Hakan Sarıca ile görüştüm...

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Hakan Sarıca ile görüştüm...

İleti idam_mahkumu 28 Nis 2008, 17:33

Değerli arkadaşlar, Hakan Sarıca ile görüştüm ve röportaj sözü aldım... Anlayacağınız soru lâzım :)
İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...
Yeni Üyeler Burayı Tıklayarak Forum Kurallarını ve Burayı Tıklayarak Radikal Gencebaycılık Konularını Okusunlar!

Resim

Burası fikir sitesidir, fikre ve üretime dayalıdır.Fikriniz varsa yazın, fikriniz yoksa susun yada fikirlere geliştirici yorumlar yapın.

Resim

Orhan GENCEBAY ile İlgili En Önemli Makalelerim

>> Orhan Gencebay'ın Müziği Arabesk Değildir

>> Müzisyenliğin Böylesi ( Çaldığı Enstrümanlar

>> Türler Üstü Müzik Adamı

>> Orhan Gencebay'ın Ses Tonu

>> Orhan Gencebay'ın Yasaklı Şarkısı yada Albümü Yok.

>> Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Nedir?

>> Gencebay Müziği Orkestrası

Gencebay Felsefesi İle İlgili Olanlar

>> "Gözüm Sende" ve Karşılıksız Bir Aşk....

>> "Aşk Değil" Beslenen duyguların sevgili ile yeniden doğuşu..

>> "Hep Böyle Kal" Ben sana nasıl aşık olmayayım sevdiğim ?

>> "Tanrıya Feryat" a gizlenen derin felsefe...
Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Administrator
Site Administrator

Re: Hakan Sarıca ile görüştüm...

İleti topraktanbircan 28 Nis 2008, 17:39

Berhüdar ol Ömercim.

Yeni albüm ne zaman çıkacak ve bu albümden sonra yapmayı düşündüğü projeler hangileri?Gencebay senfonik şiiri,bağlama konçertosu projeleri ne safhada?Bu projeler sadece sözde mi kaldı yoksa üzerinde ciddi şekilde çalışılıyor mu?
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

İleti Murat Yaşar 28 Nis 2008, 18:48

Valla başarın da dediği gibi....Artık çok fazla beklentimizde kalmadı..Başarın sordukları sorulara tam bir cevap bile yeterlidir.
Ama tabi herzamanki gibi geçiçtirilmemeli..Yoksa başarın sorduğu soruların cevabını son albüm çıkış tarihi hariç üç aşağı beş yukarı hepimiz gencebayın ağzı gibi aynı cevabı verebiliriz..Bizlere somut bilgiler,deliller lazım...
Mesela eğer senfoninin madem tüm hazırlıkları tamam ,neden hala bekleniyor...Daha doğrusu projeler neden bu kadar gecikiyor..Ömer bizlerin ızdırabı belli...Beklentilerimizde belli...Aslında sorularda belli....Malesef ki malesef verilen cevaplarda belli...Ben artık kendi adıma NEDEN ler üzerine yoğunlaşıyorum...
PROJELER NEDEN BU KADAR GECİKTİ...ÖNGÖRDÜĞÜ SEBEBLER ,BEKLENTİLER NE..BUNUN STRATEJİK ÖNEMİ BİZLERİN BİLMEDİĞİ YADA SÖYLEMEDİĞİ,SÖYLEYEMEDİĞİ GEREKÇELER NE...İNSAN 30 SENE AYNI SÖZÜ VERİR Mİ..?

GİBİ GİBİ SORULAR UZAR GİDER...AYNI CEVABI ALACAK OLDUKTAN SONRA SORULARIN Bİ ANLAMIDA KALMIYOR..KALDI Kİ H.SARICA BUNLARIN CEVABINI VERECEK KİŞİDE DEĞİL.BELKİ SON ALBÜM HAKKINDA BAZI MERAKLARIMIZI GİDEREBİLİR.
SADECE O KADAR...AMA MADEM Kİ BİR RÖPORTAJ SÖZÜ ALDIN SORULAR MALUM....SEN NE SORACAĞINI ZATEN BİLİYORSUN..
TERECİYE TERE Mİ SATALIM... :) :)
SAYGI VE SEVGİLERİMLE...
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti SerdarYılmaz 28 Nis 2008, 19:04

Güzel bir haber Ömer. Kirk yilda bir de olsa kaale alinmisiz bir nebze... Hayirlisi.
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti asical 28 Nis 2008, 19:05

Gencebay Orhan ne kadar ömrünün kaldığını düşünüyormuş?Yapacağım diye sıraladığı projeler açısından sıfıra sıfır elde var sıfır olan geçmiş 30 yılı bırakalım, önümüzdeki 30 yılda yapma ihtimali varmı?Yoksa bir garip Orhan geçti bu alemden, kırılsın mızrap diye bize yas mı tutturacak? :evil:
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti TheSultan 28 Nis 2008, 21:46

Kendinden artık kaset değil de, herkesin ayakta alkışlarken gözlerinin yaşardığı orkestralar, senfoniler vs. gibi çalışmalar beklenildiğinden haberdar mı ?

Gencebay kendi birikimlerini kendi içinde bir sır gibi saklayacak mı ?

Yoksa, herkesten habersiz yetiştirdiği, profesyonel, müziği akademik ve faal çalışmalarla daha ilerilere taşıyabilecek yetenekler var mı ? Yoksa, Gültekin Gönülaçar ne yaparsa onu dinlemek zorunda mıyız ? :)
TheSultan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti SerdarYılmaz 28 Nis 2008, 22:10

TheSultan yazdı:Kendinden artık kaset değil de, herkesin ayakta alkışlarken gözlerinin yaşardığı orkestralar, senfoniler vs. gibi çalışmalar beklenildiğinden haberdar mı ?

Gencebay kendi birikimlerini kendi içinde bir sır gibi saklayacak mı ?

Yoksa, herkesten habersiz yetiştirdiği, profesyonel, müziği akademik ve faal çalışmalarla daha ilerilere taşıyabilecek yetenekler var mı ? Yoksa, Gültekin Gönülaçar ne yaparsa onu dinlemek zorunda mıyız ? :)

Vallahi güzel sorular.

Benim de ilavem; "Tutamayacaksa, sözünü verdigi projelerden bahsetmeyi artik birakmayacak mi" diye sorardim kendisine ultra ultra kibar bir dille, ama olmaz... Bir trajik latife diye kabul edelim bu soruyu, tabii yöneltilmesin, kiramayiz Orha abimizi, ama projeler yillardir gerçeklesmedikçe bu soru da içimizde tabiri uygunsa çig gibi büyüdü..
Kullanıcı avatarı
SerdarYılmaz
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti isocity 28 Nis 2008, 22:16

Siz soruları derleyip toplayın ben hepsine tek tek cevap yazayım arkadaslar.. Genel olarak; çalışıyoruz, hazırlık aşamasında, böyle bir düşüncemiz var, notları hazır, bizde rahatsısız, eniyisi olsun diye ugrasıyoruz, şimdilik ara verdik ama sonra tekrar ele alacagız vs vs..... Bu cevapları almıstık daha once Hakan beyden de Altan beyden de. Orhan babayla bunları konusma sansımız henuz olmadı ama konusanlar cok oldu. zaten onu da medyada takip ediyoruz. Cevaplar onda da fix.. :idea:
::::::::::Dünya kuruldu kurulalı görülmedi böyle bir buhran::::::::::
::::::::::Allah seni başımızdan eksik etmesin ya sevgili Orhan::::::::::
Kullanıcı avatarı
isocity
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti asical 28 Nis 2008, 22:26

isocity yazdı:Siz soruları derleyip toplayın ben hepsine tek tek cevap yazayım arkadaslar.. Genel olarak; çalışıyoruz, hazırlık aşamasında, böyle bir düşüncemiz var, notları hazır, bizde rahatsısız, eniyisi olsun diye ugrasıyoruz, şimdilik ara verdik ama sonra tekrar ele alacagız vs vs..... Bu cevapları almıstık daha once Hakan beyden de Altan beyden de. Orhan babayla bunları konusma sansımız henuz olmadı ama konusanlar cok oldu. zaten onu da medyada takip ediyoruz. Cevaplar onda da fix.. :idea:

Doğru söze ne denir.Düşünmüyorum şahsen artık.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti topraktanbircan 28 Nis 2008, 22:29

isocity yazdı:Siz soruları derleyip toplayın ben hepsine tek tek cevap yazayım arkadaslar.. Genel olarak; çalışıyoruz, hazırlık aşamasında, böyle bir düşüncemiz var, notları hazır, bizde rahatsısız, eniyisi olsun diye ugrasıyoruz, şimdilik ara verdik ama sonra tekrar ele alacagız vs vs..... Bu cevapları almıstık daha once Hakan beyden de Altan beyden de. Orhan babayla bunları konusma sansımız henuz olmadı ama konusanlar cok oldu. zaten onu da medyada takip ediyoruz. Cevaplar onda da fix.. :idea:

Aynen öyle İsmail.Bir noktadan sonra ne yapsak boş aslında.Lafla peynir gemisi yürüseydi keşke.Artık aynı cevaplardan öyle bıktım ki,Gencebay'ın şu fillerin sonuna getirdiği birinci çoğul şahıs(biz) ekleri (-uz,-ız,-iz,-üz) dahi bana antipatik gelmeye başladı.Bana kandırmayı,oyalamayı,geçiştirmeyi,kaale alınmamayı ve saygı duyulmamayı çağrıştırıyor.
Maddenin her zerresini bedenimde taşıyorsam;ben ne bir taş ne bir ağaç,insanlığımla insanım.
Kullanıcı avatarı
topraktanbircan
Kadim Üye
Kadim Üye

Sonraki

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 1 misafir