Hakan Sarıca ile görüştüm...

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Re: Hakan Sarıca ile görüştüm...

İleti AŞK_MEZARI 29 Nis 2008, 01:45

1-BİZ GENCEBAY'DAN SIK SIK EN AZINDAN YILDA 1 KEZ ALBÜM BEKLERKEN,YENİ ALBÜM NİE HALA PİYASADA YOK ?
2-KİTAP NE AŞAMADA ?
3-ZAMANI GERİ ALSAK YİNE POPSTARA KATILIRMIYDI ?
4-YAPACAK ÇOK ŞEY VAR DİYOR,ÇOK PROJELER SAYIYOR AMA HEPSİ GECİKMELİ OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR,PROJELERE HIZ VEREMEZ Mİ ?
5-İNTERNET SİTEMİZİ BİLİYORMU(BİLİYORSA HAKKIMIZDA NE DÜŞÜNÜYOR),İNTERNETLE İLGİLENİYOR MU ?
6-SÜREKLİ KENDİ SESLENDİRDİİM 400'E YAKIN BESTEM VAR DİO.BİZİM BİLMEDİKLERİMİZMİ VAR ACABA ?
7-FLİM MÜZİKLERİNİN DEVAMI,ENSTÜRMANTAL,SENFONİK...ALBÜMLER NE ZAMAN ÇIKICAK ?
8-EN ÇOK BEYENDİĞİ SANATCI KİM ?
:geek: GİBİ SORULAR OLABİLİR YA DAHA ÇOK SORCAK SORU VARDA KLA GELMİYOR ŞU ANDA HERKESİN BEYNİ PROJELERE YÖNLENMİŞ DURUMDA SORCAK SORU ÇIKMİO :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye

İleti GözümSende 29 Nis 2008, 10:30

Orhan Gencebay'ın yanında ona yol gösterecek kişinin bu siteden biri olması ihtimalinde neyin nasıl değişebileceğini düşünmüş mü hiç?
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Usta Üye
Usta Üye

İleti asakallı 30 Nis 2008, 08:26

Yine sitemiz adına gurur verici bir durum ama sorularımıza karşılık alabileceğimiz cevapları biz zaten biliyoruz
En az bir 30 senedir aynı şeyleri duyuyoruz

isocity yazdı:Siz soruları derleyip toplayın ben hepsine tek tek cevap yazayım arkadaslar.. Genel olarak; çalışıyoruz, hazırlık aşamasında, böyle bir düşüncemiz var, notları hazır, bizde rahatsısız, eniyisi olsun diye ugrasıyoruz, şimdilik ara verdik ama sonra tekrar ele alacagız vs vs..... Bu cevapları almıstık daha once Hakan beyden de Altan beyden de. Orhan babayla bunları konusma sansımız henuz olmadı ama konusanlar cok oldu. zaten onu da medyada takip ediyoruz. Cevaplar onda da fix.. :idea:
[/quote]

İsmail arkadaşımız daha soruları sormadan alabileceğimiz cevapları vermiş :D
ama yine de yetkili birisinden bir şeyler öğrenmek güzel olur umut fakirin ekmeği derler bizde bir umutla bekleyelim cevapları görelim belki dişe dokunur hazırlanmış olan bir şeyler vardır.
hayırlısı bakalım
Kullanıcı avatarı
asakallı
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Murat Yaşar 30 Nis 2008, 17:14

Murat Yaşar yazdı:Valla başarın da dediği gibi....Artık çok fazla beklentimizde kalmadı..Başarın sordukları sorulara tam bir cevap bile yeterlidir.
Ama tabi herzamanki gibi geçiçtirilmemeli..Yoksa başarın sorduğu soruların cevabını son albüm çıkış tarihi hariç üç aşağı beş yukarı hepimiz gencebayın ağzı gibi aynı cevabı verebiliriz..Bizlere somut bilgiler,deliller lazım...
Mesela eğer senfoninin madem tüm hazırlıkları tamam ,neden hala bekleniyor...Daha doğrusu projeler neden bu kadar gecikiyor..Ömer bizlerin ızdırabı belli...Beklentilerimizde belli...Aslında sorularda belli....Malesef ki malesef verilen cevaplarda belli...Ben artık kendi adıma NEDEN ler üzerine yoğunlaşıyorum...
PROJELER NEDEN BU KADAR GECİKTİ...ÖNGÖRDÜĞÜ SEBEBLER ,BEKLENTİLER NE..BUNUN STRATEJİK ÖNEMİ BİZLERİN BİLMEDİĞİ YADA SÖYLEMEDİĞİ,SÖYLEYEMEDİĞİ GEREKÇELER NE...İNSAN 30 SENE AYNI SÖZÜ VERİR Mİ..?

GİBİ GİBİ SORULAR UZAR GİDER...AYNI CEVABI ALACAK OLDUKTAN SONRA SORULARIN Bİ ANLAMIDA KALMIYOR..KALDI Kİ H.SARICA BUNLARIN CEVABINI VERECEK KİŞİDE DEĞİL.BELKİ SON ALBÜM HAKKINDA BAZI MERAKLARIMIZI GİDEREBİLİR.
SADECE O KADAR...AMA MADEM Kİ BİR RÖPORTAJ SÖZÜ ALDIN SORULAR MALUM....SEN NE SORACAĞINI ZATEN BİLİYORSUN..
TERECİYE TERE Mİ SATALIM... :) :)
SAYGI VE SEVGİLERİMLE...

Aynı konulara dikkat çekmek istemiştim ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti idam_mahkumu 05 May 2008, 17:58

Hakan Sarıca'ya röportaj sorularını derleyip, gönderdim. Cevaplandıracak ve sitemizde yayınlayacağız. Röportaj sorularını genel olarak siteden derledim, yani bu başlığında etkisi oldu tabi. Murat abininde dediği gibi sorulacak sorular belli tabi. Umarım İsmai abinin dediği gibi, cevaplarda belli olmaz.. :)

Hakan bey öncelikle bizi kırmayıp röportaj teklimizi kabul ettiğiniz çok teşekkür ederiz. Size sormak istediğimiz soruların yanında Gencebay ile alakalı bazı sorularımızda olacak. Bunlara cevap verebilirseniz, çok seviniriz. Şimdiden kaybedeceğiniz zaman için teşekkür ederiz.

Hakan bey biraz kendinizden bahseder misiniz, günlük yaşantınız nasıl geçer?

Ne tür müzik dinlersiniz ve beğendiğiniz isimleri sayar

Hobileriniz nelerdir, müzik dışında ne tür uğraşlarınız vardır?

Hakan bey, Web sitemizi takip ediyor musunuz? Ediyorsanız neden varlığınız ile bizi onurlandırmıyorsunuz? Meselâ birkaç kelâm yazıp gönül dostlarına selam gönderebilirsiniz. Ayrıca Orhanabi.net hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi belirt misiniz? Düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Nokta isimli eseriniz beğeni kazanmıştı. Albüm ve çalışmalarınızın devamı gelecek mi?

Neden bir dizi projesinde yer almıyorsunuz?

Müziğe nasıl başladınız?

Gencebay ile nasıl tanıştınız?

Gencebay ile beraber çalışıyorsunuz, O’nunla olmak nasıl bir duygu?

Gencebay ile beraber çalışırken yaşadığınız ilginç bir anıdan bahseder misiniz?

Gönül dostlarına, hayat, iş, evlilik gibi konularda ne tür tavsiyelerde bulunmak istersiniz?

Orhan GENCEBAY İle İlgili Sorularımız…

Yeni albüm ne zaman çıkacak ve bu albümden sonra yapmayı düşündüğü projeler hangileri? Gencebay senfonik şiiri,bağlama konçertosu projeleri ne safhada? Bu projeler sadece sözde mi kaldı yoksa üzerinde ciddi şekilde çalışılıyor mu?

Kendinden artık kaset değil de, herkesin ayakta alkışlarken gözlerinin yaşardığı orkestralar, senfoniler vs. gibi çalışmalar beklenildiğinden haberdar mı ?

Gencebay kendi birikimlerini kendi içinde bir sır gibi saklayacak mı ?

Yoksa, herkesten habersiz yetiştirdiği, profesyonel, müziği akademik ve faal çalışmalarla daha ilerilere taşıyabilecek yetenekler var mı ?

Gencebay çok önceleri neredeyse yılda iki albüm ile sevenlerinin karşısına çıkarken, neden son 10 yıldır 2-3 yılda bir albüm yapıyor.

Bir kitap yazdığını, 1988 yılında bir gazeteye verdiği demeçte söylüyor. Yıl 2008 aradan 20 yıl geçmiş. kitap hala bitmedi mi?

Projelerden yıllardır söz ediyor. Yalnız henüz somut birşey yok. Zaman aleyhimize işlemiyor mu? Senfonik albüm, bağlama konçertosu gibi çalışmalar için kesin birşey söylemek mümkün değilse, neden her defasında yapacağız sözünü veriyor.

Web sitemizden ( http://www.orhanabi.net ) hebardar mı, takip ediyor mu? Ziyaret edip gönül dostlarına selâm verecek kadar zamanı yok mu?

Sanat yaşamı boyunca ortalama 300 eser okudu Gencebay. Oysa ben 400 eserimi kendi sesim ile seslendirdim diyor, bu eserler bilmediğimiz eserler mi?

---------------- Saygılar, http://www.orhanabi.net --------------------
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

İleti Murat Yaşar 05 May 2008, 18:13

Hakan sarıca bu soruların bütününün altından kalkamaz sevgili kardeşim... ;) ;)
Genel olarak sorular tam isabet...herzaman ki cevapları almassak tabii..Kaldı ki birçoğuna gencebayı cevap vermesi gerekiyor...Hakan bey gencebayla olan soruların çoğunu es geçecek doğal olarak...Fakat gidipte bu soruları gencebaya sorarsa ki çok zor bir olay o zaman işin rengi değişir...
Haydi hayırlısı kardeşim....İnşallah emeğin zayi olmaz...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti aydın 05 May 2008, 18:20

Ömer kardeş hazırladığın sorular gayet güzel umarım hepsine doyurucu cevaplar alabiliriz.Es geçilmeden ve net cevaplar verilerek bizlere geri döner umarım bu soruların yanıtları
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti kalpsiz 05 May 2008, 19:04

Kendinle ilgili soruları cevaplayabilir ama Orhan gencebayla ilgili sanırım bir çok soruya cevap vermez. Kaldı ki birçoğuna Gencebayı cevap vermesi gerekiyor

yinede sorulara cevap vermesi umuduysa bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
kalpsiz
Usta Üye
Usta Üye

İleti AŞK_MEZARI 05 May 2008, 19:54

İNŞALLAH AÇIK VE NET CVP LAR ALIRIZ YAA :ugeek:
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
AŞK_MEZARI
Usta Üye
Usta Üye