orhan abi kendi taklitleri için ne düşünüyor

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

Re: orhan abi kendi taklitleri için ne düşünüyor

İleti GÖNÜL_FIRTINASI 08 Tem 2008, 12:53

asakallı yazdı:
Razor yazdı:Programı bırakması yeterli bizim için :) bu eylemlerde bulunması onu kötü duruma düşürür. Bülent Ersoy'un seviyesine indi derler.

Evet en iyisi programı bıraksın yeter
belkide bırakmıştır. ;)

KEŞKE... :twisted:
Resim

Ne Bir Başkası Girdi Şu Gönülden İçeri...Ne Bir Yabancı Çıktı Gönül Kapısından....!
Kullanıcı avatarı
GÖNÜL_FIRTINASI
Uzman Üye
Uzman Üye

İleti pusucu 22 Tem 2008, 13:30

serdar ortaç ın da taklitlerinin oldugu su dünyada bırakalım da KRAl ın da taklıtı olsun...Orhan BAba bu konuda da kendı beyefendılıgıne yakısacak sekılde onları hor görmemıştir..burdan yakalamak lazım olayı..
O davetkar bakışkarın....Çatılmayan o kaşların...Ağlıyorke gözyaşların ..Bana seni öğretecek..
Kullanıcı avatarı
pusucu
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gncbygnr 23 Tem 2008, 17:45

taklitler aslını yaşatmaktan öteye gitmez
gncbygnr
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti ender_21 22 Ağu 2008, 14:16

eğri oturup doğru konuşalım kimse taklit falan etmiyo aslında
hangi ismi seviyosan onun gıbı sarkı söylemeye çalışırsın ister istemez bu böyle oluyo
bahadır aydoğanın bılmem ahmetin mehmet in yaptıklarıda bu
orhan abinin seside columbıa donemınde kucuk bayram aracı degılmıydı neden cunkı onu benımsemıstı
onu ornek almıstı sesıyle bugun gonul dostları olarak hangımız olursa olsun bı tarkan sarkısı soylesek mutlaka gencebay gıbı soyleme dıyeceklerdır emın olun
ender_21
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti enging 22 Ağu 2008, 14:52

ender_21 yazdı:eğri oturup doğru konuşalım kimse taklit falan etmiyo aslında
hangi ismi seviyosan onun gıbı sarkı söylemeye çalışırsın ister istemez bu böyle oluyo
orhan abinin seside columbıa donemınde kucuk bayram aracı degılmıydı neden cunkı onu benımsemıstı
onu ornek almıstı sesıyle bugun gonul dostları olarak hangımız olursa olsun bı tarkan sarkısı soylesek mutlaka gencebay gıbı soyleme dıyeceklerdır emın olun

sayın gönül dostum bir yere kadar haklısın ama insan hayran olduğu biri için ekmeğimi versin diye iftirada bulunur mu sence .. bahadır aydoğan denen evrimini tamamlayamamış bu arkadaş ki kendisini sanatçı olarak ifade ediyor sen ce gence aya hayran mıdır yoksa yeni birşeyler üretmeye kapasitesi olmadığı için gencebayı taklit edip ona çamur mu atıyor dersin bu basbaya taklittir hem de en ucuzundan bu benim görüşüm tabi. saygılar ...
bıktı artık gönlüm gamdan kederden
ayrılık isteme sakın ne olur benden
şu benim bahtımı bilemezsin ki
yerden yere vurdu beni ne gelir elden ...
Kullanıcı avatarı
enging
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti ender_21 26 Ağu 2008, 12:55

enging yazdı:
ender_21 yazdı:eğri oturup doğru konuşalım kimse taklit falan etmiyo aslında

sayın gönül dostum bir yere kadar haklısın ama insan hayran olduğu biri için ekmeğimi versin diye iftirada bulunur mu sence .. bahadır aydoğan denen evrimini tamamlayamamış bu arkadaş ki kendisini sanatçı olarak ifade ediyor sen ce gence aya hayran mıdır yoksa yeni birşeyler üretmeye kapasitesi olmadığı için gencebayı taklit edip ona çamur mu atıyor dersin bu basbaya taklittir hem de en ucuzundan bu benim görüşüm tabi. saygılar ...

o konuda haklısın tabı bahadır aydoğanın yaptıgı ayıp bişey ama benım anlatmak ıstedıgım bu degıl ben taklıtcılık meselesı hakkında soyledım bahadır aydogan onceden ona cok ozenıyodur ama az bısey kaset klip olayına girince kendini bişey sanmaya başladı tabı bunun farkındayız ve boyle yaparak hıc bır yere gelemeyecegının kendısıde farkına varmıstır sadece ıyı bı reklam yapmaya çalıştı ama tutmadı
ender_21
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti gece ateşi 30 Ağu 2008, 13:08

arkadaşlar şunu unutmayalım ki her zaman iyi şeylerin taklidi olmuştur bence üzülmeyelim sevinelim
BURASI MABEDİM BURASI DÜNYAM
BIRAKIP GİDEMEM BURADA LEYLAM
AHH BİR GARİP MECNUNUM
YÜCEDİR SEVDAM BEKLEMEK İBADET
GİTMEK ÖLÜMDÜR
Kullanıcı avatarı
gece ateşi
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti batkan 03 Eyl 2008, 11:11

Gencebay kendisinin taklit edilmesinden ziyade örnek alınmasını, kendisini geliştirmesi ve ileriye gitmesini düşünür. Yoksa emek harcamadan hiç birşey üretmeden taklit etmenin anlam taşımayacağını düşünür.
batkan
Yeni Üye
Yeni Üye

İleti Hakan 03 Eyl 2008, 19:58

Her sanatçının takliti olabilir bu mümkündür,lakin orhan gencebayın bence kıvamı bulunmaz bir bilgi ve birikimi var bu bizler ve dünya çapında kanıtlanmış bir kıvamdır..
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Yeni Üye

Önceki

Konu Dışı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir