı fazla olunca o video kaldırılıyor,,(ama sayı kaçtır bilmiyorum gösterimden kaldırmak için) gönül dostlarım ben bazı arkadaşlarımla bi videoyu gösterimden kaldırttık,, iki tane genç kız orhan babanın batsın bu dünya müziğinde tabiri caizse kendilerini aşan hareketlerde bulundular,, bizde sürekli o frag butonuna bastık ve gösterimden kaldırdılar,, berhudar olun
bu yolların sonu hasrete çıkar,,
Kullanıcı avatarı
yargısız infaz
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 30 Mar 2008, 14:00

BU KADAR BÜYÜK BİR TERBİYESİZLİK OLMAZ...YAZIKLAR OLSUN EVET...BAŞKA BİŞEY Mİ BULAMAMIŞLAR...ÇOK KIZDIM... :evil: :evil: :evil: O KADAR ÜNLÜ İSİM VARKEN ÜSTAD MI KALMIŞ...ÇOK İSTİYOLARSA İNSAN DEĞİŞMEYİ BÜLENT ERSOYU KOYSALARMIŞ..UYARDI...YAZIK YAA :evil: :evil:
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir