orhanabi nete maddi destek

Gencebay İle İlgili Diğer Mevzular...
Forum kuralları
Buraya yalnızca ORHAN GENCEBAY İLE İLGİLİ olan ve diğer Gencebay kategorilerine uygun olmayan konuları açınız.
Orhan Gencebay ile ilgili olmayan konular için Serbest Kürsü forumlarını kullanınız.

orhanabi nete maddi destek

İleti nezihi kadak 06 May 2008, 21:03

ömerciğim.konu anlaşıldı.bizim türk adetleri içinde çok önemli yer tutan asker uğurlamak vede ona manevi ve maddi destek vermektir.hepimiz yaşadık askere para toplanır.açmaya gerek yok.hem site gelirlerini karşılamak hemde askere giden gönül dostu gönlü zengin bir gence yardımda bulunmaya herkesi davet ediyorum.herkes içinden gelen bir rakamı az yada çok demeden ömerin vereceği hesaba yatırsın.lütfen yanlış anlamayın. ömer özele gerek yok. burda hesap numarası ver.herkes gönlünce davransın.saygılarımla.
nezihi kadak
Usta Üye
Usta Üye

Re: orhanabi nete maddi destek

İleti asical 06 May 2008, 21:20

Bu arada Ben Nezihi Abide dahil olmak üzere bazı site büyüğü Abilerimizle mesajlaşıyordum bir kaç saattir.Mevzu şu idi.Ömer Faruk Kardeşimi askere gitmeden İstanbula Cengiz Coşkuner Babayla röportaja gönderelim moral olsun dedim.Nezihi Abide olur hepsi olur ben sitede bir forum açıyorum dedi.Nezihi Abi töremizide hatırlatmış zaten asker uğurlamayı.O mevzuyuda düşünerek bende pamuk eller cebe diyorum.Her Gencebaysever'e teşekkürler şimdiden.
HOR GÖRME GARİBİ KİMBİLİR NEDERDİ VARDIR.
O GARİP HALİNDE NESIRLAR GİZLİ ONU BU HALLERE BİR KOYAN VARDIR.
asical
Atılmış Üye
Atılmış Üye

İleti Murat Yaşar 06 May 2008, 23:01

asical yazdı:Bu arada Ben Nezihi Abide dahil olmak üzere bazı site büyüğü Abilerimizle mesajlaşıyordum bir kaç saattir.Mevzu şu idi.Ömer Faruk Kardeşimi askere gitmeden İstanbula Cengiz Coşkuner Babayla röportaja gönderelim moral olsun dedim.Nezihi Abide olur hepsi olur ben sitede bir forum açıyorum dedi.Nezihi Abi töremizide hatırlatmış zaten asker uğurlamayı.O mevzuyuda düşünerek bende pamuk eller cebe diyorum.Her Gencebaysever'e teşekkürler şimdiden.

Kardeş bu sayfayı okuduğumda sana bana atmış olduğun mesajın cevabını sana göndermiştim..Sonra bu sayfaya sra geldi...
Nezihi abi bir büyüğümüz olarak meseleyi açmış...Bende gereken desteğin verilmesinden yanayım...Bu bir gönül işidir..
Miktarı herkesin gönlünün elverdiği,bütçesinin elverdiği şekilde kendi ayarlasın...Bu arada banka hesap nosuda yazılırsa
çam sakızı çoban armağanı gerekeni yapabiliriz...

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER..... ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Murat Yaşar
Usta Üye
Usta Üye

İleti aydın 07 May 2008, 10:37

Çok doğru bir karar.Bende üstüme düşen neyse seve seve yapmaya hazırım.
aydın
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İleti kalpsiz 07 May 2008, 13:48

Bu arada banka hesap nosuda yazılırsa
Kullanıcı avatarı
kalpsiz
Usta Üye
Usta Üye

İleti mecnun_murat 07 May 2008, 13:50

kalpsiz yazdı:Bu arada banka hesap nosuda yazılırsa

zaten yazıldı...announces/orhanabi-net-in-maddi-destege-ihtiyaci-var-t1200.html
Kullanıcı avatarı
mecnun_murat
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İleti kalpsiz 07 May 2008, 14:58

Teşekkür ederim bilgi için ben o farklı bir konu diye düşünmüştüm
Kullanıcı avatarı
kalpsiz
Usta Üye
Usta Üye